Disrespect Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Ο γιος μου νοικιασε οροφοδιαμέρισμα σε διπλοκατοικία με κοινό καυστήρα πετρελαίου και εσωτερικό μετρητή που αν βλέπω καλα μετράει ώρες; Δεν θα έπρεπε να μετράει λίτρα; Πως θα επιμεριζουν το κόστος του πετρελαίου; Αναλογικα;
doomnx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Με βάση τις ώρες κατανάλωσης. Εδώ και 30+ χρόνια έτσι γίνεται στις πολυκατοικίες... 1
Disrespect Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 54 λεπτά πριν, doomnx είπε Με βάση τις ώρες κατανάλωσης. Εδώ και 30+ χρόνια έτσι γίνεται στις πολυκατοικίες... Ευχαριστώ. Δεν έχω μείνει ποτέ σε πολυκατοικία, και είχα πάντα αυτόνομη θέρμανση και δεν τα ξέρω. Μου φαίνεται λίγο μπελάς η φάση με το πετρέλαιο και τον κοινό καυστήρα.
doomnx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δεν είναι κάτι φοβερό. Θα μπορούσε να έχει και θερμιδομετρητή για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια.
Teranova Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Γειά σας θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος έχω μετρητες nora Η ένδειξη υι γράφει τις ώρες ?Πως θα βγάλω τώρα πόσα έχω καψει.Μπορρι κάποιος νσ με βοηθήσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα