Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα..
Σκέφτομαι να αλλάξω το firmware στο κινητο και στο ταμπλετ μου....
Με μια μικρή ερεύνα που εκανα, κατέληξα στο arrow Os,  

Υπάρχει κάποιο αλλο firmware  πιο αξιόπιστο :::

Επεξ/σία από Montezuma
Δημοσ.

Το πρώτο πράγμα και το πιο ουσιαστικό....

Ξέρεις να κάνεις αυτήν την διαδικασία?

Η θα σου γίνει τούβλο.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 14/1/2024 στις 12:23 ΠΜ, Montezuma είπε

Samsung A51 ειναι το κινητο 
eSTAR GRAND HD ειναι το ταμπλετ

Για να λες οτι θες να βαλεις και στα 2 το ArrowOS, βγαζω το συμπερασμα οτι δεν εχεις κανει ποτε σου εγκατασταση custom ROM σε κινητο οποτε θα συμφωνησω με τον προηγουμενο, να μεινεις εκει που εισαι κ να μην πειραξεις τα κινητα/ταμπλετ γιατι το μονο που θα καταφερεις ειναι να τα μπρικαρεις.

Το arrow rom ειναι custom ROM που θα πρεπει να εχουν βγαλει για την συσκευη σου σχετική ρομ.
Για το α51, εχουν βγαλει. το estar ειναι κινεζοταμπλετ που δεν υπαρχει κατι αλλο να βαλεις.

Αποψη μου, κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και στα 2 και μην μπεις στην διαδικασια αλλαγής ROM.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εάν δεν το έχεις ξανακάνει και δεν έχεις την άνεση, κατά 99% θα σου μείνει στα χέρια το τηλέφωνο και δε θα ξανα-ανοίξει ποτέ (bootloop). 

Ωστόσο στην θέση σου θα κοίταζα για Lineage OS (παρόλο που δεν κλειδώνει το bootloader, είναι μια εξαιρετική επιλογή). Αν είχες Google Pixel θα πρότεινα ανεπιφύλακτα το Graphene OS

Επεξ/σία από PrivacyLine
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/1/2024 στις 7:51 ΜΜ, GATE123 είπε

Το πρώτο πράγμα και το πιο ουσιαστικό....

Ξέρεις να κάνεις αυτήν την διαδικασία?

Η θα σου γίνει τούβλο.

Ναι εννοειτε οτι ξερω να την κανω..
Την εχω ξανακανει πολυ παλια με το gingerbead ΚΑΙ Cyanogen

6 ώρες πριν, PrivacyLine είπε

Εάν δεν το έχεις ξανακάνει και δεν έχεις την άνεση, κατά 99% θα σου μείνει στα χέρια το τηλέφωνο και δε θα ξανα-ανοίξει ποτέ (bootloop). 

Ωστόσο στην θέση σου θα κοίταζα για Lineage OS (παρόλο που δεν κλειδώνει το bootloader, είναι μια εξαιρετική επιλογή). Αν είχες Google Pixel θα πρότεινα ανεπιφύλακτα το Graphene OS

Εχω ξανακανει την διαδικασια ....
Κατεληξα στο Arrow OS γιατι δειχνει να εχει μεγαλυτερη ασφαλεια σε συγκριση με το LineageOS
Το Graphene OS καλο αλλα για περιορισμενες συσκευες οπως και το E/OS

7 ώρες πριν, kallair είπε

Για να λες οτι θες να βαλεις και στα 2 το ArrowOS, βγαζω το συμπερασμα οτι δεν εχεις κανει ποτε σου εγκατασταση custom ROM σε κινητο οποτε θα συμφωνησω με τον προηγουμενο, να μεινεις εκει που εισαι κ να μην πειραξεις τα κινητα/ταμπλετ γιατι το μονο που θα καταφερεις ειναι να τα μπρικαρεις.

Το arrow rom ειναι custom ROM που θα πρεπει να εχουν βγαλει για την συσκευη σου σχετική ρομ.
Για το α51, εχουν βγαλει. το estar ειναι κινεζοταμπλετ που δεν υπαρχει κατι αλλο να βαλεις.

Αποψη μου, κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και στα 2 και μην μπεις στην διαδικασια αλλαγής ROM.

Για το eSTAR , δεν με πειράζει και τοσο και αν χαλάσει.... γιαυτο ηθελα να κανω μια δοκιμη,
Για το Τηλεφωνο με ενδιαφερει

2 ώρες πριν, KyrGR είπε

Από την εμπειρία μου τα Samsung δεν μπρικάρουν σχεδόν ποτέ.

Δηλαδη ;;;

Επεξ/σία από Montezuma
Δημοσ.

Δηλαδή έχουν κάποιους μηχανισμούς που δεν σε αφήνουν να φλασάρεις πχ λάθος recovery και κάποια άλλα partition με το odin και πολύ δύσκολα χάνεις το download mode... τουλάχιστον στα παλιότερα μοντέλα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, KyrGR είπε

Δηλαδή έχουν κάποιους μηχανισμούς που δεν σε αφήνουν να φλασάρεις πχ λάθος recovery και κάποια άλλα partition με το odin και πολύ δύσκολα χάνεις το download mode... τουλάχιστον στα παλιότερα μοντέλα.

Με το Odin ειχα κανει πολλες φορες παλιοτερα Flash to Samsung που ειχα... Χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα....

Επεξ/σία από Montezuma
Δημοσ.
Στις 16/1/2024 στις 11:24 ΠΜ, GATE123 είπε

Να ξέρεις ότι θα χάσεις την εγγύηση γιατί θα γράψει το Knox.

Το γνωριζω αυτο... αλλα η εγγυηση εχει παρελεθι ηδη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...