popopo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Όταν μιλάμε για ποσότητα καφέ εννοούμε στο φλυτζάνι; Φαντάζομαι ξεκινάμε με το δεδομένο ότι ο espresso είναι 25-30ml και όχι "κουπάτος". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimosfc Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Μια είναι η λύση και για καλό καφέ και οικονομία σε βάθος χρόνου. Υπεραυτοματη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Ότι καλύτερο κυκλοφορεί για καφέ σε κάψουλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
titikos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Καλημέρα, κάπου δεν υπάρχει μια συζήτηση για τις μηχανές που παίρνουν κόκκους καφέ? Επειδή δεν την βρίσκω όποιος μπορεί ας βάλει το link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 56 λεπτά πριν, titikos είπε Καλημέρα, κάπου δεν υπάρχει μια συζήτηση για τις μηχανές που παίρνουν κόκκους καφέ? Επειδή δεν την βρίσκω όποιος μπορεί ας βάλει το link 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου On 17/01/2024 at 10:19, popopo said: Όταν μιλάμε για ποσότητα καφέ εννοούμε στο φλυτζάνι; Φαντάζομαι ξεκινάμε με το δεδομένο ότι ο espresso είναι 25-30ml και όχι "κουπάτος". Μεγάλη συζήτηση το παραπάνω. Το λογικό είναι να "λογαριάζουμε" την ποσότητα του καφέ είτε που παίρνει η μηχανή, είτε που έχει μέσα η κάψουλα. Στις Nespresso θαρρώ είναι 6gr, στην illy νομίζω 8gr. Σε οικιακές τα φίλτρα παίρνουν από 8gr έως 30gr. Η νόρμα είναι ~17-22gr στις καφετέριες για τον "διπλό". Εάν μιλάμε για κλασική "αναλογία" εσπρέσσο είναι 1:2. δλδη με μια κάψουλα να βγάλεις 16gr καφέ.για παραπάνω κανονικά πρέπει να χρησιμοποιήσεις και 2η η ακόμα 3η(ανάλογος πόσο καφέ πίνεις). Γενικά αυτές οι τύπου μηχανές είναι βολικές για γραφεία που πετας μια κάψουλα μέσα και βγάζει κάτι σαν καφέ, αλλά δεν απασχολεί τον χρήστη ούτε το καθάρισμα, ούτε η διαδικασία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα