manana Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Γεια σας! Έχω το realme 11 pro plus είναι type c και δεν μπορώ να το συνδέσω με τον υπολογιστή, όπως έκανα με το παλιό μου τηλέφωνο που ήταν Huawei p smart plus . Τι αντάπτορα USB πρέπει να πάρω; Πρέπει να είναι type c σε USB 2 νομίζω που παίρνει ο υπολογιστής; Και αν ναι ποιον προτείνετε; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
nickol-us Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) To καλώδιο του κινητού φέρει type c και από τις δύο πλευρές; Μπορείς να πάρεις καλώδιο να το έχεις μόνιμα στο pc ενδεικτικά https://www.e-shop.gr/maxlife-type-c-fast-charge-cable-3a-1m-p-TEL.065230 ή/& μπορείς να δοκιμάσεις και κάποιον αντάπτορα type c -> usb ενδεικτικά https://www.skroutz.gr/s/16780187/Baseus-Metatropeas-USB-A-male-se-USB-C-female-CAAOTG-01.html Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2024 από nickol-us 1
GATE123 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 3 ώρες πριν, manana είπε Γεια σας! Έχω το realme 11 pro plus είναι type c και δεν μπορώ να το συνδέσω με τον υπολογιστή, όπως έκανα με το παλιό μου τηλέφωνο που ήταν Huawei p smart plus . Τι αντάπτορα USB πρέπει να πάρω; Πρέπει να είναι type c σε USB 2 νομίζω που παίρνει ο υπολογιστής; Και αν ναι ποιον προτείνετε; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Με το καλώδιο του κινητού. Δεν χρειάζεται να πάρεις ανταπτορα. 2
manana Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 17 ώρες πριν, nickol-us είπε To καλώδιο του κινητού φέρει type c και από τις δύο πλευρές; Μπορείς να πάρεις καλώδιο να το έχεις μόνιμα στο pc ενδεικτικά https://www.e-shop.gr/maxlife-type-c-fast-charge-cable-3a-1m-p-TEL.065230 ή/& μπορείς να δοκιμάσεις και κάποιον αντάπτορα type c -> usb ενδεικτικά https://www.skroutz.gr/s/16780187/Baseus-Metatropeas-USB-A-male-se-USB-C-female-CAAOTG-01.html Όχι το καλώδιο του κινητού είναι type c στην μια πλευρά και η άλλη είναι usb 3 για αυτό και δεν το δέχεται ο υπολογιστής που νομίζω θέλει usb 2. Ευχαριστώ! 14 ώρες πριν, GATE123 είπε Με το καλώδιο του κινητού. Δεν χρειάζεται να πάρεις ανταπτορα. Χρειάζεται ανταπτορας γιατί το καλώδιο του κινητού είναι type c και usb τύπου 3 και νομίζω ο υπολογιστής είναι τύπου 2 όπως και το παλιό κινητό για αυτό και το δεχόταν σε αντίθεση με το realme Που δεν το δέχεται . 🤷 Ευχαριστώ πάντως! 1
nickol-us Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 11 λεπτά πριν, manana είπε Όχι το καλώδιο του κινητού είναι type c στην μια πλευρά και η άλλη είναι usb 3 για αυτό και δεν το δέχεται ο υπολογιστής που νομίζω θέλει usb 2. Ευχαριστώ! Χρειάζεται ανταπτορας γιατί το καλώδιο του κινητού είναι type c και usb τύπου 3 και νομίζω ο υπολογιστής είναι τύπου 2 όπως και το παλιό κινητό για αυτό και το δεχόταν σε αντίθεση με το realme Που δεν το δέχεται . 🤷 Ευχαριστώ πάντως! Υπάρχει συμβατότητα μεταξύ των τύπων usb, το μόνο που μπορεί να επηρεαστεί είναι η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων. Για κάποιο άλλο λόγο δεν βλέπει το κινητό ο υπόλογιστής (ίσως πρέπει να αλλάξεις το mode σύνδεσης σε μεταφορά αρχείων)
manana Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, nickol-us είπε Υπάρχει συμβατότητα μεταξύ των τύπων usb, το μόνο που μπορεί να επηρεαστεί είναι η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων. Για κάποιο άλλο λόγο δεν βλέπει το κινητό ο υπόλογιστής (ίσως πρέπει να αλλάξεις το mode σύνδεσης σε μεταφορά αρχείων) Το θέμα είναι ότι το καλώδιο usb του κινητού realme δεν μπαίνει καν στον υπολογιστή εννοώ είναι μεγαλύτερο ,οπότε δεν είναι θέμα διαβάσματος . Μοιάζει σαν οι θύρες του υπολογιστή να είναι μικρότερες και του κινητού μεγαλύτερη 🙄 Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2024 από manana 1
nickol-us Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 5 λεπτά πριν, manana είπε Το θέμα είναι ότι το καλώδιο usb του κινητού realme δεν μπαίνει καν στον υπολογιστή εννοώ είναι μεγαλύτερο ,οπότε δεν είναι θέμα διαβάσματος . Μοιάζει σαν οι θύρες του υπολογιστή να είναι μικρότερες και του κινητού μεγαλύτερη 🙄 Μπορείς να ανεβάσεις κάποια φωτό, για να μη λέμε πράγματα στον αέρα; Κάτι μάλλον δεν εξηγείς σωστά ή κάτι δε καταλαβαίνω εγώ σωστά. 2
KyrGR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δεν νομίζω να υπάρχει μεγαλύτερο USB από το τύπου A https://www.blackbox.be/en-be/page/43538/Resources/Technical-Resources/Black-Box-Explains/usb-universal-serial-bus/What-are-the-types-of-USB-cables 1
manana Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Παιδιά εγώ θα τρελαθώ! Το δοκίμασα στο laptop της μητέρας μου. Μια χαρά και μπαίνει και λειτουργεί . Το δοκίμασα και στο φορτιστή του Huawei, από περιέργεια και εκεί εφαρμόζει! Στο μόνο που δεν εφαρμόζει είναι στην μονάδα του υπολογιστή και πραγματικά δεν καταλαβαίνω το γιατί. Σας ανεβάζω και φωτό να το δείτε που μου το ζητήσατε . Το άσπρο είναι . Ανεβάζω μια μια γιατί δεν με αφήνει παραπάνω!
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Bάλε και μια φωτό που προσπαθείς να το βάλεις στον υπολογιστή.. 1
manana Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Bάλε και μια φωτό που προσπαθείς να το βάλεις στον υπολογιστή.. Έχω βάλει ... Αυτή είναι ... Μέχρι εκεί μπαίνει 🤷
Λύση GATE123 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Λύση Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, manana είπε Το θέμα είναι ότι το καλώδιο usb του κινητού realme δεν μπαίνει καν στον υπολογιστή εννοώ είναι μεγαλύτερο ,οπότε δεν είναι θέμα διαβάσματος . Μοιάζει σαν οι θύρες του υπολογιστή να είναι μικρότερες και του κινητού μεγαλύτερη 🙄 Επειδή έχω Realme στο λάπτοπ που έχω μπαίνει κανονικά. Στο Desktop εκτός από τις 2 θύρες που βλέπω υπάρχουν πίσω και άλλες? Δοκίμασες και τις 2 θύρες? Υ.Γ Τις φωτογραφίες τις είδα. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2024 από GATE123 1
filipprin Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Αλλο καλωδιο κουμπωνει στη θυρα???? Το πιθανοτερο ειναι οτι εχει ζημια ηθυρα του υπολογιστη 2
manana Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 20 λεπτά πριν, filipprin είπε Αλλο καλωδιο κουμπωνει στη θυρα???? Το πιθανοτερο ειναι οτι εχει ζημια ηθυρα του υπολογιστη Όχι γιατί ο.τι άλλο καλώδιο έχω βάλει λειτουργεί κανονικά! Μόνο αυτό δεν εφαρμόζει! 26 λεπτά πριν, GATE123 είπε Επειδή έχω Realme στο λάπτοπ που έχω μπαίνει κανονικά. Στο Desktop εκτός από τις 2 θύρες που βλέπω υπάρχουν πίσω και άλλες? Δοκίμασες και τις 2 θύρες? Υ.Γ Τις φωτογραφίες τις είδα. Ναι το είχα δοκιμάσει και στις δύο μπροστινές θύρες! Τις πίσω, τις είχα για καλώδια μόνιμα που δεν χρειαζόμουν ( εκτυπωτή, ποντίκι κλπ) και είχα τις μπροστινές για ευκολία σε στικάκια, κινητά κλπ Μέχρι τώρα, που δεν δούλεψε αυτό της Realme! Κι όμως, όπως μου είπες το δοκίμασα στις πίσω θύρες και δούλεψε κανονικά 😮! Άρα αναγκαστικά θα χρησιμοποιώ τις πίσω και για το κινητό! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Άλλη μια ερώτηση γιατί το έχω απορία πραγματικά! Έχεις καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό; Είναι θέμα της realme ή κάτι άλλο;
sattack Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Μάλλον και το καλωδιο και η θύρα του υπολογιστή εχουν μια άπειροελάχιστη απόκλιση από τις προδιαγραφές, τόσο μικρή που με άλλες θύρες και άλλα καλώδια δεν εμφανίζεται πρόβλημα και τυχαίνει τώρα αυτές οι 2 μικροανωμαλιες να τρακάρουνε μεταξύ τους στα 2 συγκεκριμένα εξαρτήματα. Σπάνιο, αλλά συμβαίνει. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2024 από sattack 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα