Vipera_lebetina Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Μπορεί κάποιος να με κατευθύνει σχετικά με το αν υπάρχει ένα οικονομικό πρόγραμμα να φτιάξω την αποθήκη του καταστήματος μου και όταν φεύγει κάτι σκαναροντας το να ενημερώνεται το skroutz ;
Billator Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Vipera_lebetina είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Μπορεί κάποιος να με κατευθύνει σχετικά με το αν υπάρχει ένα οικονομικό πρόγραμμα να φτιάξω την αποθήκη του καταστήματος μου και όταν φεύγει κάτι σκαναροντας το να ενημερώνεται το skroutz ; Καλησπέρα, Γενικά δεν είναι τόσο straight forward διαδικασία αλλά ναι γίνεται. Μπορείς να μειώσεις το στοκ και όταν πουλάς κάτι από το κατάστημα, σκαναροντας, και όταν πουλάς από το Skroutz (όπου είναι ίσως και πιο σημαντικό για να υπάρχει σωστή ανάδραση του στοκ). Υπάρχουν στο ενδιάμεσο φυσικά αρκετά πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψιν. Έχεις eshop ή θες λύση χωρίς eshop; Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου από Billator
Vipera_lebetina Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, Billator είπε Καλησπέρα, Γενικά δεν είναι τόσο straight forward διαδικασία αλλά ναι γίνεται. Μπορείς να μειώσεις το στοκ και όταν πουλάς κάτι από το κατάστημα, σκαναροντας, και όταν πουλάς από το Skroutz (όπου είναι ίσως και πιο σημαντικό για να υπάρχει σωστή ανάδραση του στοκ). Υπάρχουν στο ενδιάμεσο φυσικά αρκετά πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψιν. Έχεις eshop ή θες λύση χωρίς eshop; Χωρίς eshop θα θέλαμε. Εκτός αν με eshop είναι πιο mainstream και πιο εύκολο
Billator Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Vipera_lebetina είπε Χωρίς eshop θα θέλαμε. Εκτός αν με eshop είναι πιο mainstream και πιο εύκολο Εξαρτάται από τον τρόπο λειτουργίας σας, και από τους στόχους που έχετε τα επόμενα 1-2 χρόνια. Αν θες μπορείς να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα