lasithi12 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) καλα ρε παιδια δεν υπαρχιε επιλογή να απενεργοποίησουμε το HDR? βλέπω βιντεο το βραδυ και με πιναει πονοκέφαλος.... κανεναν αλλον δεν ενοχλεί; πραγματικα ειναι πολυ μεγάλο προβλημα; Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από lasithi12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsoukalasKaminia Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lasithi12 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 1 minute ago, tsoukalasKaminia said: που το βρηκες αυτο ρε τσάκαλε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lasithi12 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου μπορει καποιος να μου κάνει share το shorct από το lower power mode από σομομα; που διαολο εμπλεξα πάλι ρε γαμωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lasithi12 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου καλά κανεις δεν εχει πρόβλημα με αυτα τα έντονα άσπρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimrod7 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Βάλε ένα reference mode που είναι για SDR όπως το HDTV Video (BT.709 BT.1886) ή το Internet & Web που είναι 100 nits. Settings -> Displays -> Build In Display - Preset Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από Nimrod7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lasithi12 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου εχει κανεις αλλος προβλημα με τα XDR display? εχω βρει στο internet αρκετους πους να τους προκαλεί πονοκέφαλο.... το θέμα ειναι οτι το εχω για επαγγελματικη χρηση, άρα μάλλον πάω για καλιμπραρισμα οθόνης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα