Προς το περιεχόμενο

αναληψη χρηματων απο ρεβολουτ σε τραπεζα eurobank

kwstasdhm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα στο φορουμ, προσφατα ξαδερφος μου απο εξωτερικο μου εστειλε 2000 χιλιαρικα περιπου στη ρεβολουτ για δωρο , δεν ηξερα οτι δεν μπορεις να τα κανεις αναληψη και οτι πρεπει να πληρωνεις τον μηνα για να τα βγαλεις. Αν αυτα τα χρηματα τα κανω αναληψη στην eurobank θα εχω καποιο θεμα με την τραπεζα για την δικαιολογηση του ποσου για να τα κανω αναληψη απο atm μετα ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, kwstasdhm είπε

καλησπερα στο φορουμ, προσφατα ξαδερφος μου απο εξωτερικο μου εστειλε 2000 χιλιαρικα περιπου στη ρεβολουτ για δωρο , δεν ηξερα οτι δεν μπορεις να τα κανεις αναληψη και οτι πρεπει να πληρωνεις τον μηνα για να τα βγαλεις. Αν αυτα τα χρηματα τα κανω αναληψη στην eurobank θα εχω καποιο θεμα με την τραπεζα για την δικαιολογηση του ποσου για να τα κανω αναληψη απο atm μετα ?

2000 σου έστειλε ή 2000 χιλιάρικα;

Θες να τα μεταφέρεις στον λογαριασμό σου της γιουρομπανκ και να τα κάνεις ανάληψη απο εκεί;Γιατί και αυτό έξοδα έχει,η μεταφορά απο την ρεβο στην γιουρο.Και ναι μπορείς να έχεις πρόβλημα,η πιθανότητα όμως είναι θεωρώ μηδαμινή.

Μπορείς να κάνεις κανονικά ανάληψη, απλά έχει προμήθεις και από τις 2 μεριές. Revolut σου δίνει 200€ το μήνα αναλήψεις (αν δεν έχεις κάποια  συνδρομή), κι από 'κει και πάνω 2% του ποσού. Δηλαδή, αν κάνεις ανάληψη 2.000€, η Revolut θα σου κρατήσει 36€. Από 'κει κι έπειτα ό,τι σε χρεώσει το ΑΤΜ της τράπεζας που θα κάνεις την ανάληψη... μπες στη σελίδα κάθε τράπεζας, να δεις ποια σ' εξυπηρετεί.

οχι εννοω να τα τραβηξω στην eurobank και μετα να τα κανω αναληψη απο τη eurobank κανονικα

34 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

2000 σου έστειλε ή 2000 χιλιάρικα;

Θες να τα μεταφέρεις στον λογαριασμό σου της γιουρομπανκ και να τα κάνεις ανάληψη απο εκεί;Γιατί και αυτό έξοδα έχει,η μεταφορά απο την ρεβο στην γιουρο.Και ναι μπορείς να έχεις πρόβλημα,η πιθανότητα όμως είναι θεωρώ μηδαμινή.

μου εστειλε 2k

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν κάνω λάθος, η Eurobank έχει προμήθεια για εισερχόμενα εμβάσματα μέχρι 12.500 ευρώ, στα 3.5 ευρώ. Η Revolut δεν ξέρω πόσο θα σε χρεώσει αλλά ίσως συμφέρει όπως και να έχει.Screenshotfrom2024-01-1322-55-59.png.ef4b171ef71de62d538a75d580991b56.png

Επεξ/σία από gokuthelegend

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...