Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας , εχω εδω και 2 χρονια μια τηλεοραση και τον 1.5 την εχω στα σερβις χωρις αποτελεσμα. Στο δωματιο μου παταω να ανοιξει και ανοιγει και κλεινει ενω σε αλλο δωματιο παιζει μια χαρα ! Δεν μπορω να βγαλω ακρη οτι και συσκευη να εβλα κινητο playstation ηχεια λαμπες στην συγκεκριμενη μπριζα δεν ειχα θεμα ! Μονο με αυτη την τηλεοραση! Και στο σερβις μου λενε δεν εχει κανενα θεμα ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/1/2024 στις 3:42 ΜΜ, necroland είπε

Καλησπερα σας , εχω εδω και 2 χρονια μια τηλεοραση και τον 1.5 την εχω στα σερβις χωρις αποτελεσμα. Στο δωματιο μου παταω να ανοιξει και ανοιγει και κλεινει ενω σε αλλο δωματιο παιζει μια χαρα ! Δεν μπορω να βγαλω ακρη οτι και συσκευη να εβλα κινητο playstation ηχεια λαμπες στην συγκεκριμενη μπριζα δεν ειχα θεμα ! Μονο με αυτη την τηλεοραση! Και στο σερβις μου λενε δεν εχει κανενα θεμα ....

Είσαι σε πολυκατοικία; Δίπλα σου έχεις κανένα γείτονα; Βλέπεις τίποτα άλλα περίεργα; αλλαγή καναλιών; αυξομείωση του ήχου;

Έχω ένα δέκτη - αποκωδικοποιητή f&u ο οποίος όταν πατάω ένα συγκεκριμένο αριθμητικό κουμπί (το Νο 5), ανοίγει ή κλείνει και η τηλεόραση του αδερφού μου (μία lg) στο διπλανό διαμέρισμα. Όταν λοιπόν ο αδερφός μου ξανανοίξει η κλείσει την tv του γυρίζει ο αποκωδικοποιητής μου στο κανάλι 5 (Ant1).

Μήπως έχεις κανένα τέτοιο σκηνικό;

Επεξ/σία από afm
Δημοσ.

Όχι δεν έχω πάλι καλά σκέφτηκα πως ίσως έρχεται τάση στην μπριζα της κεραίας καθώς είμαι σε πολυκατοικία αλλά όχι χωρίς την κεραία πάλι κάνει τα ίδια . Το θέμα είναι στα αλλά δωμάτια είναι κομπλέ μόνο στο δικό μου . Όπου βρίσκομαι τελευταίο όροφο 6 ένα σπίτι χωρίς μεσοτοιχίες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...