Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρήγγειλα αυτό το ηλιακό φωτιστικό: https://www.skroutz.gr/s/33494587/W789A-4-Iliako-Fotistiko-Dromou-25W-PSychro-Leyko-6500K-me-Aisthitira-Kinisis-kai-Tilecheiristirio-257354.html . Το τοποθέτησα την Τρίτη το πρωί, μέχρι και χθες το βράδυ δεν άναψε καθόλου. Ενώ με άλλα που έχω βάλει στην Σαμοθράκη, το ένα μάλιστα παρόμοιο, από το πρώτο βράδυ αν δεν ανάψει κανονικά, βγάζει κάποιο φως.

Το παρατηρώ, την μέρα, ακόμη και τώρα, αναβοσβήνει αργά ένα κόκκινο λαμπάκι, την νύχτα τίποτα. Τι μπορεί να συμβαίνει;

Τώρα προσπάθησα να επικοινωνήσω με το κατάστημα, αλλά μάλλον Σάββατο δεν ανοίγει, έστειλα email, πιστεύω να μου απαντήσουν.

Εν τω μεταξύ έχω πετάξει συσκευασία και απόδειξη, καθώς έσπασε και το πορτάκι του τηλεχειριστηρίου από το σύστημα της μπαταρίας. Τα ανέφερα αυτά στο email. Αν υπάρχει πρόβλημα με το φωτιστικό λέτε αυτά να παίξουν ρόλο;

Επεξ/σία από papresa
Δημοσ.
2 ώρες πριν, papresa είπε

Παρήγγειλα αυτό το ηλιακό φωτιστικό: https://www.skroutz.gr/s/33494587/W789A-4-Iliako-Fotistiko-Dromou-25W-PSychro-Leyko-6500K-me-Aisthitira-Kinisis-kai-Tilecheiristirio-257354.html . Το τοποθέτησα την Τρίτη το πρωί, μέχρι και χθες το βράδυ δεν άναψε καθόλου. Ενώ με άλλα που έχω βάλει στην Σαμοθράκη, το ένα μάλιστα παρόμοιο, από το πρώτο βράδυ αν δεν ανάψει κανονικά, βγάζει κάποιο φως.

Το παρατηρώ, την μέρα, ακόμη και τώρα, αναβοσβήνει αργά ένα κόκκινο λαμπάκι, την νύχτα τίποτα. Τι μπορεί να συμβαίνει;

Τώρα προσπάθησα να επικοινωνήσω με το κατάστημα, αλλά μάλλον Σάββατο δεν ανοίγει, έστειλα email, πιστεύω να μου απαντήσουν.

Εν τω μεταξύ έχω πετάξει συσκευασία και απόδειξη, καθώς έσπασε και το πορτάκι του τηλεχειριστηρίου από το σύστημα της μπαταρίας. Τα ανέφερα αυτά στο email. Αν υπάρχει πρόβλημα με το φωτιστικό λέτε αυτά να παίξουν ρόλο;

Φωναξε εναν ηλεκτρολογο....

Δημοσ.

Αν δεν βαριέσαι να ασχοληθείς για φωτιστικό αξίας 20€, δες μήπως τους το γυρίσεις σαν DOA.

Αλλά μεταξύ μας, χωρίς απόδειξη, συσκευασία και σπασμένο εξάρτημα, τι περιμένεις;

Δημοσ.

ελπιζω να ξερεις οτι αυτο ειναι με αισθητηρα κινησης ε; αναβει μονο αν δει κινηση

μηπως εχει κανα αυτοκολητακι πανω στον αισθητηρα και δεν βλεπει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 minutes ago, papresa said:

Όχι δεν είναι μόνο με αισθητήρα κίνησης.

Aφού στα χαρακτηριστικά λέει πως έχει.

Βασικά αυτά συνήθως έχουν 3 λειτουργίες... 1) Αναμένα φώτα όταν ανιχνεύει κίνηση, σβηστά όταν δεν ανιχνεύει 2) το ανάποδο, 3) ανοιχτά φώτα τη νύχτα, σβηστά τη μέρα.  Το manual δεν έχει οδηγίες;

Επεξ/σία από ekrepali

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...