papresa Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Παρήγγειλα αυτό το ηλιακό φωτιστικό: https://www.skroutz.gr/s/33494587/W789A-4-Iliako-Fotistiko-Dromou-25W-PSychro-Leyko-6500K-me-Aisthitira-Kinisis-kai-Tilecheiristirio-257354.html . Το τοποθέτησα την Τρίτη το πρωί, μέχρι και χθες το βράδυ δεν άναψε καθόλου. Ενώ με άλλα που έχω βάλει στην Σαμοθράκη, το ένα μάλιστα παρόμοιο, από το πρώτο βράδυ αν δεν ανάψει κανονικά, βγάζει κάποιο φως. Το παρατηρώ, την μέρα, ακόμη και τώρα, αναβοσβήνει αργά ένα κόκκινο λαμπάκι, την νύχτα τίποτα. Τι μπορεί να συμβαίνει; Τώρα προσπάθησα να επικοινωνήσω με το κατάστημα, αλλά μάλλον Σάββατο δεν ανοίγει, έστειλα email, πιστεύω να μου απαντήσουν. Εν τω μεταξύ έχω πετάξει συσκευασία και απόδειξη, καθώς έσπασε και το πορτάκι του τηλεχειριστηρίου από το σύστημα της μπαταρίας. Τα ανέφερα αυτά στο email. Αν υπάρχει πρόβλημα με το φωτιστικό λέτε αυτά να παίξουν ρόλο; Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2024 από papresa
takoulou Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, papresa είπε Παρήγγειλα αυτό το ηλιακό φωτιστικό: https://www.skroutz.gr/s/33494587/W789A-4-Iliako-Fotistiko-Dromou-25W-PSychro-Leyko-6500K-me-Aisthitira-Kinisis-kai-Tilecheiristirio-257354.html . Το τοποθέτησα την Τρίτη το πρωί, μέχρι και χθες το βράδυ δεν άναψε καθόλου. Ενώ με άλλα που έχω βάλει στην Σαμοθράκη, το ένα μάλιστα παρόμοιο, από το πρώτο βράδυ αν δεν ανάψει κανονικά, βγάζει κάποιο φως. Το παρατηρώ, την μέρα, ακόμη και τώρα, αναβοσβήνει αργά ένα κόκκινο λαμπάκι, την νύχτα τίποτα. Τι μπορεί να συμβαίνει; Τώρα προσπάθησα να επικοινωνήσω με το κατάστημα, αλλά μάλλον Σάββατο δεν ανοίγει, έστειλα email, πιστεύω να μου απαντήσουν. Εν τω μεταξύ έχω πετάξει συσκευασία και απόδειξη, καθώς έσπασε και το πορτάκι του τηλεχειριστηρίου από το σύστημα της μπαταρίας. Τα ανέφερα αυτά στο email. Αν υπάρχει πρόβλημα με το φωτιστικό λέτε αυτά να παίξουν ρόλο; Φωναξε εναν ηλεκτρολογο....
tasanton Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Αν δεν βαριέσαι να ασχοληθείς για φωτιστικό αξίας 20€, δες μήπως τους το γυρίσεις σαν DOA. Αλλά μεταξύ μας, χωρίς απόδειξη, συσκευασία και σπασμένο εξάρτημα, τι περιμένεις;
georgiouu Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 ελπιζω να ξερεις οτι αυτο ειναι με αισθητηρα κινησης ε; αναβει μονο αν δει κινηση μηπως εχει κανα αυτοκολητακι πανω στον αισθητηρα και δεν βλεπει;
papresa Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Όχι δεν είναι μόνο με αισθητήρα κίνησης.
ekrepali Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 26 minutes ago, papresa said: Όχι δεν είναι μόνο με αισθητήρα κίνησης. Aφού στα χαρακτηριστικά λέει πως έχει. Βασικά αυτά συνήθως έχουν 3 λειτουργίες... 1) Αναμένα φώτα όταν ανιχνεύει κίνηση, σβηστά όταν δεν ανιχνεύει 2) το ανάποδο, 3) ανοιχτά φώτα τη νύχτα, σβηστά τη μέρα. Το manual δεν έχει οδηγίες; Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2024 από ekrepali
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα