Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 hours ago, bill999r said:

Φιλαράκο 

Παλαιάς κοπής εργαζόμενος, με μηδενική οικονομική παιδεία, φίλαθλος ελληνικής ομάδας, νοσταλγός του πασοκ, που μπαίνει σε fight mode όταν έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια και που αν τον έκαναν πρωθυπουργό για 1 ημέρα "θα τα έφτιαχνα όλα εγώ, εμένα που με βλέπετε!" 

1 λέξη, 1000 νοήματα. 

Έχουμε βγει εντελώς εκτός θέματος, αλλά αξίζει το ban. 

• Haha 2
  • Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, csontheline είπε

Παλαιάς κοπής εργαζόμενος, με μηδενική οικονομική παιδεία, φίλαθλος ελληνικής ομάδας, νοσταλγός του πασοκ, που μπαίνει σε fight mode όταν έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια και που αν τον έκαναν πρωθυπουργό για 1 ημέρα "θα τα έφτιαχνα όλα εγώ, εμένα που με βλέπετε!" 

1 λέξη, 1000 νοήματα. 

Έχουμε βγει εντελώς εκτός θέματος, αλλά αξίζει το ban. 

Σου θίξαμε το κόμμα φίλε μου;

2 ώρες πριν, csontheline είπε

πασοκ

Ώπα.... Εγώ δεν σε έβρισα...

• Haha 1
Δημοσ.

Ακόμα υπάρχει πολύ χρήμα στην Ελλάδα, κληρονομιές που πέρασαν απο γενιά σε γενιά συν το μαύρο χρήμα.

Πχ 1 που βγάζει 1000€ και έχει 3 σπίτια, είναι πιο άνετος απο κάποιον που βγάζει 1500€ και ζεί στο ενοίκιο.

Ο 1ος βγάζει 1000€ +1000€ τουλάχιστον απο τα 2 ενοίκια και μπορεί να αποταμιεύσει τα 2 ενοίκια.Ανα πάσα στιγμή τα πουλάει.Ενώ ο 2ος πληρώνει τα 500€ στο ενοίκιο και του μένουν τα 1000€.

Υπάρχουν και κάποιοι με σπίτια και εξοχικά βίλες, δεν τους πιάνει καμία κρίση, ούτε ο πληθωρισμός.Δεν αποταμιεύονται αυτά τα χρήματα, ούτε σε 5 ζωές.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε

αποταμιεύονται αυτά τα χρήματα

Αυτό εννοείται. Σε αυτή την εποχή έχουμε καταλήξει να δουλεύουμε κ οι 2 σύζυγοι και πάλι να μην βγαίνουμε.

Τεσπά όλα είναι θέμα τύχης για μένα.

Τύχη είναι να έχουν λεφτά οι γονείς σού, τα πεθερικά σου, να σπουδάσεις κάτι που έχει ζήτηση, να βρεις μια καλή δουλειά, να μένεις σε μια οικονομική πόλη κ άλλοι τόσοι παράγοντες.

Αν όλα είναι εναντίον τότε φεύγεις για εξωτερικό, ειδικά αν έχεις ένα καλό πτυχίο.

Αποταμίευση γίνεται μόνο αν καλύπτεις τις ανάγκες σου Κ σου μένει κάτι στο τέλος. Τώρα κάτι ακραία του τύπου μην παίρνεις καφέ απέξω κ κλείσε την λάμπα για να μην καις ρεύμα ίσως σε βοηθήσουν να χάσεις κ την λίγη χαρά ή ζωή που έχεις.

Αν υποθέσουμε ότι κάποιος μπορεί να εξοικονομήσει 100 ευρώ τον μήνα στο χρόνο είναι 1200.

Στη δεκαετία 12.000 και στα 40 χρόνια που θα δουλεύει θα πάνε γύρω στα 50.000 με την προϋπόθεση ότι δεν θα τα πειράξει ούτε για κάτι έκτακτο, ούτε για σπουδές ούτε για διακοπές ....

Ο καθένας τα ζυγίζει κ αποφασίζει.

Δημοσ.

Απο τυχη ο ενας εγινε γιατρος.
Απο τυχη ο παππους του αλλου εκανε περιουσια και του την αφησε.
Απο τυχη ο αλλος παιρνει καλο μισθο και δεν του φτανουν γιατι κανει οικονομικη διαχειριση 5χρονου.
Απο τυχη κληρονομοι περιουσιων εφτασαν να χρωστανε μετα απο λιγα χρονια.
Απο τυχη μεταναστες απο αλλη χωρα εχουν καταφερει να ζουν μια καλη ζωη στην Ελλαδα οταν οι απο τυχη Ελληνες κλαιγονται.

Η τυχη αγαπητε ειναι σαν το ταλεντο. Σου δινει ενα προβαδισμα αλλα δεν φτανει.
Η τυχη ειναι η δικαιολογια που εχεις βρει.
Συν Αθηνά και χείρα κίνει.

Αν ζεις την ζωη σου στην τυχη, εχεις χασει τον χρονο σου.
Αν ζεις τη ζωη σου συγκρινοντας με αλλους, δεν θα εισαι ποτε χαρουμενος.

Για τους υπολοιπους που διαβαζουν και οντως θελουν να κανουν κατι εχω γραψει προηγουμενα σχολια, οποιος καταλαβαινει καταλαβαινει.

Υ.Γ. Μου αρεσε η ιστορια του μπαρμπα σου που πηγε στη Γερμανια και σωθηκε και καταληξαμε οτι τελικα ταλεπωρος ειναι. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Απο τυχη ο ενας εγινε γιατρος.
Απο τυχη ο παππους του αλλου εκανε περιουσια και του την αφησε.
Απο τυχη ο αλλος παιρνει καλο μισθο και δεν του φτανουν γιατι κανει οικονομικη διαχειριση 5χρονου.
Απο τυχη κληρονομοι περιουσιων εφτασαν να χρωστανε μετα απο λιγα χρονια.
Απο τυχη μεταναστες απο αλλη χωρα εχουν καταφερει να ζουν μια καλη ζωη στην Ελλαδα οταν οι απο τυχη Ελληνες κλαιγονται.

Η τυχη αγαπητε ειναι σαν το ταλεντο. Σου δινει ενα προβαδισμα αλλα δεν φτανει.
Η τυχη ειναι η δικαιολογια που εχεις βρει.
Συν Αθηνά και χείρα κίνει.

Αν ζεις την ζωη σου στην τυχη, εχεις χασει τον χρονο σου.
Αν ζεις τη ζωη σου συγκρινοντας με αλλους, δεν θα εισαι ποτε χαρουμενος.

Για τους υπολοιπους που διαβαζουν και οντως θελουν να κανουν κατι εχω γραψει προηγουμενα σχολια, οποιος καταλαβαινει καταλαβαινει.

Υ.Γ. Μου αρεσε η ιστορια του μπαρμπα σου που πηγε στη Γερμανια και σωθηκε και καταληξαμε οτι τελικα ταλεπωρος ειναι. 

Φίλε μου ξέρω ότι έχουμε βγει εκτός θέματος αλλά πραγματικά αμφισβητείς πώς στην Ελλάδα η εξέλιξη μας είναι θέμα τύχης;

Δεν θέλω να έρθω σε περαιτέρω αντιπαράθεση μαζί σου μιας κ καταλαβαίνω ότι δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα. Άλλα σου λέω κ άλλα καταλαβαίνεις.

Εσύ ο ίδιος ισχυριζοσουν ότι ενώ ασκείς ένα καλοπληρωμενο επάγγελμα στη Ολλανδία, δεν έχεις τη πολυτέλεια του delivery, ενώ ο αεργος αδερφός σου προ 5ετιας, όπως κ τα άλλα εγχώρια τεμπελοσκυλα έπιναν καφεδαρες στην Μπανανία και έκαναν ζωαρα. Επίσης ανέφερες πως έξω η ζωή είναι δύσκολη κ εμείς οι ιθαγενείς παραπονουμαστε τζάμπα.

Όταν εξέφρασα την αντίθεση μου σε αυτά που έλεγες καθώς δεν στέκουν για την χώρα που αναφέρεις, μας αραδιασες ένα σωρό άλλες παραμέτρους. Τελικά δεν παραγγέλνεις λόγω επιλογής και επειδή αποταμιευεις έναν ολόκληρο μισθό κάθε μήνα.

Λοιπόν, μιλώντας για τον εαυτό μου, που κ τόσο εγώ όσο κ η σύζυγος μου έχουμε καλοπληρωμενες δουλειές, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι εάν είχαμε δάνειο, αυτοκίνητο και παιδιά δεν θα μπορούσαμε να βάλουμε έναν μισθό στην άκρη.

Οσο για τον θείο μου, θεωρώ ότι η Γερμανία και η εργασία σε αυτή τη χώρα, ήταν σωτηρία για έναν άνθρωπο χωρίς κανένα πτυχίο και χωρίς καμία οικονομική βοήθεια και προοπτική στην Ελλάδα.

Δεν ξέρω τα οικονομικά του, αν έχει αποταμιεύσεις, δάνεια για σπίτια και αμάξι του 2011 όπως εσύ, αλλά ξέρω πως εδώ δεν είχε ούτε για το νοίκι.

Για σενα είναι ταλαιπωρος... Το ίδιο και για μένα επειδή η Ελλάδα τον ανάγκασε να βγεί έξω για αν επιβιώσει.

Δεν θα αναλύσω όλα αυτά τα ωραία που λες για οικονομική διαχείριση 5 χρόνου κτλ.

Ξέρεις κ ξέρω πώς όλες οι περιπτώσεις δεν είναι το ίδιο. Πάντα θα υπάρχουν κακαοδιαχειριστες και πάντα θα υπάρχουν και νοικοκύρηδες.

Απλά οι νοικοκύρηδες στην Ελλάδα δεν έχουν καμία τύχη και το ξέρω από πρώτο χέρι.

Ακόμα κ ο τελευταίος εργάτης αν έκανε λεφτά τα έκανε επειδή δουλέψε μαύρα. Ακόμα και ο τελευταίος υδραυλικός αν έκανε λεφτά τα έκανε επειδή δήλωνε 3.000 ετήσιο εισόδημα. Ακόμα κ ο τελευταίος έμπορος έκανε λεφτά επειδή δήλωνε πλαστά τιμολόγια.

Οι υπόλοιποι που δεν έκαναν λεφτά ήταν απλά τίμιοι.

Και ναι φίλε μου φυσικά κ συγκρίνω την ζωή μου με άλλους..

Πρόσφατα την συνέκρινα με την ζωή του Γιώργου Γιαννίτση ιδιοκτήτη της Giannitsis Logistics που προμήθευε σχολεία με γεύματα.

Βρήκαν στα γεύματα σαλμονέλα, κ όταν πήγαν για έλεγχο έπιασε τυχαία το εργοστασιακό φωτιά, ενώ την προηγούμενη μέρα οι δικηγόροι του είχαν κάνει αίτημα στην ασφαλιστική για αύξηση της αποζημίωσης πυρός.

Τεσπά αυτά έγιναν τον Μάιο.

Στις 25 Οκτωβρίου η σύμβαση ύψους 193.000 ευρω του συγκεκριμένου κυρίου ανανεώθηκε και θα συνεχίσει να φτιάχνει σχολικά γεύματα λες κ δεν συνέβη τίποτα.

Εγώ με τέτοιους θέλω να συγκρινομομαι. Με άτομα που δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και κάνουν και αποταμιευση.

Εγώ πάντως επιμένω στην τύχη.

Διότι θέλει τύχη για να ζεις σε μια χώρα που δεν έχει δικαιοσύνη και που όλοι είναι διεφθαρμένοι.

Θέλει τύχη να μπορείς να παρανομεις και να μην μπαίνεις φυλακή.

Θέλει τύχη να φτιάχνεις ακατάλληλα γεύματα για ΠΑΙΔΙΑ και να σου ανανεώνουν την σύμβαση.

Κ τέλος θέλει τύχη να δουλεύεις κ να ο μισθός να μην φτάνει για να επιβιώσεις.

Όλα τα παραπάνω είναι εκτός θέματος, αλλά εσύ το άρχισες, και θεωρώ ότι δεν το έκανες τυχαία....

Επεξ/σία από bill999r
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Ακόμα υπάρχει πολύ χρήμα στην Ελλάδα, κληρονομιές που πέρασαν απο γενιά σε γενιά συν το μαύρο χρήμα.

Πχ 1 που βγάζει 1000€ και έχει 3 σπίτια, είναι πιο άνετος απο κάποιον που βγάζει 1500€ και ζεί στο ενοίκιο.

Ο 1ος βγάζει 1000€ +1000€ τουλάχιστον απο τα 2 ενοίκια και μπορεί να αποταμιεύσει τα 2 ενοίκια.Ανα πάσα στιγμή τα πουλάει.Ενώ ο 2ος πληρώνει τα 500€ στο ενοίκιο και του μένουν τα 1000€.

Υπάρχουν και κάποιοι με σπίτια και εξοχικά βίλες, δεν τους πιάνει καμία κρίση, ούτε ο πληθωρισμός.Δεν αποταμιεύονται αυτά τα χρήματα, ούτε σε 5 ζωές.

ισχυει αυτο σπανια βρισκεις ανθρωπο στην Ελλαδα χωρις τζαμπσ σπιτι αλλα τα κληρονομικα ποσο να αντεξουν;

πχ ο μπαμπας εχει 2 σπιτια τα αφηνει 2 παιδια, η επομενη γενια τα μοιραζεται.. σιγα σιγα χανεται η περιουσια.

ασε που αυτοι που τα εχουν ολα ετοιμα σπανια κανουν αποταμιευση...

εδω στην Θεσσαλονικη το 95% εχει εξοχικο Χαλκιδικη (και ολοι επαναστατες αδικημενοι αντιμνημονιακοι φυσικα), πραγματικα σε μικρη ηλικια ενιωθα εξωγηινος που δεν ειχα και εγω.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, The_Judas είπε

ισχυει αυτο αλλα τα κληρονομικα ποσο να αντεξουν;

πχ ο μπαμπας εχει 2 σπιτια τα αφηνει 2 παιδια, η επομενη γενια τα μοιραζεται.. σιγα σιγα χανεται η περιουσια.

ασε που αυτοι που τα εχουν ολα ετοιμα σπανια κανουν αποταμιευση...

Όχι φίλε, άλλο είναι να αρχίσεις με κάτι και άλλο να αρχίσεις με τίποτα.

Αν διαχειριστείς σωστά αυτό το σπίτι και οι συνθήκες είναι ευνοϊκές ( τύχη) τότε μπορείς να αυξήσεις την περιουσία σου.

Όμως πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο ενώ είσαι καλός διαχειριστής να μην σε ευνοήσει η τύχη.

Ή να μην είσαι καλός διαχειριστής κ παρόλα αυτά οι ευνοϊκές συνθήκες της αγοράς να σου επιτρέψουν να αυξήσεις την αξία του.

Γενικά πάντως η κληρονομιά σου δίνει καλύτερες πιθανότητες από κάποιον που ξεκινάει από το μηδέν.

Στην σημερινή εποχή για παράδειγμα, με τα ενοίκια να έχουν εκτοξευθεί, πιστεύω πως αν κάποιος κληρονομήσει 2 ακίνητα, μπορεί πολύ εύκολα να τα κάνει 3 ή και 4 σε λίγα χρόνια.

Αντίθετα κάποιος άνευ περιουσίας θα δυσκολευτεί να αποκτήσει ακόμη κ ένα σπίτι.

Δημοσ.
On 25/10/2024 at 13:50, Neptu said:

αυτή η γκρίνια παίζει πολύ και έχω "μαλώσει" αρκετές φορές με άτομα που το λένε. Επιχείρημα σοβαρό δεν υπάρχει από κανέναν.

Καταρχήν όλες αυτές οι πατέντες του κράτους με αποδείξεις, χρήση καρτών και τα λοιπά εννοείται ότι με βρίσκουν αντίθετο. Σε αυτό συμφωνούμε.

Αλλά, δεν είναι δυνατόν, δεν γίνετε, είναι απίθανο, πως αλλιώς να το πω, να μη ξοδεύει κάποιος το 30% του μισθού του για να ζήσει. Οπότε το 30% που έχουν σαν όριο είναι σα να μην υπάρχει. Φαγητό, μαρκετ, ρούχα, καύσιμα, μετακινήσεις, ρεύμα, θέρμανση. Δηλαδή υπάρχει άνθρωπος που θα αποταμίευε αλλά αυτό το 30% τον αναγκάζει να ξοδεύει και δε του μένουν για αποταμίευση; Ρε παιδιά να σοβαρευτούμε.

Το γελοίο του θέματος είναι όταν γίνεται συζήτηση περι μισθών και ακούς τα ωραία ότι δε φτάνουν τα λεφτά και από τις 20 του μήνα (άλλοι λένε απο 15) αδειάζουν οι τσέπες. Και βλέπεις διάφορα γραφήματα με τα έξοδα του νοικοκυριού. Μα ρε σαΐνια μου αν δε σας φτάνουν τα λεφτά όπως λέτε σημαίνει ότι ξοδεύετε όχι το 30% αλλά το 100% του μισθού ή και το 110%. Οπότε προς τι η γκρίνια ;

Ναι ξέρω κάποια πράγματα δε μετράνε μέσα στο 30% αλλά αυτά που μετράνε είναι αρκετά. Και να θέλεις δε γίνεται να ξοδέψεις λιγότερα. ΑΠΛΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. Να γκρινιάξουμε για κάτι άλλο οκ, αλλά όχι και γι αυτό. Μια γκρίνια και μια κλάψα για

Εσύ φίλε μου ζεις ξοδεύοντας λιγότερο του 30%. Τι ποσοστό του μισθού σου ξοδεύεις; 1%; 

Εκτός αν πληρώνει για όλα ο μπαμπάς που και πάλι...

Το πρόβλημα είναι ότι περιορίζεται εώς 20.000 ευρώ δαπανών. Δηλαδή εγώ πχ που βγάζω 10.000 πρέπει να χαλάω το 30% του εισοδήματος ενώ ο άλλος που βγάζει 100.000 όχι. Οι φορολογικές υποχρεώσεις υποτίθεται πως αυξάνονται με το εισόδημα και όχι το ανάποδο. Προσωπικά μου φαίνεται φουλ αντισυνταγματικό

Δημοσ.
1 ώρα πριν, snot είπε

Το πρόβλημα είναι ότι περιορίζεται εώς 20.000 ευρώ δαπανών. Δηλαδή εγώ πχ που βγάζω 10.000 πρέπει να χαλάω το 30% του εισοδήματος ενώ ο άλλος που βγάζει 100.000 όχι. Οι φορολογικές υποχρεώσεις υποτίθεται πως αυξάνονται με το εισόδημα και όχι το ανάποδο. Προσωπικά μου φαίνεται φουλ αντισυνταγματικό

30% που λες είναι η έκπτωση φόρου. Οπότε για εσένα που βγάζεις 10,000€ σου λέει το κράτος ότι είναι να πληρώσεις τόσο φόρο (900€) ΑΛΛΑ αν μου φέρεις αποδείξεις ύψους 30% του εισοδήματος σου θα έχεις μια έκπτωση.

Αυτός λοιπόν που βγάζει 100,000 1ον, δεν έχει την έκπτωση (%) που έχεις εσύ και 2ον έχει μεγαλύτερο συντελεστή. Άρα ποσοστιαία πληρώνει πολλά περισσότερα. Πως βγάζεις λοιπόν το συμπέρασμα ότι γίνεται το αντίθετο; Ξέρεις τι συντελεστή έχει κάποιος που βγάζει 100,000€;

Εσύ λοιπόν έχεις 9% και με την έκπτωση θα πληρώσεις γύρω στα 100€ φόρο εισοδήματος.

Αυτός με τα 100,000€ έχει 44% (κλιμακα) , πρακτικά κάπου στα 35%, 35.000€

Βγάζει 10 φορές περισσότερα από εσένα αλλά πληρώνει 350 φορές περισσότερα

Πως σου φαίνεται αυτό;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Neptu είπε

Βγάζει 10 φορές περισσότερα από εσένα αλλά πληρώνει 350 φορές περισσότερα

Βρες μας έναν που όντως τα πληρώνει αυτά τα 35.000 και βλέπουμε.

Εγώ μπορώ να σου βρω άλλους τόσους με 100πλασια εικονικά τιμολόγια που δεν δίνουν μια...

Δημοσ.
14 ώρες πριν, The_Judas είπε

ισχυει αυτο σπανια βρισκεις ανθρωπο στην Ελλαδα χωρις τζαμπσ σπιτι ...........................................................................

εδω στην Θεσσαλονικη το 95% εχει εξοχικο Χαλκιδικη (και ολοι επαναστατες αδικημενοι αντιμνημονιακοι φυσικα), πραγματικα σε μικρη ηλικια ενιωθα εξωγηινος που δεν ειχα και εγω.

Παρολ αυτα οι οφειλετες των κοκκινων δανειων ειναι >2,27 εκατομμυρια

Δημοσ.
2 hours ago, Neptu said:

Αυτός λοιπόν που βγάζει 100,000 1ον, δεν έχει την έκπτωση (%) που έχεις εσύ

Είσαι σίγουρος; Έχω την εντύπωση πως έχει ακριβώς την ίδια έκπτωση για τα πρώτα 10.000

Αλλιώς τί νόημα έχει οι δαπάνες να περιορίζονται σε 20.000;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε

Παρολ αυτα οι οφειλετες των κοκκινων δανειων ειναι >2,27 εκατομμυρια

Κάποιοι είχαν σταθερή δουλειά και είχαν πάρει δάνειο με τάδε δόση, μετά έχασαν την δουλειά και δεν μπορούσαν να δίνουν το ποσό της δόσης.

Αλλοι έδιναν δόση με τον/την σύζυγο και χώρισαν η ο 1 έμεινε άνεργος, η και οι 2 άλλαξαν δουλειά με λιγότερα χρήματα, ενώ τα πάντα αυξάνονται.

Αλλοι ανοίχτηκαν και έβαλαν οριακά μεγάλο ποσό δόσεων, έκαναν σπατάλες, διακοπές, μπουζούκια, αγορές κλπ, μπορεί να πήραν και extra καταναλωτικά δάνεια.

Ελεύθεροι επαγγελματίες που οι επιχειρήσεις πήγαν στράφι, ενώ είχαν πάρει δάνειο.

Αλλους τους έφαγε ο τζόγος.

Αυτοί που ήταν και είναι εξασφαλισμένοι στο θέμα δουλειάς, είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι με σχετικά καλό μισθό.

Αυτοί που έχουν πχ 2ο η 3ο σπίτι και εξοχικό, δεν νομίζω να έχουν δάνειο που δεν μπορούν να ξεχρεώσουν, γιατί απλά δεν υπάρχει λόγος να πάρουν δάνειο.Ακόμα και αν είχαν πάρει, πουλάνε 1-2 ακίνητα και ξεχρεώνουν.

Μου έχει τύχει πχ μιλήσω με καθαρίστρια με μισθό χαμηλότερο και απο τον βασικό σε εταιρία ότι νάναι εργολαβία και να μου λέει:

-Εχω δικό μου σπίτι στην Αθήνα στην τάδε περιοχή, έχω και 1 εξοχικό εκεί και ακόμα 1 στην Αθήνα.

Και μετά απορούμε πως ζούν κάποιοι με 700-800€.Θα νοικιάσει το εξοχικό καλοκαίρι, το άλλο στην Αθήνα και στο τέλος θα τα αφήσει όλα στα παιδιά της.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Κάποιοι είχαν σταθερή δουλειά και είχαν πάρει δάνειο με τάδε δόση, μετά έχασαν την δουλειά και δεν μπορούσαν να δίνουν το ποσό της δόσης.

Αλλοι έδιναν δόση με τον/την σύζυγο και χώρισαν η ο 1 έμεινε άνεργος, η και οι 2 άλλαξαν δουλειά με λιγότερα χρήματα, ενώ τα πάντα αυξάνονται.

Αλλοι ανοίχτηκαν και έβαλαν οριακά μεγάλο ποσό δόσεων, έκαναν σπατάλες, διακοπές, μπουζούκια, αγορές κλπ, μπορεί να πήραν και extra καταναλωτικά δάνεια.

Ελεύθεροι επαγγελματίες που οι επιχειρήσεις πήγαν στράφι, ενώ είχαν πάρει δάνειο.

Αλλους τους έφαγε ο τζόγος.

Γνωστα ολα αυτα, αλλα γιατι μου τα λες? εγω απαντησα στο φιλο που λεει οτι σχεδον ολοι εχουν τσαμπα σπιτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...