broxopios Δημοσ. Τρίτη στις 02:30 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:30 μμ 1 ώρα πριν, micos000 είπε Δες παραπάνω, στην αρχή της 4ης σελίδας, έχω ένα λινκ από το skroytz με usb capture συσκευές. Γενικά όμως οι περισσότερες είναι φθηνές αλλά με επίσης φθηνά αποτελέσματα. Αν θέλεις να ψηφιοποιήσεις κάποιο σοβαρό βίντεο (γάμου/βάπτισης κτλ) τότε καλύτερα να πληρώσεις σε κάποιον επαγγελματία. Για home video πάρε μια usb (διάβασε όμως και τις κριτικές) και ότι βγει. Είναι πάρα πολλές οι κασέτες που έχω και θα χρειαστεί να πληρώσω πραγματικά πολλά χρήματα να τις δώσω έξω. Ωστόσο αυτό που λες "φθηνά αποτελέσματα" σε τι αναφέρεσαι; Θα είναι πολύ χειρότερη η ποιότητα εικόνας σε σχέση με την VHS? Είδα το usb πιο πάνω αλλά έχει είσοδο από HDMI. Το βίντεο νομίζω έχει μόνο scart. Δε θυμάμαι αν έχει rca. Θα το δω μόλις πάω στο χωριό.
micos000 Δημοσ. Τρίτη στις 02:52 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:52 μμ 2 λεπτά πριν, broxopios είπε Είδα το usb πιο πάνω αλλά έχει είσοδο από HDMI. Το βίντεο νομίζω έχει μόνο scart. Δε θυμάμαι αν έχει rca. Θα το δω μόλις πάω στο χωριό. Από το λινκ του skroytz αγνόησε τα hdmi και βλέπε μόνο αυτά που έχουν καλώδια rca. Τώρα, το πόσο καλό θα σου βγει, ένας θεός ξέρει.
broxopios Δημοσ. Τετάρτη στις 05:36 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:36 μμ Στις 25/2/2025 στις 2:52 ΜΜ, micos000 είπε Από το λινκ του skroytz αγνόησε τα hdmi και βλέπε μόνο αυτά που έχουν καλώδια rca. Τώρα, το πόσο καλό θα σου βγει, ένας θεός ξέρει. Μάλλον πρέπει να ψάξω να βρω το dvd recorder που είχα γιατί η εγγραφή που έκανε ήταν εφάμιλλη με την εικόνα των VHS. Αλλιώς θα πάρω ένα φθηνιάρικο από skroutz ή temu να δοκιμάσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα