blade-17 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Καλημέρα, συχνά συνδέω το macbook με οθόνη και θέλω να αγοράσω ένα πληκτρολόγιο και ποντίκι να είναι συμβατά και να λειτουργικά. Το Magic Keyboard είναι αρκετά καλό και το σκέφτομαι, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου το Magic Mouse. έχετε να μου προτείνεται κάτι εναλλακτικό άλλης μάρκας που να δουλεύετε εσείς; ευχαριστω
TiPsY4 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Nuphy air60 wireless και Logitech mx master 3s
kormos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, blade-17 είπε Καλημέρα, συχνά συνδέω το macbook με οθόνη και θέλω να αγοράσω ένα πληκτρολόγιο και ποντίκι να είναι συμβατά και να λειτουργικά. Το Magic Keyboard είναι αρκετά καλό και το σκέφτομαι, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου το Magic Mouse. έχετε να μου προτείνεται κάτι εναλλακτικό άλλης μάρκας που να δουλεύετε εσείς; ευχαριστω https://www.logitech.com/el-gr/products/mice/mx-anywhere-3s.910-006929.html Συνδεδεμένο παράλληλα σε 2 Mac συσκευές και 1 Windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα