Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, ethereum είπε

οι συνδρομές είναι πηγή πλούτου , δες τι γίνεται με την Adobe

τι γίνεται? (απλή απορία)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, dtk-386 said:

τι γίνεται? (απλή απορία)

Κάθε σχετική εταιρεία αναγκάζεται να πληρώνει για το Creative Cloud (80 ευρώ ανά άτομο ανά μήνα), από την πολυεθνική μέχρι τον μικρό ιδιώτη. Ιδίως τώρα με το AI που στηρίζεται στους server της Adobe δεν υπάρχει άλλος τρόπος πέρα από την συνδρομή για να έχεις τις συγκεκριμένες υπηρεσίες και να παραμείνεις ανταγωνιστικός.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, pcos είπε

2,887 > 2,892

μαλλον πρεπει να ξαναπαω δημοτικο :D

Δεν χρειάζεται! Αρκεί απλά να καταλάβεις πως κατά τη διάρκεια κάθε ημέρας (όσο διαρκούν οι συναλλαγές) αυτά τα νούμερα αλλάζουν. :) 

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.
10 hours ago, mariosraptor84 said:

Πέφτει μεγάλο δούλεμα. Απορώ πως κο κόσμος βλέπει εταιρείες να έχουν μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση από κράτη και παρόλα αυτά να συνεχίζει να τις υποστηρίζει. Εδώ είναι που πρέπει να κανείς την διαφορα άνθρωπε. Τα λεφτά αυτά για την πάρτι τους τα μαζεύουν όχι για το καλό σου. Μποϊκοτάζ στα μονοπώλια και μποϊκοτάζ στις συνδρομές. 

Συμφωνώ αποολυτα. Μια ερώτηση μονο

Χρησιμοποιώ (στην καθημερινοτητα ετσι οχι μια στο τοσο) Outlook, OneDrive, Office, Teams, OneNote, Edge, Windows και GamePass απο Microsoft. Μπορείς να μου προτείνεις αντιστοιχες δωρεάν υπηρεσίες που να μου δινουν ακριβώς τα ιδια features, χωρίς να χρειαστεί να μάθω νεα πραγματα (γιατι ΟΚ στην καθημερινοτητα αλλα στην δουλεια δεν μπορω), να συνεργαζονται ομαλα μεταξύ τους; 

Γιατι καλή η θεωρία και τα "κακες εταιρειες" αλλά κανενας σας δεν δίνει viable εναλλακτικη. Βρες μου email, cloud, OS και Office πλατφόρμες να συνεργάζονται μεταξυ τους αρμονικα οπως της MS/Apple/Google και χωρίς εξτρα κοστος και θα παω χθες. Σημερα μη σου πω. Θα δηλωσω ασθενεια για να τα περασω σημερα. Επίσης δώσε μου alternative του Gamepass και πουλάω το XBOX

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, billdanos είπε

Δεν χρειάζεται! Αρκεί απλά να καταλάβεις πως κατά τη διάρκεια κάθε ημέρας (όσο διαρκούν οι συναλλαγές) αυτά τα νούμερα αλλάζουν. :) 

Άρα το άρθρο θα έπρεπε να γράφει ότι η μετοχή της MS έφτασε τη μετοχή της Apple. Αφού κονταροχτυπιούνται...

• Like 3
Δημοσ.
9 hours ago, NiKoSmile said:

Μιλάμε δηλαδή για μια διαφορά που βγάζει μάτι 0,138%. Που και πάλι μπροστά είναι η apple τώρα. Κρίνεται μόνοι σας τη σοβαρότητα του άρθρου... και πόσο πολύ ξεπέρασε η Microsoft την Apple!

image.png.8e78c59f97c9123ef48229ae646ba903.png

Eιπε ο NikoSmile και σηκωθηκε να παει το πρωι για μεροκαματο. Πραγματικα απορω ωρες ωρες.

• Like 1
Δημοσ.
8 minutes ago, TutaKachun said:

Συμφωνώ αποολυτα. Μια ερώτηση μονο

Χρησιμοποιώ (στην καθημερινοτητα ετσι οχι μια στο τοσο) Outlook, OneDrive, Office, Teams, OneNote, Edge, Windows και GamePass απο Microsoft. Μπορείς να μου προτείνεις αντιστοιχες δωρεάν υπηρεσίες που να μου δινουν ακριβώς τα ιδια features, χωρίς να χρειαστεί να μάθω νεα πραγματα (γιατι ΟΚ στην καθημερινοτητα αλλα στην δουλεια δεν μπορω), να συνεργαζονται ομαλα μεταξύ τους; 

Γιατι καλή η θεωρία και τα "κακες εταιρειες" αλλά κανενας σας δεν δίνει viable εναλλακτικη. Βρες μου email, cloud, OS και Office πλατφόρμες να συνεργάζονται μεταξυ τους αρμονικα οπως της MS/Apple/Google και χωρίς εξτρα κοστος και θα παω χθες. Σημερα μη σου πω. Θα δηλωσω ασθενεια για να τα περασω σημερα. Επίσης δώσε μου alternative του Gamepass και πουλάω το XBOX

Συμφωνώ μαζί σου. Να συμπληρώσω ότι η MIcrosoft μπήκε σε κάθε σπίτι, σε επαγγελματικούς χώρους,  δίδαξε τεχνολογία σε όλους, με εξαιρετικά μικρό κόστος και παρέχοντας και service. 

Σχετικά τώρα με τις κακές εταιρείες . Σίγουρα αποβλέπουν στο κέρδος  αλλά δε βλέπω καμία αντίδραση πχ για την ακρίβεια στη χώρα . Γκρίνια, κλάψα με ολίγη επανάσταση στο πληκτρολόγιο και στο ταμείο του σούπερμαρκετ . Και στις κάλπες που έρχονται,  50% στο πρώτο κόμμα με διαφορά 35% από τους υπόλοιπους. Κούρασε πια , η ευθυνοφοβία και η γκρίνια. 

Υπάρχει ένα σοφό ρητό :

Η οργή του Έλληνα είναι σαν τη μπύρα.

Στην αρχή αφρίζει , μετά γίνεται χλιαρή και στο τέλος κάτουρο.

• Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ppanos7 είπε

Η οργή του Έλληνα είναι σαν τη μπύρα.

Στην αρχή αφρίζει , μετά γίνεται χλιαρή και στο τέλος κάτουρο.

Εκλαψα! :lol: Πολύ σωστό!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Όταν παρουσιάζεις το Iphone 15pro χωρις καμια ουσιαστικη διαφορα απο το 14pro και εχοντας μπερδεψει την τραπουλα τοσο πολυ με 4 νεα iPhone καθε χρονο, αλλα δημιουργοντας desire στον κοσμο μονο για το pro, στρέφεις τον καταναλωτή να αναζητήσει εφόσον δεν μπορεί να ανταποκριθει λόγο κόστους, το iPhone pro προηγούμενων ετών ακόμα και ως μεαχειρισμενο, με αυτό τον τροπο μειώνεις τους ενδεχόμενους πελάτες, εφόσον το pro είναι το μοντέλο που ο κάθε ένας θα ήθελε, κάποιοι θα συμβιβαστούν με το απλό iPhone, κάποιοι θα βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη, και πόλλοι θα πουν είμαι εντάξει με το παλιό, η τώρα που έπεσαν οι τιμές στο 14pro, 13pro η ακομα και στο 12pro ειναι ευκαιρια!! ακομα και για το 12pro μπορεις ανετα να του δωσεις 2 χρονια ζωης ακομα, εφοσον θα παρει 2 ακομα ενημερωσεις iOS, και σχετικα με την μπαταρια, πλεον με 80 ευρω αλλαζεις ανετα με αυθεντικη σε εξουσιοδοτημενο! και επισεις με ολλες αυτες τις θηκες και τα τζαμακια, δυσκολα βρισκεις iPhone με πολλες φθορες!

3 hours ago, Damianus said:

Ακριβως, ειναι θεμα χρόνου να εδραιωθει στη πρωτη θέση χρηματιστηριακής κεφαλαιοποίησης όσο αναπτυσσονται οι υπηρεσιες του cloud της.

Companies ranked by Market Cap - CompaniesMarketCap.com

image.jpeg.0438d728be3e8da975561e82afe97f86.jpeg

εάν είναι σωστό το παραπάνω, εγώ εάν είχα μετοχές στην apple δεν θα κοιμομουν τα βραδυα, στην ουσία με ένα προϊόν μόνο σαν cash cow, και τα υπολοιπα με διαφορα πισω!!!

• Like 1
Δημοσ.
11 hours ago, mariosraptor84 said:

Πέφτει μεγάλο δούλεμα. Απορώ πως κο κόσμος βλέπει εταιρείες να έχουν μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση από κράτη και παρόλα αυτά να συνεχίζει να τις υποστηρίζει. Εδώ είναι που πρέπει να κανείς την διαφορα άνθρωπε. Τα λεφτά αυτά για την πάρτι τους τα μαζεύουν όχι για το καλό σου. Μποϊκοτάζ στα μονοπώλια και μποϊκοτάζ στις συνδρομές. 

Spoiler

Φίλε φτιάξε μια εταιρεία εσύ με παρόμοια προϊόντα της ms η της Apple, δωσ τα δωρεάν στο λαό , και εγώ πρώτος πρώτος θα σε υποστηρίξω..!!

• Like 3
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

εάν είναι σωστό το παραπάνω, εγώ εάν είχα μετοχές στην apple δεν θα κοιμομουν τα βραδυα, στην ουσία με ένα προϊόν μόνο σαν cash cow, και τα υπολοιπα με διαφορα πισω!!!

Απλη απορια, ποσες μετοχες της Apple μπορει να <<σηκωσει>> η τσεπη σου?

Δημοσ.

Η Microsoft ξεπέρασε σε χρηματιστηριακή αξία την Apple και έγινε για ακόμη μία φορά η πιο πολύτιμη εταιρεία στον κόσμο

Η Ημιπολύτιμη Apple και η SemiValuable Microsoft δίνουν ρέστα στην Χρηματιστηριακή αξία του Μηδενός του ενός σε σχέση με το άλλο.

Σημείωση:

Τα Trillions να μην μου τα φέρεται σε ρευστό αλλά σε αέριο γιατί θα μου πέσουν λίγο βαριά.

Δημοσ.

Άμα πουλάνε ποιο πολλά προϊόντα, ανεβαίνει η χρηματιστηριακή αξία ή όχι ; 

αν ναι ας στρώσει κωλο η Apple να φτιάξει κάτι καινούργιο σε κινητό (αφού από αυτά βγάζει) και να κάνει την διαφορά. 
Γιατι με 3nm που πήρε την μπουκιά από τους άλλους στην TSMC και δεν είναι παρά πολύ μπροστά, την βλέπω δύσκολα… 

αν όχι, ας εξηγήσει κάποιος απλά πως αλλάζει το νούμερο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...