aleksios Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Εχω αυτο το χειριστηριο για υπολογιστη. Μπορειτε να μου πειτε ποιον bluetooth ανταπτορα να αγορασω για να συνδεθει χωρις καλώδιο ? Ευχαριστω. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου από aleksios
Λύση gianniz_k Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Λύση Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, aleksios είπε Μπορειτε να μου πειτε ποιος ειναι ο ανταπτορας για να συνδεθει χωρις καλώδιο στον υπολογιστη? Ευχαριστω. Εγώ το έχω συνδέσει με ένα tp-link. https://www.skroutz.gr/s/31119197/TP-LINK-UB500-v1-USB-Bluetooth-5-0-Adapter.html Ενημερωτικά δεν περνάει ήχο, αν θες να συνδέσεις ακουστικά στο χειριστήριο 1
aleksios Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Σε ευχαριστω, το μονο που με νοιαζει ειναι να μην χανει το σημα αν συνδεεται στο πισω μερος του υπολογιστη. Και να αντεξει καμποσο...
gianniz_k Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, aleksios είπε Σε ευχαριστω, το μονο που με νοιαζει ειναι να μην χανει το σημα αν συνδεεται στο πισω μερος του υπολογιστη. Και να αντεξει καμποσο... Αν είναι μακρυά το pc και δεις να το χάνει, στην χειρότερη παίρνεις ένα usb extension και το φέρνεις πιο κοντά σου
aleksios Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, gianniz_k είπε Αν είναι μακρυά το pc και δεις να το χάνει, στην χειρότερη παίρνεις ένα usb extension και το φέρνεις πιο κοντά σου Αυτα τα καλωδια... Ειχα παρει αυτο μετα συνδεσα και το καλωδιο και τωρα οτι usb και να συδεσω ,μετα απο λιγο χανονται...
tech_base Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου το μονο που κανει ειναι το παρακατω για να μεταφερει και τον ηχο στο χειρηστηριο οταν εισαι συνδεδεμενος με PC (εχω ενα τεμαχιο εαν σε ενδιαφερει) https://www.skroutz.gr/s/13464558/Microsoft-XBOX-ONE-Wireless-Adapter-for-Windows-10-2018-Edition-PC.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα