gap Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 θέλω το τραγούδι του που λέει : "Πες μου τι κατάλαβες, που όλα μου τα γκρέμισες Τόσα όνειρα σε μια βραδιά χαμένα Τη ζωή μας σκόρπισες, δάκρυα με γέμισες Κρίμα που ήσουν ένα ψέμα"... αυτό δεν είναι που αρχίζει : τα αμαρτωλά σου μάτια ερωτεύτηκα ?? παρακαλώ πάρα πολύ αν κάποιος το έχει να μου το στείλει! ευχαριστώ!
Cristina Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Το τραγούδι λέγεται 'Πες μου τι κατάλαβες', όπως θα κατάλαβες. Θα το βρεις σε γνωστά δισκοπωλεία.
gap Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 πλάκα μου κάνεις ρε χριστίνα? mp3 θέλω! σε δισκοπολεία βρίσκεις τα πάντα! αν είναι να μην ψάχνουμε κομμάτια απο δω! τεσπα! thx! αν κανείς μπορεί ας βοηθήσει!
Cristina Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Αν πρόσεχες λιγάκι τους κανόνες όπως επίσης αν δεν ήσουν τόσο βιαστικός, δεν θα μιλούσες έτσι... :roll: Anyway...
gap Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 με συγχωρείς πολυ!!!!!!! μα πάρα πολύ! βιάστηκα! σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! ΜΑΚΙΑ!!! με συγχώρεσες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.