ElenivasL Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Καλημέρα, τις τελευταίες μέρες (βραδινές ώρες) όλες οι τηλεφωνικές κλήσεις που κάνω διακόπτονται απότομα γύρω στα 3 λεπτά. Κλείνει η κλήση και πρέπει να ξανά καλέσω. Ξανακαλώ λοιπόν και γίνεται πάλι το ίδιο. Είμαι στην cosmote και συγκεκριμένα What's up. Τις πρωινές/μεσημεριανές ώρες οι κλήσεις δεν έχουν κανένα θέμα. Αυτό συμβαίνει τουλάχιστον 3 μέρες. Δεν μου έχει ξανασυμβεί για τέτοιο διάστημα. Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος αυτό το θέμα;;
OrestisRock Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς θέμα, ανεξαρτήτως ώρας συνήθως, μου συνέβη τώρα πριν λίγο (17:50). Οι κλήσεις κόβονται κάπου ανάμεσα στα 2:39-2:43 λεπτά και κάποιες φορές στα 3:09. Μου συμβαίνει από 28 Δεκεμβρίου περίπου, τότε η κλήση έκλεινε μόλις στα 36-45 δευτερόλεπτα (βραδινές ώρες) Γίνεται και όταν με καλούν και όταν καλώ εγώ. Είμαι και εγώ στην whatsup. Πολύ παράξενο, νόμιζα ότι είχε το κινητό μου κάτι. Update: από το απόγευμα οι κλήσεις μου κλείνουν στο 1:10.. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2024 από OrestisRock
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα