Dim_1926 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Καλησπέρα καλή χρονιά σε ολους ξέρει κάποιος θα εκτιμήσω πολύ την γνώση του σε iptv σε box φταίει ο πάροχος ή το router όταν κολλάει η εικόνα ή επαναλαμβάνει τα 3-5 " που είχε παίξει πριν ...? Μιλάμε για 100 γραμμή σε Vodafone και box Mag420
flyer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 1) Αρχικά σύνδεσε το mag (αν δεν ειναι) κατευθείαν στο lan του router. 2) Αν συνεχίζει τα κολλήματα τσέκαρε τη πραγματική ταχύτητα της γραμμής σου. Αν από τα δύο παραπάνω είσαι οκ τότε φταίει ο πάροχος περιεχομένου στο mag…
SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Μπορεις να παρεις τον παροχο του Mag να του πεις οτι εχω vodafone να σε βαλει σε αλλο πορταλ Επισης σημαντικο ειναι οτι σιγουρα η νοβα δεν δινει public ip,ειναι stricted ,ειναι πισω απο αλλη ip και εχεις θεματα ετσι με servers εξωτερικου[και σε καμερες κτλ[ Στην νοβα απλα παιρνεις ενα τηλ και τους λες να σε γυρισουν σε public ,σε 2 ωρες εισαι ετοιμος ,στην βονταφον δεν ξερω
Bourdoulas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 15 ώρες πριν, Dim_1926 είπε Καλησπέρα καλή χρονιά σε ολους ξέρει κάποιος θα εκτιμήσω πολύ την γνώση του σε iptv σε box φταίει ο πάροχος ή το router όταν κολλάει η εικόνα ή επαναλαμβάνει τα 3-5 " που είχε παίξει πριν ...? Μιλάμε για 100 γραμμή σε Vodafone και box Mag420 Ακόμα και να φτάσει ο πάροχος δεν πρόκειται να έχεις support. 1
sdikr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως φταίει ο πάροχος του iptv
kallair Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Αν στο κανει σε συγκεκριμενες ωρες αιχμης (πχ βραδια με ευρωπαϊκους αγωνες) υπαρχει τεραστιο ενδεχομενο να φταιει η βοντα. οταν στο ξανακανει, κανε speedtest αλλα σε σερβερ του εξωτερικου. οχι ελληνικους.
Dim_1926 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καταρχάς ευχαριστώ για της απάντησης σας . Ναι όντως μου το κάνει όταν υπάρχει θέμα αιχμής αλλά και γενικά σε live όχι σε επαναλήψεις. Απλά μου έχουν πει φίλοι πως φταίει ο πάροχος αλλά λέω ρε φίλε 100 άρα με Ethernet και μου κάνει τέτοια. Ξέρει κανείς πως θα λύσω το πρόβλημα και σε ποιον πάροχο να κοιτάξω να συνδεθώ . ? Θα βελτιωθεί αν αλλάξω ρούτερ και κρατήσω τον πάροχο . ? 7 ώρες πριν, flyer είπε 1) Αρχικά σύνδεσε το mag (αν δεν ειναι) κατευθείαν στο lan του router. 2) Αν συνεχίζει τα κολλήματα τσέκαρε τη πραγματική ταχύτητα της γραμμής σου. Αν από τα δύο παραπάνω είσαι οκ τότε φταίει ο πάροχος περιεχομένου στο mag… Πώς βάζω κατευθείαν το λαν στο ρούτερ...? 7 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε Μπορεις να παρεις τον παροχο του Mag να του πεις οτι εχω vodafone να σε βαλει σε αλλο πορταλ Επισης σημαντικο ειναι οτι σιγουρα η νοβα δεν δινει public ip,ειναι stricted ,ειναι πισω απο αλλη ip και εχεις θεματα ετσι με servers εξωτερικου[και σε καμερες κτλ[ Στην νοβα απλα παιρνεις ενα τηλ και τους λες να σε γυρισουν σε public ,σε 2 ωρες εισαι ετοιμος ,στην βονταφον δεν ξερω Έχω πάρει τηλέφωνο την Vodafone αλλά δεν τους έχω πει για iptv τους έχω πει ότι παίζω παιχνίδια και κολλάει και κοίταξαν την γραμμή και μου λένε πώς πάει σφαίρα . Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2024 από Dim_1926
flyer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 13 hours ago, Dim_1926 said: Πώς βάζω κατευθείαν το λαν στο ρούτερ...? Συνδέεις τη θύρα lan του mag, με καλώδιο δικτύου, με μια από τις θύρες lan του routet. Εν συνεχεία αποσυνδέεις το wifi του mag από το wifi του router…
Dim_1926 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 6 ώρες πριν, flyer είπε Συνδέεις τη θύρα lan του mag, με καλώδιο δικτύου, με μια από τις θύρες lan του routet. Εν συνεχεία αποσυνδέεις το wifi του mag από το wifi του router… Ναι το εχω κανει ετσι το εχω με ethernet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα