Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, phanispal said:

Αν πέθανε ποιος φορτίζει το κινητό του τόσο καιρό που τον παίρνει τηλέφωνο, και με ποια λογική για να μην το σηκώνει κιόλας;

Ο TS μάλλον θέλει να τον εξαναγκάσει να επικοινωνήσει μαζί του, σε φάση να του πουν απ' το χωριό ότι τον ψάχνουν και να αισθανθεί κάποιου είδους ντροπή.

Δεν είναι ούτε καψερος ούτε πέθανε, απλά είναι άλλος ένας από τους ντενεκέδες που φυτοζωούν στα χωριά, ζουν από τα επιδόματα και αρπαχτές και μικρολαμογιές και δεν δουλεύουν δεν παράγουν και μονίμως έχουν μανιοκατάθλιψη πως τους φταίει το σύστημα και κάθε κυβερνών...Το πόστ που θα κάνω στο FB δεν θα είναι προσβλητικό αλλά θα είναι μια προσπάθεια παρακίνησής του να επικοινωνήσει μαζί μου και να λύσει το θέμα. Αυτό ελπίζω δλδ γιατί όλοι οι τελμπεχανάδες  κηφήνες που ζούν στην περιοχή όλη μέρα  είναι με ένα κινητό και καφέ στο χέρι στον καφενέ. Κάποιοι θα του πουν "σε ψάχνουν ρε μεγάλε  στο ίντερνετ"  και ελπίζω να ανταποκριθεί. Απλά ρώτησα μήπως - επειδή ξέρουν στην περιοχή τι ντενεκές ξεγάνωτος είναι - μήπως θεωρηθεί προσβλητική η ανάρτησή μου και έχω άλλα θέματα που είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...