Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το φαγε δεν μου αρέσει και επίσης παράγεται με γαλα απο ευρωπαϊκή ένωση (όπου και αν είναι αυτό)

Τρώω πολύ γιαούρτι (σίγουρα 400γρ την μερα) και επιλέγω μόνο Κρι Κρι στραγγιστο 2% 1 κιλου που εχει καισ σχεδόν 10γρ πρωτεΐνη/100γρ...καθε φορά που τα εχει προσφορά ο σκλαβενιτης παίρνω 10 τεμάχια μιας και λήγουν σ ενα μήνα...

Γαλπο που είναι και αυτό κρι κρι δεν έχουν ίδια γεύση...

Επεξ/σία από arxontas2323
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περίεργο που δεν αναφέρονται τα μεγάλα. Ίσως γιατί βρίσκονται δύσκολα.

*ΜΕΒΓΑΛ

Επεξ/σία από tzotzo
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε

Επίσης, κάποιος που κάνει φοβερό γιαούρτι, στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα, στη Νέα Ερυθραία, είναι ο Μαγγίνας. 

Κάτι που δεν ξέρει ο (πολύς) κόσμος, είναι πως οι Μαγγίνες, είχαν βοσκοτόπια, όπως ο Βάρσος, στην Εκάλη και στην Πολιτεία. Πολύ πριν γίνουν ο τόπος κατοικίας των υπερπλούσιων σήμερα. 

Αν τύχει να φάτε σε ταβέρνες στη Δροσιά, στη Σταμάτα, οι μισές εξ 'αυτών, τουλάχιστον, είναι του Μαγγινέϊκου. 

Το συγκεκριμένο όνομα (Μαγγίνας) αναφέρεται και σε αυτό το άρθρο.
Αν βρεθώ σε αυτά τα μέρη σίγουρα θα το τιμήσω πάντως.

Τα καλύτερα παραδοσιακά γιαούρτια της Αττικής που αξίζει να ψάξετε! | LiFO

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε

Το συγκεκριμένο όνομα (Μαγγίνας) αναφέρεται και σε αυτό το άρθρο.
Αν βρεθώ σε αυτά τα μέρη σίγουρα θα το τιμήσω πάντως.

Τα καλύτερα παραδοσιακά γιαούρτια της Αττικής που αξίζει να ψάξετε! | LiFO

Δεν γνωρίζω αν έχει κάποια σχέση με τον Μαγγινα στη Νέα Ερυθραία.

Κορυφή πάντως, δεν θα το μετανιώσεις. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Επειδή 9/10 τρώω γιαούρτι το βράδυ, έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες.

Για τα δικά μου γούστα, το καλύτερο είναι της Δωδώνης. Δεν είναι νερουλό όπως άλλα, και έχει πολύ καλή γεύση. Ειδικά το πλήρες είναι τέλειο.

• Like 3
Δημοσ.

Τα γιαούρτια του super market είναι για τα σκουπίδια. Εγώ τρώω μόνο από μικρούς παραγωγούς. Η μια επιλογή είναι η Γιαννούλα με τα γαλακτοκομικά στο Κορωπί και η δεύτερη το Οικολογικό Αγρόκτημα Διαμάντι που βρίσκεται στον Μαραθώνα (έρχεται και στη βιολογική λαϊκή Κηφισιάς). Το πρώτο είναι πολύ οικονομικό το δεύτερο όχι. Αν φας γιαούρτι από αυτά που σου λέω θα καταλάβεις ότι αυτά που παίζουν στα super market είναι για τα σκουπίδια. Φέτα απίστευτη μου στέλνουν από το χωριό συγγενείς 3 ντενεκέδες και βγάζω όλο τον χρόνο.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, magictoboggan είπε

Τα γιαούρτια του super market είναι για τα σκουπίδια. 

Κάτι πρέπει να φάμε και εμείς οι πλέμπα. 

• Like 2
  • Thanks 2
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, fmarkos said:

Κάτι πρέπει να φάμε και εμείς οι πλέμπα. 

Δεν είναι θέμα πλέμπας, είναι θέμα ποιότητας. Τα πρώτα γιαούρτια που πρότεινα είναι πολύ πιο οικονομικά από αυτά στο supermarket. (500γρ 2 ευρώ) κατσικίσιο φρέσκο ημέρας.

Επεξ/σία από magictoboggan
Δημοσ.
18 hours ago, Gatoskylo8 said:

Πλάκα πλάκα Kogias και λοιποί που ασχολούνται με το fitness total αγοράζουν πάντα.
Απλώς εγώ θα ήθελα ιδανικά κατσικίσιο ή πρόβειο, το αγελαδινό μου φαίνεται επιβαρυμένο.

το total οσο ειχα ψαξει ειχε την περισσοτερη πρωτεινη.βεβαια μπορεις να παρεις και καποιο πιο φτηνο και ας εχει λιγοτερη και απλα να προσθεσεις protein whey.

δεν το εχω ψαξει με προβειο,κατσικισιο.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, poulinos είπε

το total οσο ειχα ψαξει ειχε την περισσοτερη πρωτεινη.βεβαια μπορεις να παρεις και καποιο πιο φτηνο και ας εχει λιγοτερη και απλα να προσθεσεις protein whey.

δεν το εχω ψαξει με προβειο,κατσικισιο.

Το κουκακη το στραγγιστο το 2% ειναι στα 9,5 gr το τοταλ στα 9 gr αλλα οπως λες οποιος θελει ριχνει και protein whey και ειναι οκ.

Επειδη αναφερθηκε και παραπανω ποια ειναι απο Ελληνικο γαλα και εκατσα να τα ψαξω λιγο και το κουκακη λεει 100% Ελληνικο γαλα.

Επεξ/σία από Menelaos83
Δημοσ.
4 minutes ago, Menelaos83 said:

Το κουκακη το στραγγιστο το 2% ειναι στα 9,5 gr το τοταλ στα 9 gr αλλα οπως λες οποιος θελει ριχνει και protein whey και ειναι οκ.

Επειδη αναφερθηκε και παραπανω ποια ειναι απο Ελληνικο γαλα και εκατσα να τα ψαξω λιγο και το κουκακη λεει 100% Ελληνικο γαλα.

τοτε μια χαρα.δεν εχει τυχει ναπαρω το συγκεκριμενο.στο Supermarket βρισκεις τα γνωστα και μεταξυ αυτων ειχα δει και οτι το total ειχε την περισσοτερη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πριν λίγο αγόρασα τις προμήθειες  των 5-6 κιλών για το Σαββατοκύριακο, το ένα σχεδόν το έφαγα ξαναδιαβάζοντας τις σελίδες του θέματος.
Είναι απίστευτο αυτό το ελιξίριο που βγαίνει από τα βυζιά των γελαδιών και λοιπόν ζώων. Από την πρώτη μπουκιά νιώθω να με κατακλύει η προβατίλα και να μου εκτοξεύει τις ανδρογόνες ορμόνες του σώματος μου.

Εις υγείαν!

Giaourtia.jpg

Επεξ/σία από Gatoskylo8
  • Haha 1
Δημοσ.

ΦΑΓΕ γιατί είναι και σωστά στραγγιστό, έχει καλή περιεκτικότητα και είναι πλεονέκτημα το στυπόχαρτο που απορροφά (σε ένα βαθμό) την υγρασία και αποτρέπει την εμφάνιση ζύμωσης στην κορυφή. Μόνο μείον ότι χρησιμοποιεί και γάλα εισαγωγής.

ΜΕΒΓΑΛ για τιμή/ποιότητα.

ΓΑΛΠΟ στην ανάγκη, αν και θαυμάζω ότι χρησιμοποιεί μόνο εγχώριο.

Να αναφέρω μεν ως εμπορικός, ότι όταν αναγράφει προέλευση γάλακτος Ε.Ε. μπορεί να είναι και Ελληνικό, απλά δεν εξασφαλίζεται μόνιμα η προέλευση. Παλιότερα άλλαζαν τις συσκευασίες ανα προέλευση, αλλά πλέον, νομίζω, δεν το κάνουν αυτό.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...