Προς το περιεχόμενο

Αγαπημένη μάρκα και είδος γιαουρτιού

Gatoskylo8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Gatoskylo8 είπε

Από θέμα μακροθρεπτικών είναι το καλύτερο, η τιμή του ωστόσο είναι ακριβή και η γεύση για εμένα που το τρώω σκέτο απαίσια.

Σε προσφορές συμφέρει μόνο. Πχ στο Lidl το δικό του είναι σε νορμάλ τιμή συγκριτικά με άλλα και επίσης το βγάζει σε καλύτερη τιμή που και που και είναι αν θυμάμαι καλά 300γρ. Έχει 2 cottage δικά του το Lidl, το κανονικό και το bio. Το τελευταίο μ'αρέσει λίγο παραπάνω, σκέτα τα τρώω και εγώ συνήθως. Βάζει και -30% κάτι φορές όταν είναι να κοντολήξουν και κάτι φορές παίρνω μερικά. Επίσης ωραία είναι και κάτι γιαούρτια πρωτείνης που έχει σε διάφορες γεύσεις και φθηνά. Αυτά τα παίρνω συχνά.

Σήμερα είδα είχε βάλει το Arla cottage -30% νομίζω στα 1.85 ευρώ. Το είχα δοκιμάσει παλιότερα και είναι πολύ νόστιμο, έχει πιο ζουμερή υφή και απ'όσα έχω δοκιμάσει έχει την καλύτερη γεύση. Ακριβά όμως, σε έκπτωση αξίζει να πάρεις μερικά.

Τώρα περί γεύσης που λες είναι σχετικό, μπορείς να το συνδυάσεις με κάτι άλλο. Εγώ παίρνω και ένα σιρόπι σοκολάτας με στέβια της Γιώτης οπότε το χρησιμοποιώ σε διάφορα σνακς/μικρογεύματα. Ή ξέρω γω να κόψεις καμιά μπανάνα να βάλεις μέσα.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

27 minutes ago, fmarkos said:

Όσοι έχετε κοντά σας Μασούτη δοκιμάστε το στραγκιστό του. Εμένα μου αρέσει περισσότερο το στραγγιστό της Nounou αλλά με την τιμή στα 4,5+ το κιλό έχω ως εναλλακτικη λύση του Μασούτη που είναι αρκετά καλό και σε σούπερ τιμή. 

Ποια εταιρεία το φτιάχνει του Μασουτη ξέρεις ?

13 λεπτά πριν, tounion είπε

Ποια εταιρεία το φτιάχνει του Μασουτη ξέρεις ?

Κρι Κρι είναι. Μου το είχε πει "τυράς" στον Μασούτη στη Θεσσαλονίκη. 

• Like 1

7 λεπτά πριν, Klausx είπε

Εδώ τζατζίκι δεν μπορούμε να πετύχουμε πλέον.. ήρωες που τα τρώτε έτσι και αγελαδινά κιόλας. Κατσικίσιο μόνο άντε και κάνα πρόβειο.

Για τζατζίκι φίλε μόνο TOTAL από Φάγε. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...