Nabuko Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Marata του Sklavenitis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, Gatoskylo8 είπε Από θέμα μακροθρεπτικών είναι το καλύτερο, η τιμή του ωστόσο είναι ακριβή και η γεύση για εμένα που το τρώω σκέτο απαίσια. Σε προσφορές συμφέρει μόνο. Πχ στο Lidl το δικό του είναι σε νορμάλ τιμή συγκριτικά με άλλα και επίσης το βγάζει σε καλύτερη τιμή που και που και είναι αν θυμάμαι καλά 300γρ. Έχει 2 cottage δικά του το Lidl, το κανονικό και το bio. Το τελευταίο μ'αρέσει λίγο παραπάνω, σκέτα τα τρώω και εγώ συνήθως. Βάζει και -30% κάτι φορές όταν είναι να κοντολήξουν και κάτι φορές παίρνω μερικά. Επίσης ωραία είναι και κάτι γιαούρτια πρωτείνης που έχει σε διάφορες γεύσεις και φθηνά. Αυτά τα παίρνω συχνά. Σήμερα είδα είχε βάλει το Arla cottage -30% νομίζω στα 1.85 ευρώ. Το είχα δοκιμάσει παλιότερα και είναι πολύ νόστιμο, έχει πιο ζουμερή υφή και απ'όσα έχω δοκιμάσει έχει την καλύτερη γεύση. Ακριβά όμως, σε έκπτωση αξίζει να πάρεις μερικά. Τώρα περί γεύσης που λες είναι σχετικό, μπορείς να το συνδυάσεις με κάτι άλλο. Εγώ παίρνω και ένα σιρόπι σοκολάτας με στέβια της Γιώτης οπότε το χρησιμοποιώ σε διάφορα σνακς/μικρογεύματα. Ή ξέρω γω να κόψεις καμιά μπανάνα να βάλεις μέσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου ΤΣΟΚΟΣ μικρη βιοτεχνια εδω διπλα μου , το πιο τελειο γιαουρτι που εχω φαει . Απο οτι ξερω δινει και σε καποια Super 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tounion Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 27 minutes ago, fmarkos said: Όσοι έχετε κοντά σας Μασούτη δοκιμάστε το στραγκιστό του. Εμένα μου αρέσει περισσότερο το στραγγιστό της Nounou αλλά με την τιμή στα 4,5+ το κιλό έχω ως εναλλακτικη λύση του Μασούτη που είναι αρκετά καλό και σε σούπερ τιμή. Ποια εταιρεία το φτιάχνει του Μασουτη ξέρεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, tounion είπε Ποια εταιρεία το φτιάχνει του Μασουτη ξέρεις ? Όχι, δεν έψαξα καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebelos2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 13 λεπτά πριν, tounion είπε Ποια εταιρεία το φτιάχνει του Μασουτη ξέρεις ? Κρι Κρι είναι. Μου το είχε πει "τυράς" στον Μασούτη στη Θεσσαλονίκη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Εδώ τζατζίκι δεν μπορούμε να πετύχουμε πλέον.. ήρωες που τα τρώτε έτσι και αγελαδινά κιόλας. Κατσικίσιο μόνο άντε και κάνα πρόβειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, Klausx είπε Εδώ τζατζίκι δεν μπορούμε να πετύχουμε πλέον.. ήρωες που τα τρώτε έτσι και αγελαδινά κιόλας. Κατσικίσιο μόνο άντε και κάνα πρόβειο. Για τζατζίκι φίλε μόνο TOTAL από Φάγε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Παλιά έτρωγα ένα σορό και δε με χαλαγαν ... τώρα απο τα αέρια θα βελάξουνε Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tounion Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 34 minutes ago, Rebelos2018 said: Κρι Κρι είναι. Μου το είχε πει "τυράς" στον Μασούτη στη Θεσσαλονίκη. Νομίζω και τα Μαρατα Κρικρι είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Αυτή την περίοδο, πρόβειο ΠΑΓΩΝΗΣ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebelos2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 8 λεπτά πριν, tounion είπε Νομίζω και τα Μαρατα Κρικρι είναι Δεν το γνωρίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lasithi12 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου μονο το τοταλ μαρεσει αλλα ειναι πανακριβο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argimeg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotis1997 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Γαλπο του LIDL 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα