Προς το περιεχόμενο

Αγαπημένη μάρκα και είδος γιαουρτιού

Gatoskylo8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το γιαούρτι είναι μία από τις πιο αγαπημένες μου τροφές, ωστόσο τον τελευταίο καιρό είμαι σε δίλημμα και χρειάζομαι γνώμες. 
Ναι μεν το στραγγιστό είναι πιο φθηνό και έχει περισσότερη πρωτείνη, αλλά είναι πάντοτε αγελαδινό (που υποτίθεται πως δεν είναι τόσο υγιεινό όσο το κατσικίσιο ή το πρόβειο).
Επίσης το FAGE έχω διαβάσει πως είναι από τα καλύτερα της αγοράς, ωστόσο δεν ξέρω αν αξίζει η διαφορά στην τιμή από τα άλλα αφού πολλές φορές είναι και θέμα γούστου.
Εσείς τι προτιμάτε; Προσωπικά αγοράζω από το γαλακτοπωλείο ''Δημητρίου'' και παλαιότερα από ''Στάμου'', ωστόσο στα δεύτερα έχει ανέβει πολύ η τιμή από τότε που εξαγοράστηκαν.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 minutes ago, Gatoskylo8 said:

Το γιαούρτι είναι μία από τις πιο αγαπημένες μου τροφές, ωστόσο τον τελευταίο καιρό είμαι σε δίλημμα και χρειάζομαι γνώμες. 
Ναι μεν το στραγγιστό είναι πιο φθηνό και έχει περισσότερη πρωτείνη, αλλά είναι πάντοτε αγελαδινό (που υποτίθεται πως δεν είναι τόσο υγιεινό όσο το κατσικίσιο ή το πρόβειο).
Επίσης το FAGE έχω διαβάσει πως είναι από τα καλύτερα της αγοράς, ωστόσο δεν ξέρω αν αξίζει η διαφορά στην τιμή από τα άλλα αφού πολλές φορές είναι και θέμα γούστου.
Εσείς τι προτιμάτε; Προσωπικά αγοράζω από το γαλακτοπωλείο ''Δημητρίου'' και παλαιότερα από ''Στάμου'', ωστόσο στα δεύτερα έχει ανέβει πολύ η τιμή από τότε που εξαγοράστηκαν.

τα total εχουν αρκετη πρωτεινη. προσωπικα θα παρω οτι βρω για αλλαγη. πχ 1 κιλο total αλλα θα παρω και 2 -3 τριαδες με γευσεις. κανω εναλλαγες για να μην βαριεμαι. καποιες αλλες φορες θα παρω οπως πχ ειπες κατσικισιο. αλλες φορες θα παρω για αλλαγη κεφιρ κτλ κτλ.

• Like 1
  • Thanks 1

1 hour ago, Gatoskylo8 said:

Δημητρίου έπαιρνα συνέχεια γιαούρτια και γάλα αλλά έχω σταματήσει να ψωνίζω μετά που βρήκα 2 φορές μούχλα στα γιαούρτια του .. (σε διαφορετικές περιοδους) ενώ δεν είχαν λήξει...  Μόνο παγωτό έχω πάρει από τοτε μερικές φορές 

39 λεπτά πριν, tounion είπε

Δημητρίου έπαιρνα συνέχεια γιαούρτια και γάλα αλλά έχω σταματήσει να ψωνίζω μετά που βρήκα 2 φορές μούχλα στα γιαούρτια του .. (σε διαφορετικές περιοδους) ενώ δεν είχαν λήξει...  Μόνο παγωτό έχω πάρει από τοτε μερικές φορές 

H αλήθεια είναι πως και εγώ έχω ενδοιασμούς για την ποιότητα του, όμως επειδή τρώω σχεδόν μισό κιλό την ημέρα δεν θα μπορούσα να κοιτάζω ακριβότερες επιλογές.

2 ώρες πριν, poulinos είπε

τα total εχουν αρκετη πρωτεινη. προσωπικα θα παρω οτι βρω για αλλαγη. πχ 1 κιλο total αλλα θα παρω και 2 -3 τριαδες με γευσεις. κανω εναλλαγες για να μην βαριεμαι. καποιες αλλες φορες θα παρω οπως πχ ειπες κατσικισιο. αλλες φορες θα παρω για αλλαγη κεφιρ κτλ κτλ.

Πλάκα πλάκα Kogias και λοιποί που ασχολούνται με το fitness total αγοράζουν πάντα.
Απλώς εγώ θα ήθελα ιδανικά κατσικίσιο ή πρόβειο, το αγελαδινό μου φαίνεται επιβαρυμένο.

8 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Στραγγιστό ΝΟΥΝΟΥ ή ΦΑΓΕ ή Όλυμπος…

Σχεδόν όλες τις μάρκες δηλαδή :D

37 λεπτά πριν, ougxar είπε

Προβειο θερμης

Είσαι από Θεσσαλονική; Διότι Αθήνα δεν τα έχω δει, ενώ στο site του ΑΒ φαίνεται πως δεν έχουν απόθεμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, tutuyo said:

Φίλε μην τρως γιαούρτι

Δεν κάνει καλό και δεν προσφέρει τίποτα 

Το τι τρώει ο καθένας είναι δικό του θέμα. Μια χαρά είναι το γιαούρτι πάντως διατροφικά, ειδικά αν δεν έχεις κάποια δυσανεξία.

OP,  προσωπικά παίρνω Φάγε, Όλυμπος, Κρι Κρί ή Νουνου, ανάλογα με το ποιο έχει έκπτωση (μόνο του κιλού αγοράζω). Δυστυχώς το τελευταίο χρόνο οι τιμές έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν, κρα κάνεις να πετύχεις κάτω από 3,5€ το κιλό πλέον.

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 1
  • Thanks 1

Όσοι έχετε κοντά σας Μασούτη δοκιμάστε το στραγκιστό του. Εμένα μου αρέσει περισσότερο το στραγγιστό της Nounou αλλά με την τιμή στα 4,5+ το κιλό έχω ως εναλλακτικη λύση του Μασούτη που είναι αρκετά καλό και σε σούπερ τιμή. 

• Thanks 1

16 λεπτά πριν, Glikos είπε

Μόνο cottage που και που.

Από θέμα μακροθρεπτικών είναι το καλύτερο, η τιμή του ωστόσο είναι ακριβή και η γεύση για εμένα που το τρώω σκέτο απαίσια.

17 λεπτά πριν, Dante80 είπε

OP,  προσωπικά παίρνω Φάγε, Όλυμπος, Κρι Κρί ή Νουνου, ανάλογα με το ποιο έχει έκπτωση (μόνο του κιλού αγοράζω). Δυστυχώς το τελευταίο χρόνο οι τιμές έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν, κρα κάνεις να πετύχεις κάτω από 3,5€ το κιλό πλέον.

Σε ευχαριστώ για τη συμμετοχή, αν έχεις γαλακτοπωλείο Δημητρίου κοντά σου (googlare για τοποθεσίες) το στραγγιστό το έχει περίπου στα 2.5 ευρώ/1kg

• Like 1

ΚΡΙ ΚΡΙ κυρίως αλλά και ΟΛΥΜΠΟΣ είναι αυτά που καταναλώνω και προτείνω. Σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα επώνυμα είναι τα μόνα που δεν περιέχουν ορό γάλακτος (π.χ ΚΟΥΚΑΚΗ) ή συμπυκνωμένο γάλα (π.χ ΝΟΥΝΟΥ).

Επίσης και τα δυο αναγράφουν ότι χρησιμοποιούν μόνο φρέσκο Ελληνικό γάλα, κάτι που για το ΚΡΙ ΚΡΙ τουλάχιστον είναι σίγουρο αφού δεν διαθέτει μονάδες στο εξωτερικό και  εδρεύει στην Κεντρική Μακεδονία (Σέρρες) που παράγει το 51% του αγελαδινού γάλακτος.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...