BlackRose56 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) ΔΩΡΕΑΝ lifetime prime έκδοση του "Discipline-Habit Tracker" και του "Prosper- Daily Planner/ToDo list" με κωδικό PRODUCTIVE 1. Κάντε κλικ στις ρυθμίσεις(γραναζακι κάτω δεξιά) 2. Κάντε κλικ στην "έκδοση εφαρμογής" "App Version" 3 φορές(Τέρμα κάτω). Πετάει pop up 3. Πληκτρολογήστε τον κωδικό "PRODUCTIVE" και θα βγάλει κάτω "code activated" Disciplined-Habbit Tracker App Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=app.disciplined.productive.structured.habit.tracker&hl=el&gl=US App Store: https://apps.apple.com/us/app/disciplined-habit-tracker/id6474854656 Και Prosper- Daily Planner/ToDo list Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.prosper.routines.todo.productive.fabulous.habits.selfcare&hl=en&gl=US App Store: https://apps.apple.com/us/app/prosper-daily-planner-to-do/id1671435397 Αν δεν δουλέψει το Disciplined-Habbit, δοκιμάστε το Prosper- Daily Planner. Από ότι είδα, έχει και ως guest? δεν ξέρω αν θα δουλέψει και ανα θα μείνει. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2024 από BlackRose56 17 9
geomrk Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 code activated και στα 2 apps σε ip14pro! θα τα τσεκαρω πιο μετα τι apps ειναι γιατι ειμαι δουλεια αλλα κατι σε todo ηθελα,ευχαριστω! 1
whitesnake Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Στο disciplined, πού ακριβώς βρίσκετε το app version? Δεν μου το εμφανίζει πουθενά. Είμαι με Android.
bjj-p Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 thanks! βλεπω ειναι ο ιδιος δημιουργος. Εχει μονο 2 εφαμογες ιδιο περιεχομενου. 1
BlackRose56 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, whitesnake είπε Στο disciplined, πού ακριβώς βρίσκετε το app version? Δεν μου το εμφανίζει πουθενά. Είμαι με Android. Γρανάζι κάτω δεξιά, και μετα τέρμα κάτω, κάνε scroll down. 1
Abudi Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Θα το χρησιμοποιήσω; Πιθανότατα ναι. Θα νομίσω οτι θα καταφέρω να κόψω τα σουβλάκια; Επίσης. Θα τα καταφέρω τελικά; Κατηγορηματικά όχι. Θα ξεχαστεί η ύπαρξη της εφαρμογής για κάνα 8μηνο; Σίγουρα. Εκμεταλλεύτηκα το ποστ του φίλου; Βεβαίως. 3
ALXIOA Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Τα κατέβασα και τα 2 σε android. Ok. Ευχαριστώ τον φίλο.. Τι ακριβώς κάνουν τώρα αυτές η εφαρμογές???
Bourdoulas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, ALXIOA είπε Τα κατέβασα και τα 2 σε android. Ok. Ευχαριστώ τον φίλο.. Τι ακριβώς κάνουν τώρα αυτές η εφαρμογές??? Σε κάνουν να νομίζεις ότι θα κόψεις τα σουβλάκια
Federacion Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Αν κάνουμε μετά uninstall το θυμάται σωστά;
giannisg33 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 5 λεπτά πριν, Federacion είπε Αν κάνουμε μετά uninstall το θυμάται σωστά; θα κανεις εγγραφη με το mail σου και ο κωδικος θα ισχυει οποτε ξανακανεις login 1
ALXIOA Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 26 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Σε κάνουν να νομίζεις ότι θα κόψεις τα σουβλάκια Ενδεχομένως...
BlackRose56 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 10 ώρες πριν, ALXIOA είπε Τα κατέβασα και τα 2 σε android. Ok. Ευχαριστώ τον φίλο.. Τι ακριβώς κάνουν τώρα αυτές η εφαρμογές??? Είναι για συνήθειες που θες να ξεκινήσεις η να κόψεις.
mcgerger Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Thanks! Έβαλα το Prosper και έκανα την διαδικασία ως guest. Ίσως μου ξέφυγε το "Code Activated" και να μην το είδα, φαίνεται από κάπου αλλού ότι έχει ενεργοποιηθεί η Lifetime Prime έκδοση; Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2024 από mcgerger
BlackRose56 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 14 ώρες πριν, mcgerger είπε Thanks! Έβαλα το Prosper και έκανα την διαδικασία ως guest. Ίσως μου ξέφυγε το "Code Activated" και να μην το είδα, φαίνεται από κάπου αλλού ότι έχει ενεργοποιηθεί η Lifetime Prime έκδοση; Αν θυμάμαι καλά, στα settings ρυθμίσεις σταματάει να δείχνει premium ad. Μπορείς να ξαναβάλεις το κωδικό αν θες, το έκανα και εγώ δεύτερη φορά για σιγουριά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα