Infamous13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Έχω ένα λάπτοπ lenovo g50-45, το έχω μόνο για αποθήκευση φωτογραφιών και περιστασιακά σερφαρισμα στο ίντερνετ. Επειδή τελευταία έχει αρχίσει και σέρνεται, σκέφτομαι να του αλλάξω τον δίσκο σε ssd. Μπορεί να γίνει αυτό στο συγκεκριμένο λάπτοπ και αν ναι, ποιος ssd είναι συμβατός; Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2024 από Infamous13
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 1 hour ago, Infamous13 said: Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Έχω ένα λάπτοπ lenovo g50-45, το έχω μόνο για αποθήκευση φωτογραφιών και περιστασιακά σερφαρισμα στο ίντερνετ. Επειδή τελευταία έχει αρχίσει και σέρνεται, σκέφτομαι να του αλλάξω τον δίσκο σε ssd. Μπορεί να γίνει αυτό στο συγκεκριμένο λάπτοπ και αν ναι, ποιος ssd είναι συμβατός; αν παρεις καποιον φυσιολογικο ssd δηλαδη να μην ειναι πιο χοντρος απο το κανονικο τοτε θα χωρεσει μια χαρα. και εδω το video δες μηπως και παιρνει και παραπανω μνημη. 1
Infamous13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, poulinos είπε αν παρεις καποιον φυσιολογικο ssd δηλαδη να μην ειναι πιο χοντρος απο το κανονικο τοτε θα χωρεσει μια χαρα. και εδω το video δες μηπως και παιρνει και παραπανω μνημη. Ναι, έχει δεύτερη υποδοχή νομίζω για έξτρα ram. Μάλλον θα βάλω μια 8gb. Πάντως το ότι μου κάνει κανένα 20λεπτο να μου ανοίξει το λάπτοπ, πιστεύω ότι ευθύνεται ο σκληρός δίσκος. Νομίζω με τον ssd θα είμαι κομπλέ. 1
Λύση poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Λύση Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, Infamous13 said: Ναι, έχει δεύτερη υποδοχή νομίζω για έξτρα ram. Μάλλον θα βάλω μια 8gb. Πάντως το ότι μου κάνει κανένα 20λεπτο να μου ανοίξει το λάπτοπ, πιστεύω ότι ευθύνεται ο σκληρός δίσκος. Νομίζω με τον ssd θα είμαι κομπλέ. ssd ,formataki, clean install. βαλε και μνημη αν μπορεις και θα εισαι αρχοντας.σε πολλα παλια λαπτοπ εχω βαλει ssd και σκοτωναν μετα. και σε ενα φιλο που σουρνοτσν και εκανε δεκαλεπτο να μπει ,βαλαμε ssd,clean install και ολα οκ Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2024 από poulinos 1
SeNNinhA Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 20 ώρες πριν, Infamous13 είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Έχω ένα λάπτοπ lenovo g50-45, το έχω μόνο για αποθήκευση φωτογραφιών και περιστασιακά σερφαρισμα στο ίντερνετ. Επειδή τελευταία έχει αρχίσει και σέρνεται, σκέφτομαι να του αλλάξω τον δίσκο σε ssd. Μπορεί να γίνει αυτό στο συγκεκριμένο λάπτοπ και αν ναι, ποιος ssd είναι συμβατός; Δεν χρειαζεται να ξοδευτεις. Ενας φθηνος θα σου κανει την δουλεια σου. Πχ: SSD Patriot P210s512g25 P210 512gb 2.5'' Sata 3 - Σκληρος δισκος (PER.323329) (e-shop.gr) Εαν τώρα θελεις μεγαλυτερη χωτηρικοτητα λογω φωτογραφιων πρεπει να πας τουλαχιστον σε 2ΤΒ. Γυρω στα 100 ευρω υπολογισε για καποιον απλο. Γρηγορους δεν θα μπορεις ουτως ή αλλως να τους εκμεταλευτεις οποτε τζαμπα τα χρηματα. Αλλα και παλι μπορει να μην ειναι αρκετο οποτε προσωπικα εχω εξωτερικο για την αποθηκευση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα