StamTheMan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Καλησπερα αυπνα αλανια. Εδω και μερικους μηνες,το ξυπνητηρι μου δεν εμφανιζεται full screen,με αποτελεσμα μεσα στον υπνο μου να πρεπει να ξεκλειδωνω το τηλεφωνο,να επιλεγω την ειδοποιηση και να παταω να κλεισει το ξυπνητηρι. Το ιδιο γινεται και με τις κλησεις και ειναι πολυ σπαστικο. Εαν ειναι ξεκλειδωτο το τηλ,εμφανιζονται κανονικα . Το εψαξα λιγο και στο ιντερνετ,ειχαν και αλλοι το ιδιο προβλημα,μετα απο update,αλλα δεν βρηκα λυση Thoughts?
nek46 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Στις 11/1/2024 στις 1:28 ΜΜ, StamTheMan είπε Καλησπερα αυπνα αλανια. Εδω και μερικους μηνες,το ξυπνητηρι μου δεν εμφανιζεται full screen,με αποτελεσμα μεσα στον υπνο μου να πρεπει να ξεκλειδωνω το τηλεφωνο,να επιλεγω την ειδοποιηση και να παταω να κλεισει το ξυπνητηρι. Το ιδιο γινεται και με τις κλησεις και ειναι πολυ σπαστικο. Εαν ειναι ξεκλειδωτο το τηλ,εμφανιζονται κανονικα . Το εψαξα λιγο και στο ιντερνετ,ειχαν και αλλοι το ιδιο προβλημα,μετα απο update,αλλα δεν βρηκα λυση Thoughts? Καλησπερα ,για το ξυπνητηρι βαλε αυτην την εφαρμογη κανει αυτο που θελεις , μολις χτυπηση ενα up στην οθονη και μπαινει σε αναβολη. Αν σου ζητηση η εφαρμογη δικαιωματα δωστα ,την ανακαλυψα πριν απο δυο μερες στο xda ,ειμαι με custom rom android 12 πιστευω θα σου δουλεψει. https://androidfilehost.com/?fid=673368273298962471
StamTheMan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, nek46 είπε Καλησπερα ,για το ξυπνητηρι βαλε αυτην την εφαρμογη κανει αυτο που θελεις , μολις χτυπηση ενα up στην οθονη και μπαινει σε αναβολη. Αν σου ζητηση η εφαρμογη δικαιωματα δωστα ,την ανακαλυψα πριν απο δυο μερες στο xda ,ειμαι με custom rom android 12 πιστευω θα σου δουλεψει. https://androidfilehost.com/?fid=673368273298962471 Ειμαι unrooted,δεν ξερω αν θα δουλεψει. Θα το δοκιμασω ομως,ευχαριστω. Το εχεις δοκιμασει στις κλησεις ;
nek46 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Ειμαι unrooted,δεν ξερω αν θα δουλεψει. Θα το δοκιμασω ομως,ευχαριστω. Το εχεις δοκιμασει στις κλησεις ; Δεν εχει να κανει με root , απλα σου ειπα για την συσκευη μου, γιατι δεν ξερω τι εκδοση λειτουργικου εχεις . Για τις κλησεις δεν ξερω κατι δυστυχως. Εdit ειναι λιγο παλια εφαρμογη δεν ξερω σε ποιες εκδοσεις δουλευη ,σε μενα δουλεψε. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου από nek46
StamTheMan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Στις 9/2/2024 στις 10:33 ΜΜ, nek46 είπε Δεν εχει να κανει με root , απλα σου ειπα για την συσκευη μου, γιατι δεν ξερω τι εκδοση λειτουργικου εχεις . Για τις κλησεις δεν ξερω κατι δυστυχως. Εdit ειναι λιγο παλια εφαρμογη δεν ξερω σε ποιες εκδοσεις δουλευη ,σε μενα δουλεψε. Εχει την ιδια ακριβως συμπεριφορα και σε αυτη την εφαρμογη,δυστυχως.
nek46 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 19 ώρες πριν, StamTheMan είπε Εχει την ιδια ακριβως συμπεριφορα και σε αυτη την εφαρμογη,δυστυχως. Καλησπερα ,χαζη ερωτηση εδωσες ολα τα δικαιωματα στην εφαρμογη ? την δοκιμασα σε sam galaxy a13 stock rom με android 13 ,και ηταν οπως μου ειπες ηθελε ξεκλειδωμα η αρχικη οθονη για να το σταματησω ,ομως μολις εδωσα ολα τα δικαιωματα κανει αυτο που σου ειπα ενα up στην οθονη και κλεινει το ξυπνητηρι.
StamTheMan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, nek46 είπε Καλησπερα ,χαζη ερωτηση εδωσες ολα τα δικαιωματα στην εφαρμογη ? την δοκιμασα σε sam galaxy a13 stock rom με android 13 ,και ηταν οπως μου ειπες ηθελε ξεκλειδωμα η αρχικη οθονη για να το σταματησω ,ομως μολις εδωσα ολα τα δικαιωματα κανει αυτο που σου ειπα ενα up στην οθονη και κλεινει το ξυπνητηρι. Για αρχη,θα σου ελεγα οτι δεν ειναι χαζη ερωτηση. Δε μου ζητησε αδειες. Στην πορεια εξελιχθηκε σε ιδιοφυη ερωτηση! Eπειδη ειχα διαγραψει την εφαρμογη,μπηκα στο κανονικο ρολοι και εδωσα ολες τις αδειες,το εβαλα να χτυπησει σε 1 λεπτο,κλειδωσα το τηλ και voila,το ξυπνητηρι εμφανιστηκε οπως παλια,full screen! Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου από StamTheMan 1
StamTheMan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου @nek46 Edit Τελικα δε δουλεψε το κολπο. Ισως επειδη δεν ειχε περασει το διλεπτο,για αυτο να εμφανιστηκε full screen. Το πρωι,το κανονικο ξυπνητηρι εκανε τα ιδια.
nek46 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, StamTheMan είπε @nek46 Edit Τελικα δε δουλεψε το κολπο. Ισως επειδη δεν ειχε περασει το διλεπτο,για αυτο να εμφανιστηκε full screen. Το πρωι,το κανονικο ξυπνητηρι εκανε τα ιδια. Για κανε αυτα τα βηματα αν δεν τα χεις κανει , ρυθμισεις εφαρμογες , ρολοι πατα το ειδοποιησεις, να επιτρεπονται , στα δικαιωματα εχω τσεκαρισμενο το επιτρεπονται ειδοποιησεις . Μετα τσεκαρεις το εμφανιση πανω σε αλλες ενεργο.Και τελος Αλλαγη ρυθμισεων συστηματος επιτρεπεται .Αυτα τα βηματα δοκιμασε τα και στο ρολοι που σου εστειλα .
StamTheMan Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Στις 17/2/2024 στις 6:11 ΜΜ, nek46 είπε Το ρολοι ηταν ρυθμισμενο ετσι. Εκανα το ιδιο στην εφαρμογη που μου εστειλες,αλλα κανει τα ιδια.
nek46 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 23 ώρες πριν, StamTheMan είπε Το ρολοι ηταν ρυθμισμενο ετσι. Εκανα το ιδιο στην εφαρμογη που μου εστειλες,αλλα κανει τα ιδια. Δοκιμασα αρκετα απο το store αλλα δεν , πεταγαν πολλες διαφημισεις , δοκιμασε και αυτο αν δεν το χεις δει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.deskclock&hl=el&gl=US Τελος αν εχεις λειτουργικο κατω απο android 12 ,να σου στειλω link να δοκιμασεις καποια ξυπνητηρια της htc , εχουν μια ρυθμιση να κλεινεις το ξυπνητηρι απο το πλαινο πληκτρο της συσκευης .Δοκιμασα καποια αλλα σε μενα δεν δουλεουν επειδη εχω android 12 .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα