tz_aristotelis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Φίλοι ες Καλή χρονιά. Ερώτηση: πούλησα αντικαταβολή μέσω speedex. Πόσο 250 ευρώ. Ημερομηνία παραλαβής από παραλήπτη 13 Δεκ. Ξέρει κάποιος φίλος , φίλη πόσο καιρό θα απαιτηθεί να μου δωθουν τα χρήματα της αντικαταβολής ? Έστω και από άλλη εταιρεία πόσος καιρός απαιτείται? Σας ευχαριστώ Αριστοτέλης
Kostas Savvidis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Συνήθως σε μια εβδομάδα πληρώνουν τα ελτά και τα ελτά κούριερ. 1
johncole Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Γενική ταχυδρομική σε 3-4 εργάσιμες από την ημερομηνία παραλαβής. 2
StamTheMan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Kostas Savvidis είπε Συνήθως σε μια εβδομάδα πληρώνουν τα ελτά και τα ελτά κούριερ. Συνηθως ελτα και ελτα κουριερ πληρωνουν μεσα σε 2 βδομαδες. 1 ώρα πριν, tz_aristotelis είπε Ξέρει κάποιος φίλος , φίλη πόσο καιρό θα απαιτηθεί να μου δωθουν τα χρήματα της αντικαταβολής ? Μεσα σε μια βδομαδα. 1
arxontas2323 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 τελευταια αργει να βαλει αντικαταβολες η speedex... πανω απο 2 εβδομαδες σιγουρα...παρτους και ενα τηλ 1
Joshua21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 1 hour ago, tz_aristotelis said: Φίλοι ες Καλή χρονιά. Ερώτηση: πούλησα αντικαταβολή μέσω speedex. Πόσο 250 ευρώ. Ημερομηνία παραλαβής από παραλήπτη 13 Δεκ. Ξέρει κάποιος φίλος , φίλη πόσο καιρό θα απαιτηθεί να μου δωθουν τα χρήματα της αντικαταβολής ? Έστω και από άλλη εταιρεία πόσος καιρός απαιτείται? Σας ευχαριστώ Αριστοτέλης Για Speedex συγκεκριμένα min 2 εβδομάδες, max δεν ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα