Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το λοιπόν, το τρέχων συμβόλαιο μου με την Voda λήγει στις 2/2. Ξεκινήσαμε με 24,90€, πήγαμε στα 25,90€ επειδή καταργήθηκε το e-bill και η πρόταση ανανέωσης που μου έκαναν είναι στα 26,10€. Μιλάμε για 100άρι με απεριόριστα σταθερά και 360' προς κινητά. 

Ευχαριστημένος είμαι σε γενικές γραμμές αλλά γιατί να μην πετύχω μια καλύτερη τιμή αν γίνεται; Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω αίτηση φορητότηας σε άλλο πάροχο και να περιμένω αντιπρόταση. Γίνεται όμως ακόμα αυτό; Τι πρέπει να προσέξω όσον αφορά τα deadlines για να μην βγω κουρεμένος και μπλέξουμε με πέναλτι;

Δημοσ.

Πιο πιθανο ειναι να μπλεξεις και στο τελος να πληρωνεις 2 παροχους μαζι..

πιασ'το αυγο και κουρευτο με τους παροχους στην Ελλαδα. Το κρατος και οι αρμοδιες εποπτικες αρχες κοιμουνται για αλλη μια φορα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, PrivacyLine είπε

Πιο πιθανο ειναι να μπλεξεις και στο τελος να πληρωνεις 2 παροχους μαζι..

πιασ'το αυγο και κουρευτο με τους παροχους στην Ελλαδα. Το κρατος και οι αρμοδιες εποπτικες αρχες κοιμουνται για αλλη μια φορα

Γιατι να μπλεξει? Απαγορευετε η φορητοτητα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/3/2021 στις 11:29 ΜΜ, Inuyasha είπε

πλεον με το gdpr ειναι σχεδον αδυνατο να γινει αυτο με της αντιπροσφορες , ειτε ο νεος παροχος περιμενει να περασουν οι 15 μερες για να στειλει την αιτηση για την μεταβιβαση της γραμμης , ειτε υπογραφης χαρτι οτι δεν θελεις να περιμενεις και αποποιησαι το δικαιωμα τον 14 ημερων

Επεξ/σία από villasg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, jogatore είπε

Γιατι να μπλεξει? Απαγορευετε η φορητοτητα?

Οχι δεν απαγορευεται η φορητοτητα. Αλλα εαν παρακολουθεις πανω απο 1 χρονο το φορουμ, θα δεις οτι καθε τοσο ανεβαινουν ιδιες περιπτωσεις που στο τελος καταληγουν να πληρωνουν 2 συμβολαια μαζι, γιατι ακριβως θελανε να τους κανουν αντιπροσφορα και στο τελος τα βρηκανε σκουρα με την ασυννενοησια παροχων.

Καντε οτι θελετε, εγω οφειλα να ενημερωσω

Επεξ/σία από PrivacyLine
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, PrivacyLine είπε

Οχι δεν απαγορευεται η φορητοτητα. Αλλα εαν παρακολουθεις πανω απο 1 χρονο το φορουμ, θα δεις οτι καθε τοσο ανεβαινουν ιδιες περιπτωσεις που στο τελος καταληγουν να πληρωνουν 2 συμβολαια μαζι, γιατι ακριβως θελανε να τους κανουν αντιπροσφορα και στο τελος τα βρηκανε σκουρα με την ασυννενοησια παροχων.

Καντε οτι θελετε, εγω οφειλα να ενημερωσω

Η γραμμή είναι μια και σε έναν πάροχο θα ανήκει. Δεν μπορεί να ανήκει ταυτόχρονα σε δυο παρόχους. Μάλλον περιγράφεις για πρόστιμο. 

Επεξ/σία από tilaverboy
Δημοσ.
1 hour ago, tilaverboy said:

Η γραμμή είναι μια και σε έναν πάροχο θα ανήκει. Δεν μπορεί να ανήκει ταυτόχρονα σε δυο παρόχους. Μάλλον περιγράφεις για πρόστιμο. 

περιγραφει περιπτωσεις που η φορητοτητα ολοκληρωθηκε ασχετα που ο χρηστης εστειλε αιτημα καταργησης.εχουν γινει γενικως παρατραγουδα.  και ο ενας παροχος να κανει τον χρηστη μπαλακι στον αλλον παροχο

On 11/01/2024 at 00:28, kpapageo1 said:

Το λοιπόν, το τρέχων συμβόλαιο μου με την Voda λήγει στις 2/2. Ξεκινήσαμε με 24,90€, πήγαμε στα 25,90€ επειδή καταργήθηκε το e-bill και η πρόταση ανανέωσης που μου έκαναν είναι στα 26,10€. Μιλάμε για 100άρι με απεριόριστα σταθερά και 360' προς κινητά. 

Ευχαριστημένος είμαι σε γενικές γραμμές αλλά γιατί να μην πετύχω μια καλύτερη τιμή αν γίνεται; Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω αίτηση φορητότηας σε άλλο πάροχο και να περιμένω αντιπρόταση. Γίνεται όμως ακόμα αυτό; Τι πρέπει να προσέξω όσον αφορά τα deadlines για να μην βγω κουρεμένος και μπλέξουμε με πέναλτι;

Και υπαρχει πολυ μεγαλη περιπτωση που εχει γινει με πολλους να μην λαβεις ποτε αντιπροταση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...