BILLGR72 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Καλησπερα,και χρονια πολλα,εχω ενα ssd που το βαζω σε μια εξωτερικη θηκη usb 3,στην αρχη,τα windows 10,μου το αναγνωριζαν,τωρα οταν το συνδεω κολαει το laptop και μου βγαινει μαυρη οθονη,μπορει αμα το ξανα συνδεσω να το αναγνωρισει για λιγο αλλα μετα παλι τα ιδια.Δοκιμασα με αλλη θηκη usb 2 τα ιδια.Εχω κανει ολα αυτα που γνωριζω,diskmanagement,cmd listdisk,κτλ....τιποτα. 1 λεπτό πριν, BILLGR72 είπε Καλησπερα,και χρονια πολλα,εχω ενα ssd που το βαζω σε μια εξωτερικη θηκη usb 3,στην αρχη,τα windows 10,μου το αναγνωριζαν,τωρα οταν το συνδεω κολαει το laptop και μου βγαινει μαυρη οθονη,μπορει αμα το ξανα συνδεσω να το αναγνωρισει για λιγο αλλα μετα παλι τα ιδια.Δοκιμασα με αλλη θηκη usb 2 τα ιδια.Εχω κανει ολα αυτα που γνωριζω,diskmanagement,cmd listdisk,κτλ....τιποτα. εχω μεσα αρχεια δεν θελω να κανω format Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Οι Patriot είναι γενικά επιρρεπείς στον ξαφνικό θάνατο. Ζωή σε λόγου σας και να ζήσετε να τον θυμάστε τον μακαρίτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BILLGR72 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Τελος το ssd τοσο γρηγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suboy99 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Αν έχεις PC δοκίμασε εκεί. Αν δεν δουλέψει και είσαι εντός εγγύησης στείλτον πίσω στο κατάστημα ή RMA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα