ethereum Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, farcry33 είπε Αλλά ακόμα και έτσι πάλι oled lg θα συνεχίζω να παίρνω, όλοι το λένε , αν πας σε Oled , δεν ξαναγυρίζεις πίσω , Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από ethereum
Alexrose Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, farcry33 είπε Για να τα γλυτώσεις από οφθαλμίατρο γυαλιά φακούς κλπ κλπ Κάποιοι λένε ότι χάνουν απόδοση μεγάλη στην φωτεινότητα μετά από 6-7 μήνες και αλλά προβληματάκια. Ίσως ακόμα να έχουν θέμα αξιοπιστίας. Προσωπική εμπειρία σε TVs παίρνω πάντα oled lg τα high end μοντέλα της, είναι η 3 που αλλάζω ευτυχώς κάνω πάντα 5ετη εγγύηση. Αλλά ακόμα και έτσι πάλι oled lg θα συνεχίζω να παίρνω, τα χρώματα είναι απίστευτα όλες οι άλλες μου φαίνονται της ντροπής πλέον. Την παλιά καταφερνεις να την πουλήσεις? ?
zarzonis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Έχω την Dell UltraSharp U3824DW που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι, που είναι το ενδιάμεσο σε μέγεθος μοντέλο από αυτές τις δύο και με ανάλυση 3840*1600. Είμαι μηχανικός λογισμικού και για τη δουλειά μου είναι απλά ΟΝΕΙΡΟ. Έχω πάνω 3 υπολογιστές συνδεδεμένους και όλα λειτουργούν άψογα με το hub που έχει. Προφανώς μπορούσα να πάω στη 40αρα(υπήρχε ήδη το παλιότερο μοντέλο Dell U4021QW από αυτό που παρουσιάστηκε τώρα με την ίδια ανάλυση) ή κάποια OLED αλλά για τη δουλειά που τη θέλω, δε θα ήταν καλύτερη. Φίλος είχε ήδη τη Dell U4021QW και δυστυχώς δε γίνεται να την έχεις σε χ1 scaling. Είναι όλα πολύ μικρά. Οπότε αναγκαστικά τη βάζεις σε x1.25 scaling, και χάνεις σε real estate. Έχω και LG OLED τηλεόραση, αλλά για productivity monitor όπου διαβάζουμε κυρίως κείμενο, οι OLED δεν κάνουν τόσο καλή δουλειά. Δε μιλάω για burn in κτλ. Το κείμενο απλά δε φαίνεται το ίδιο καθαρό σε ό,τι OLED monitor έχω δει ως τώρα. Ούτε έχει νόημα να συζητάμε για games στις παραπάνω οθόνες. Δεν έχουν ούτε καν Freesync και G-Sync. Τώρα όσον αφορά με το τί κάρτες γραφικών τις κάνεις drive αυτές τις οθόνες, είναι σχετικά απλά τα πράγματα μιας και μιλάμε καθαρά για productivity. Οτιδήποτε έχει HDMI 2.1, είναι αρκετό. 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 14 hours ago, Odyss3us said: δεν ειναι για gaming αυτα τα monitor ειναι καθαρα για productivity, ετσι διαφημιζονται τοσο στα videos τους αλλα και στα specs τους https://drive.google.com/drive/folders/1thEwCgunnVkG9iG4pFMG2U3Qj-1B9tlM Μπορεί να μην είναι "επισήμως", αλλά με τα 120hz μια χαρά "all-around" γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα