Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 18/4/2024 στις 3:12 ΜΜ, tasanton είπε

Porto Rico στο Μαρούσι, δεκαετίες τώρα !!

Δεν ηταν κατι ιδιαιτερο να πω την αληθεια. Συμπαθητικη αλλα δε θα ξαναπηγαινα.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει κανεις εντυπωσεις απο την Pizza Sonic οπου εχει καναδεζικου τυπου πιτσες;

https://www.pizzasonic.gr/

Την ακουω τοσα χρονια απο γνωστους στο εξωτερικο και πρεπει να την δοκιμασω.

Δημοσ.
Στις 15/4/2024 στις 7:55 ΠΜ, thomasG4 είπε

Και εγώ το ναπολιτάνικο προτιμώ φυσικά. Όποιος δοκιμάσει πολύ καλή ναπολιτάνικη, νομίζω δεν γυρνάει πίσω. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που νοσταλγούν παλιές γεύσεις. Θέλουν να γυρίσουν στα παιδικά τους χρόνια or something 😆

Πίτσα είναι και πάλι για εμένα αυτή, αλλά για διαφορετικό κοινό απλά.

Προσωπικά δε συμφωνώ με το bold. Κι έχω φάει σε καλες πιτσαρίες στην Ιταλία (Νάπολη included), όχι σε δηθενιές στην Ελλάδα που τη βαφτίζουν ναπολιτάνικη για να την ανεβάσουν +50% στην τιμή. Θεωρώ πως είναι για άλλη περίσταση. Κατα τη γνώμη μου η ναπολιτάνικη πίτσα είναι μέρος ενός γεύματος, θα φας και άλλα πιάτα (πιθανώς κάτι σε ζυμαρικό ή/και σαλάτα). Η ελληνική-καναδέζικη-whatever μπαίνει στην ίδια κατηγορία με τα πιτόγυρα ή τα μπέργκερ, "junk food" που παραγγέλνεις για να δεις μπάλα. Προσωπικά κλίνω κάπου στη μέση, οπότε όταν φτιάχνουμε σπιτική είναι μια μίξη και των δύο σχολών :P 

To πλεονέκτημα της δική μας εκδοχής είναι πως και μέτρια φτιαγμένη, τρώγεται. Ενώ η ναπολιτάνικη πρέπει να είναι τέλεια φτιαγμένη, ειδικά στο ψήσιμο, αλλιώς είναι ένα άψητο ζυμάρι με πεταμένα λιγα κομμάτια ανάλατης μοτσαρέλας. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...