Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και καλή χρονιά. 

Ειμαι εντελως ασχετος και δεν ειμαι τεχνικος ,οποτε συγχωρεστε με αν πως καμια κοτσανα .

Έχω ένα λεβητα πετρελαιου 10ετιας και κάθε φορά που ανάβω τη θέρμανση αρχίζει και τρανταζεται σα χαλασμένο πλυντηριο.

Έκανε ο τεχνικός συντηρηση ,άλλαξε μπεκ καυστήρα,έκανε τους ελέγχους του για φλογα σπινθήρες, πιεσεις,φιλτρο και ολα καλα για κανα 2 εβδομάδες. 

Με το που πιάσανε τα καλά κρύα μετα απο 2 μέρες χωρίς να το δουλεύω άρχισε πάλι τα ίδια.

Μου είπε βέβαια ότι κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξουμε δοχείο διαστολής γιατί είδε πως η βαλβίδα ασφαλείας χάνει νερά.

Να σημειώσω πως το δοχείο είναι μέσα στη μονάδα και ήταν πακέτο με το λέβητα. 

Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι και πες πως δε φταίει απαραιτητα το δοχείο, γιατι τα σώματα ζεσταίνονται, αν δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα, τι μπορεί να προκαλεί τέτοιου είδους πρόβλημα;

Τα φώτα σας,και πάλι συγνώμη αν είναι χαζές οι απορίες μου.

Δημοσ.

Φέρε άλλον τεχνικό.

Είχαμε και εμείς παλιότερα θέμα με αέρα στα σώματα, ο τεχνικός κόντεψε να τον αλλάξει όλο μέχρι που τελικά φέραμε έναν άλλο και το έφτιαξε μόνιμα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Eyc885 είπε

Μου είπε βέβαια ότι κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξουμε δοχείο διαστολής γιατί είδε πως η βαλβίδα ασφαλείας χάνει νερά.

Δεν έχω εμπεριστατωμένη άποψη αλλά μια διάταξη ασφαλείας που δεν δουλεύει όπως πρέπει δεν σου παρέχει ασφάλεια . Καλού κακού μην το πλησιάζεις και πολύ και κυνήγησε τον να έρθει να το ελέγξει. Ίσως θα έπρεπε να ζητήσεις και δεύτερη γνώμη από άλλον 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...