boboakis10 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Καλησπέρα ο μικρός μου θέλει να φτιάξουμε ένα PC για 1080 gaming. Το μπάτζετ είναι έως 800€ Οθόνη και περιφερειακά έχουμε πολλά δόξα το θεό 😂 Ο μικρός παίζει κατά κύριο λόγο Apex, Fortnite, GTA, warzone κ όλα αυτά τα παρεμφερή παιχνίδια. Θα ήταν ιδανικό να τα πάρουμε όλα μαζί από κάπου για να γίνει κ συναρμολόγηση αλλά αν κάνει μεγάλη διαφορά στην τιμή έχω έναν γνωστό που μπορεί να βοηθήσει αυτός. Αυτά κ ευχαριστώ
nickol-us Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Παρόμοιο νήμα, παρόμοιο ζητούμενο, δες την πρόταση που έδωσα https://www.insomnia.gr/forums/topic/822862-συνθεση-νεου-κουτιου-εως-800€-για-gaming-χωρις-οθονη/?do=findComment&comment=60127806 Φυσικά και προτείνεται η σύνθεση κομμάτι-κομμάτι, τα μαγαζιά που συναρμολογούν έχουν αρκετά κακές τιμές - διαθεσιμότητες και θα πληρώσεις μεγάλο καπέλο 1
SeNNinhA Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 7 ώρες πριν, boboakis10 είπε Καλησπέρα ο μικρός μου θέλει να φτιάξουμε ένα PC για 1080 gaming. Το μπάτζετ είναι έως 800€ Οθόνη και περιφερειακά έχουμε πολλά δόξα το θεό 😂 Ο μικρός παίζει κατά κύριο λόγο Apex, Fortnite, GTA, warzone κ όλα αυτά τα παρεμφερή παιχνίδια. Θα ήταν ιδανικό να τα πάρουμε όλα μαζί από κάπου για να γίνει κ συναρμολόγηση αλλά αν κάνει μεγάλη διαφορά στην τιμή έχω έναν γνωστό που μπορεί να βοηθήσει αυτός. Αυτά κ ευχαριστώ Το έχουμε οθόνη είναι σχετικό πάντα όταν μιλάς για Gaming. Υποθέτω ότι ξεκινάμε με κάποιο βασικο απλο 27" monitor ή TVmonitor στα 1080p?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα