Mary_alice Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Καλημερα σε ολους, Εχει συμβει το εξής: Διαμερισμα της πολυκατοικίας κανει ανακαινηση και χουν ενημερωσει με ενα χαρτι στη εισοδο περι αυτού, ομως το πρόβλημα ειναι πολυδιάστατο για εμάς. Εργαζομαστε βαρδιες απο το σπιτι, νυχτερινα πρωινα απογευματινά, και εγω επισης αντιμετωπιζω προβλήματα ακοης με εμβοες και ευαισθησία σε ηχους που επιδεινώνονται απο εντονους θορύβους. Οι εργάτες βαρανε τρυπανια απ τις 8 το πρωι με ακανόνιστα κενα, εδω και εναμιση μηνα, ως αποτέλεσμα δεν μπορουμε να ξεκουραστουμε επαρκως για τη δουλεια μας αλλά έμμεσα τιθεται και θεμα υγείας. Μπορω να κανω καποια συσταση στο συνεργείο να δουλευουν συγκεκριμένες ωρες με το τρυπανι; δεν μπορει να μη προβλέπεται κατι σε τετοιες περιπτωσεις και να εχουν το δικαιωμα να βαρανε απροειδοποίητα ακομα και αν δεν ειναι ωρα κοινης ησυχιας. Βρισκομαι ηδη σε πανικό με την όλη κατάσταση και ψαχνω αν μπορω να συμβουλευτω κάποιο δικηγορο. Σας ευχαριστώ
vamvakoolas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 νομιζω αν ψαξεις υπαρχει ολοιδιο θεμα με συμβουλες και εμπειριες. Το μονο δικο μου σχολιο: καλα ενα διαμερισμα και επι 1.5 μηνα τρυπανε; εδω ανακαινιση σε σουπερ μαρκετ (απο μπετα) πηρε 3 εβδομαδες! Φταιει ο εργολαβος ή ο μαστορας 1
Mary_alice Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Καλημερα, και ομως ναι και μιλαμε για μια τρυπα 55τμ, σκεφτομαι να καλεσω στο τηλεφωνο της εταιρείας που εχουν κατω η να παω απευθείας στο διαμερισμα να ζητησω καποιον υπεύθυνο.
NikosKallithea Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Οταν δεν ειναι σε ωρες κοινής ησυχιας δεν βλέπω κατι που μπορείς να κάνεις
phanispal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Μα φυσικά, ανάλαβε εσύ ως εργοδηγός. Θα βάλεις όλα τα συνεργεία σε μια σειρά, όποτε σε εξυπηρετεί θα τρυπήσει ο ένας, όποτε σε εξυπηρετεί θα βιδώσει ο άλλος, όποτε σε εξυπηρετεί θα κόψει τα πλακάκια ο παράλλος κ.ο.κ.. Δώσε τους το τηλέφωνό σου να σε ρωτάνε πότε μπορείς για να κανονίσουν κι εκείνοι το πρόγραμμα τους. 2
korakios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Οταν δεν ειναι σε ωρες κοινής ησυχιας δεν βλέπω κατι που μπορείς να κάνεις γίνεται μιας και υπάρχει υποβάθμιση της ποιότητας ζωής αλλά μόνο με δικηγόρο και δικαστήρια μέχρι να βγει άκρη θα έχουν τελειώσει στο καλύτερο σενάριο να κινηθεί εξωδικαστικά ωστε να τηρούνται συγκεκριμένες ώρες και μέρες
takoulou Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 15 λεπτά πριν, Mary_alice είπε Καλημερα σε ολους, Εχει συμβει το εξής: Διαμερισμα της πολυκατοικίας κανει ανακαινηση και χουν ενημερωσει με ενα χαρτι στη εισοδο περι αυτού, ομως το πρόβλημα ειναι πολυδιάστατο για εμάς. Εργαζομαστε βαρδιες απο το σπιτι, νυχτερινα πρωινα απογευματινά, και εγω επισης αντιμετωπιζω προβλήματα ακοης με εμβοες και ευαισθησία σε ηχους που επιδεινώνονται απο εντονους θορύβους. Οι εργάτες βαρανε τρυπανια απ τις 8 το πρωι με ακανόνιστα κενα, εδω και εναμιση μηνα, ως αποτέλεσμα δεν μπορουμε να ξεκουραστουμε επαρκως για τη δουλεια μας αλλά έμμεσα τιθεται και θεμα υγείας. Μπορω να κανω καποια συσταση στο συνεργείο να δουλευουν συγκεκριμένες ωρες με το τρυπανι; δεν μπορει να μη προβλέπεται κατι σε τετοιες περιπτωσεις και να εχουν το δικαιωμα να βαρανε απροειδοποίητα ακομα και αν δεν ειναι ωρα κοινης ησυχιας. Βρισκομαι ηδη σε πανικό με την όλη κατάσταση και ψαχνω αν μπορω να συμβουλευτω κάποιο δικηγορο. Σας ευχαριστώ Δεν μπορείς να κάνεις κάτι.. Μόνο αν εκτελούν δουλειές σε ώρες κοινής ησυχίας..
NikosKallithea Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, korakios είπε γίνεται μιας και υπάρχει υποβάθμιση της ποιότητας ζωής αλλά μόνο με δικηγόρο και δικαστήρια μέχρι να βγει άκρη θα έχουν τελειώσει στο καλύτερο σενάριο να κινηθεί εξωδικαστικά ωστε να τηρούνται συγκεκριμένες ώρες και μέρες Καλα οκ άντε και με την νίκη 1 1
gbras Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Μιλησε με τον ιδιοκτητη να του πεις να μην κανουν θορυβο σε ωρα κοινης ησυχιας, να εξηγησεις το προβλημα σου και τελικα να παρεις και μια ιδεα ποτε θα τελειωσουν. Απο οτι καταλαβαινω ο εργολαβος ειναι ο κλασσικος ΓΤΠ και κανει πολυ καιρο. Αμφιβαλλω αν εχεις καθε μερα θορυβο.
bill999r Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Mary_alice είπε Καλημερα, και ομως ναι και μιλαμε για μια τρυπα 55τμ, σκεφτομαι να καλεσω στο τηλεφωνο της εταιρείας που εχουν κατω η να παω απευθείας στο διαμερισμα να ζητησω καποιον υπεύθυνο. Όταν θα είσαι απόγευμα ή νύχτα κοιμήσου στη δουλειά... Διαφορετικά υπομονή, δεν μπορείς να κάνεις πολλά.... Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2024 από bill999r
Bitbit Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 1 minute ago, vamvakoolas said: καλα ενα διαμερισμα και επι 1.5 μηνα τρυπανε; εδω ανακαινιση σε σουπερ μαρκετ (απο μπετα) πηρε 3 εβδομαδες! Φταιει ο εργολαβος ή ο μαστορας Και στην Κίνα στήσανε ολόκληρο νοσοκομείο σε πόσες μέρες; Και τι να λέει αυτό δηλαδή; Με αυτή τη λογική το διαμέρισμα των 55τμ έπρεπε να είχε τελειώσει σε 3-4 ώρες. Δε γίνεται όμως. Και γιατί να φταίει ο μάστορας δηλαδή; Λες και δεν έχει τι να κάνει ο μάστορας και έχει όρεξη να φάει όλο το μήνα εκεί και να ανοίγει τρύπες. Ο μάστορας θέλει να τελειώσει να σηκωθεί να φύγει για να πληρωθεί. Κατα τ άλλα το αιώνιο πρόβλημα όπου όλοι έχουν δίκιο. Κάποιος θέλει να κάνει μια δουλειά και πάντα κάποιος θα βρεθεί όπου θα ενοχλείται διότι... έχει μωρό παιδί, έχει ηλικιωμένο με πρόβλημα, δουλεύει από το σπίτι, κοιμάται σε περίεργες ώρες, δίνει το παιδί του εξετάσεις και χίλιες δυο δικαιολογίες που μπορώ να γράφω μέχρι αύριο. Με αυτή τη λογική όμως δε μπορεί να γίνει τίποτα διότι πάντα κάποιος θα ενοχλείται. Αναγκαστικά κάποιοι θα ταλαιπωρηθούν. Αλλιώς τα μπογαλάκια σας και σε ένα βουνό. Αυτά έχει η συμβίωση σε πόλεις όπου ο ένας είναι καβάλα στον άλλον. Εγώ όταν έχτιζα σπίτι σε επαρχία είχα παράπονα λόγω φασαρίας από γείτονα. Αν πήγαινα με τα νερά του και δουλεύαν οι μάστορες όποτε γούσταρε αυτός ακόμα θα χτίζανε. Ούτε στο όνειρο του. Θα ταλαιπωρηθείς λίγο όπως ταλαιπωρήθηκα κι εγώ και όπως ταλαιπώρησα κι εγώ άλλους Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι οι άλλοι μπορούν να βαράνε 24/24ωρο. Είναι αυτονόητο αυτό. Δε ξέρω τι γίνεται στην περίπτωση σου αλλά αυτό που βλέπω γενικά είναι πως όλοι είναι μη μου άπτου και μη ταλαιπωρηθώ λίγο, μη με ξυπνήσουν λίγο το πρωί, μη βάλει ο άλλος μουσική, μη τρυπήσει κανέναν τοίχο, μη το ένα μη το άλλο 3 1
phanispal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, gbras είπε Μιλησε με τον ιδιοκτητη να του πεις να μην κανουν θορυβο σε ωρα κοινης ησυχιας Δε λέει κάπου ότι κάνουν θόρυβο σε ώρες κοινής ησυχίας. Εργάζεται και απ' το σπίτι, και σε βάρδιες, έχει και προβλήματα ακοής και ευαισθησίας. Ε τι να σου κάνει ο άλλος μετά. 1
Mary_alice Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, phanispal είπε Μα φυσικά, ανάλαβε εσύ ως εργοδηγός. Θα βάλεις όλα τα συνεργεία σε μια σειρά, όποτε σε εξυπηρετεί θα τρυπήσει ο ένας, όποτε σε εξυπηρετεί θα βιδώσει ο άλλος, όποτε σε εξυπηρετεί θα κόψει τα πλακάκια ο παράλλος κ.ο.κ.. Δώσε τους το τηλέφωνό σου να σε ρωτάνε πότε μπορείς για να κανονίσουν κι εκείνοι το πρόγραμμα τους. ειναι θέμα να μπορουμε να ζουμε όλοι ανθρωπινα και να μπορουν και αυτοι προφανώς να κανουν τη δουλειά τους. Το να ενημερωσω το συνεργειο για το συγκεκριμένο θεμα υγειας και καταστασης εστω δε νομιζω οτι ειναι παράλογο, και γιαυτο ρωτάω εδω αν μπορω να κάνω κατι επ αυτού και να τους μιλησω, να απευθυνθώ σε καποιον ειδικο να με συμβουλεψει, η απαγορεύεται να τους απευθύνω κιολας; Τουλαχιστον αν εχουν σταθερες ωρες μπορω να προφυλασσομαι. Δεν γνωριζω τι εργασιες κανουν, αυτοι ξερουν, οποτε αν μπορει να γινει κατι ωστε να μη δημιουργούνται θεματα δε νομιζω οτι εχω λαθος. Ουτε εγω μπορω να οριζω στον εργοδότη μου ποτε μπορώ να δουλέψω, δυστυχώς. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2024 από Mary_alice
phanispal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, Bitbit είπε [...] αυτό που βλέπω γενικά είναι πως όλοι είναι μη μου άπτου και μη ταλαιπωρηθώ λίγο, μη με ξυπνήσουν λίγο το πρωί, μη βάλει ο άλλος μουσική, μη τρυπήσει κανέναν τοίχο, μη το ένα μη το άλλο Εγώ είμαι έτσι, κυριολεκτικά σε κλάσματα δευτερολέπτου βαράω κόκκινα, αλλά σε ώρες κοινής ησυχίας, και όταν δε μπορεί να γίνει αλλιώς, δε λέμε να περάσει ο κάγκουρας με την εξάτμιση στις 11:00. 1
Mary_alice Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 5 λεπτά πριν, Bitbit είπε Και στην Κίνα στήσανε ολόκληρο νοσοκομείο σε πόσες μέρες; Και τι να λέει αυτό δηλαδή; Με αυτή τη λογική το διαμέρισμα των 55τμ έπρεπε να είχε τελειώσει σε 3-4 ώρες. Δε γίνεται όμως. Και γιατί να φταίει ο μάστορας δηλαδή; Λες και δεν έχει τι να κάνει ο μάστορας και έχει όρεξη να φάει όλο το μήνα εκεί και να ανοίγει τρύπες. Ο μάστορας θέλει να τελειώσει να σηκωθεί να φύγει για να πληρωθεί. Κατα τ άλλα το αιώνιο πρόβλημα όπου όλοι έχουν δίκιο. Κάποιος θέλει να κάνει μια δουλειά και πάντα κάποιος θα βρεθεί όπου θα ενοχλείται διότι... έχει μωρό παιδί, έχει ηλικιωμένο με πρόβλημα, δουλεύει από το σπίτι, κοιμάται σε περίεργες ώρες, δίνει το παιδί του εξετάσεις και χίλιες δυο δικαιολογίες που μπορώ να γράφω μέχρι αύριο. Με αυτή τη λογική όμως δε μπορεί να γίνει τίποτα διότι πάντα κάποιος θα ενοχλείται. Αναγκαστικά κάποιοι θα ταλαιπωρηθούν. Αλλιώς τα μπογαλάκια σας και σε ένα βουνό. Αυτά έχει η συμβίωση σε πόλεις όπου ο ένας είναι καβάλα στον άλλον. Εγώ όταν έχτιζα σπίτι σε επαρχία είχα παράπονα λόγω φασαρίας από γείτονα. Αν πήγαινα με τα νερά του και δουλεύαν οι μάστορες όποτε γούσταρε αυτός ακόμα θα χτίζανε. Ούτε στο όνειρο του. Θα ταλαιπωρηθείς λίγο όπως ταλαιπωρήθηκα κι εγώ και όπως ταλαιπώρησα κι εγώ άλλους Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι οι άλλοι μπορούν να βαράνε 24/24ωρο. Είναι αυτονόητο αυτό. Δε ξέρω τι γίνεται στην περίπτωση σου αλλά αυτό που βλέπω γενικά είναι πως όλοι είναι μη μου άπτου και μη ταλαιπωρηθώ λίγο, μη με ξυπνήσουν λίγο το πρωί, μη βάλει ο άλλος μουσική, μη τρυπήσει κανέναν τοίχο, μη το ένα μη το άλλο Καλα εννοείται,ολοι μας έχουμε εκτεθει σε παρομοιες καταστάσεις και υπο άλλες συνθήκες δεν θα ρωτούσα κατι παρομοιο, δυστυχώς η περίπτωση μας ειναι πολυ συγκεκριμένη πλεον.. 15 λεπτά πριν, korakios είπε γίνεται μιας και υπάρχει υποβάθμιση της ποιότητας ζωής αλλά μόνο με δικηγόρο και δικαστήρια μέχρι να βγει άκρη θα έχουν τελειώσει στο καλύτερο σενάριο να κινηθεί εξωδικαστικά ωστε να τηρούνται συγκεκριμένες ώρες και μέρες Ναι δεν νομιζω και γω οτι υπάρχει λογος δυστυχώς, δεν ηταν αυτος και ο σκοπός αλλωστε η αληθεια ειναι απλως αν υπηρχε εστω μια συγκεκριμένη ωρα εργασιων θα βοηθουσε με βαση την κοινη λογικη έστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις