Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, λιγες ωρες πριν, δεχθηκα μια κληση η οποια ηταν flagged ως ανεπιθυμητη. Το σηκωσα ομως επειδη περιμενα ενα τηλεφωνο. Το νουμερο που με πηραν ανηκει στη κοσμοτε αλλα με πηρανε για το δευτερο νουμερο που ανηκει στη βονταφον το οποιο δεν βρισκεται καν στη συσκευη. Ειπα οτι εχω προβλημα με εκεινο το νουμερο και με ρωτησαν ποιος ειναι ο αριθμος.

1ον. Γιατι με πηρε η cu σε αριθμο κοσμοτε; που ξερει οτι εχω αριθμο εκει;

2ον. Πως ξερεις οτι ειμαι χρηστης cu και παρ' ολα αυτα με ρωτας να σου δωσω το νουμερο;

Δυο ερωτηματα που σκεφτηκα κατοπιν εορτης.

Εστειλα στο live chat της βονταφον για να μου πουν αν γνωριζουν τον συγκεκριμενο αριθμο, και μου ειπε η συγκεκριμενη υπαλληλος οτι δεν το ξερει.

Ο φοβος μου ειναι οτι ισως να υπαρχει τροπος να μαθουν τα στοιχεια ταυτοτητας ή αλλα στοιχεια και κατοπιν επικοινωνιας με την τραπεζα να αποκτησουν προσβαση το ebanking

• Confused 2
Δημοσ.

Μπορει να λεω και χαζομαρες, αλλα εχω την εντυπωση οτι κληση απο σταθερο τηλεφωνο λιγο δυσκολο να ειναι επικινδυνη.

Δημοσ.
1 hour ago, staburus said:

Ο φοβος μου ειναι οτι ισως να υπαρχει τροπος να μαθουν τα στοιχεια ταυτοτητας ή αλλα στοιχεια και κατοπιν επικοινωνιας με την τραπεζα να αποκτησουν προσβαση το ebanking

Εντάξει φίλε το τερμάτισες

11 minutes ago, lector said:

Μπορει να λεω και χαζομαρες, αλλα εχω την εντυπωση οτι κληση απο σταθερο τηλεφωνο λιγο δυσκολο να ειναι επικινδυνη.

Γιατί αν είναι από κινητό τι αλλάζει;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Γιατί αν είναι από κινητό τι αλλάζει;

Ο καθε κομπιναδορος μπορει ευκολα να προμηθευτει ενα "πακιστανικο" κινητο καταχωρημενο σε αχυρανθρωπο, για να κανει τη δουλεια του, σταθερο ομως οχι.

Δημοσ.

Ο αριθμός σου μήπως είναι στον τηλεφωνικό κατάλογο και σε βρήκαν από εκεί; Τσέκαρε εδώ, κάνε αναζήτηση με το όνομά σου ή με τους αριθμούς σου να δεις τι σου βγάζει. Ίσως σε βρήκαν έτσι και προσπάθησαν να σε ψαρώσουν.

Δημοσ.

Σιγά ρε παιδιά κι επειδή ξέρουν το όνομά σου και τον αριθμό τηλεφώνου, τι; Ας μην τρελαινόμαστε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...