staburus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Καλησπερα, λιγες ωρες πριν, δεχθηκα μια κληση η οποια ηταν flagged ως ανεπιθυμητη. Το σηκωσα ομως επειδη περιμενα ενα τηλεφωνο. Το νουμερο που με πηραν ανηκει στη κοσμοτε αλλα με πηρανε για το δευτερο νουμερο που ανηκει στη βονταφον το οποιο δεν βρισκεται καν στη συσκευη. Ειπα οτι εχω προβλημα με εκεινο το νουμερο και με ρωτησαν ποιος ειναι ο αριθμος. 1ον. Γιατι με πηρε η cu σε αριθμο κοσμοτε; που ξερει οτι εχω αριθμο εκει; 2ον. Πως ξερεις οτι ειμαι χρηστης cu και παρ' ολα αυτα με ρωτας να σου δωσω το νουμερο; Δυο ερωτηματα που σκεφτηκα κατοπιν εορτης. Εστειλα στο live chat της βονταφον για να μου πουν αν γνωριζουν τον συγκεκριμενο αριθμο, και μου ειπε η συγκεκριμενη υπαλληλος οτι δεν το ξερει. Ο φοβος μου ειναι οτι ισως να υπαρχει τροπος να μαθουν τα στοιχεια ταυτοτητας ή αλλα στοιχεια και κατοπιν επικοινωνιας με την τραπεζα να αποκτησουν προσβαση το ebanking 2
VasKag Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Βαλε το νουμερο που σε πηραν εδω και δες τα σχολια... https://www.white-pages.gr/
staburus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Πριν ενα μηνα που εγινε η αξιολογηση λεει οτι παρουσιαζεται ως το shein
georgiouu Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 γκουγκλαροντας τον αριθμο στα αποτελεσματα για αγνωστο λογο (δεν αναφερεται ο αριθμος) βγαζει και την vodafone https://www.google.com/search?client=opera&q=2106703174&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8#ip=1 ειναι πιθανον να ηταν δικος τους αριθμος
lector Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Μπορει να λεω και χαζομαρες, αλλα εχω την εντυπωση οτι κληση απο σταθερο τηλεφωνο λιγο δυσκολο να ειναι επικινδυνη.
Bitbit Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 1 hour ago, staburus said: Ο φοβος μου ειναι οτι ισως να υπαρχει τροπος να μαθουν τα στοιχεια ταυτοτητας ή αλλα στοιχεια και κατοπιν επικοινωνιας με την τραπεζα να αποκτησουν προσβαση το ebanking Εντάξει φίλε το τερμάτισες 11 minutes ago, lector said: Μπορει να λεω και χαζομαρες, αλλα εχω την εντυπωση οτι κληση απο σταθερο τηλεφωνο λιγο δυσκολο να ειναι επικινδυνη. Γιατί αν είναι από κινητό τι αλλάζει;
lector Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, Bitbit είπε Γιατί αν είναι από κινητό τι αλλάζει; Ο καθε κομπιναδορος μπορει ευκολα να προμηθευτει ενα "πακιστανικο" κινητο καταχωρημενο σε αχυρανθρωπο, για να κανει τη δουλεια του, σταθερο ομως οχι.
gokuthelegend Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Ο αριθμός σου μήπως είναι στον τηλεφωνικό κατάλογο και σε βρήκαν από εκεί; Τσέκαρε εδώ, κάνε αναζήτηση με το όνομά σου ή με τους αριθμούς σου να δεις τι σου βγάζει. Ίσως σε βρήκαν έτσι και προσπάθησαν να σε ψαρώσουν.
doomnx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Σιγά ρε παιδιά κι επειδή ξέρουν το όνομά σου και τον αριθμό τηλεφώνου, τι; Ας μην τρελαινόμαστε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα