GREGORYMO Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Έχει τοποθετήσει κανείς για να μου πει αν πληρώνουν 'τύπου ενοικιου' ? Η και καλά 'κερδίζεις' από την προσέλκυση πελατών στο σημείο.
korakios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 αν και ρωτάς για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις αλλιώς θα είχες ήδη επικοινωνήσει https://boxnow.gr/host-locker
GREGORYMO Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, korakios είπε αν και ρωτάς για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις αλλιώς θα είχες ήδη επικοινωνήσει https://boxnow.gr/host-locker Έχω στείλει αίτημα επικοινωνίας αλλά θέλω να ξέρω τι με 'περιμένει'. Αν δεν δίνουν €, δεν με ενδιαφέρει.
korakios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Αν δεν δίνουν €, δεν με ενδιαφέρει. άσε , μπορεί και να πληρώνεις το ρεύμα για το κουτί , μέσα θα μπεις .... απο περιέργεια έχεις μαγαζί ? δε ρωτάω τι μαγαζί , απλά αν έχεις μαγαζί γενικά
GREGORYMO Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, korakios είπε αν και ρωτάς για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις αλλιώς θα είχες ήδη επικοινωνήσει https://boxnow.gr/host-locker Σε κλειδωμένο θέμα, με έστειλες ! Μόλις τώρα, korakios είπε άσε , μπορεί και να πληρώνεις το ρεύμα για το κουτί , μέσα θα μπεις .... απο περιέργεια έχεις μαγαζί ? δε ρωτάω τι μαγαζί , απλά αν έχεις μαγαζί γενικά Τοποθετούν ηλιακά πάνελ για το ρεύμα.
korakios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 13 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Σε κλειδωμένο θέμα, με έστειλες ! πάρε ταξί να γυρίσεις ... ρίξε μια ματιά μπας και γράφει κάτι αντίστοιχο , κάνε αναζήτηση
BarcodeCrew Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Έχει τοποθετήσει κανείς για να μου πει αν πληρώνουν 'τύπου ενοικιου' ? Η και καλά 'κερδίζεις' από την προσέλκυση πελατών στο σημείο. Με τα παπουτσια ,τι εγινε τελικα?
korakios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Για να στείλω δέμα (όχι να παραλάβω) , πρέπει να μου βγάζει διαθέσιμο locker για να το αφήσω ή πάω όπου βρω ? (δεν αναφέρομαι σε locker που αφορά τον παραλήπτη)
paylidis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 12 λεπτά πριν, korakios είπε Για να στείλω δέμα (όχι να παραλάβω) , πρέπει να μου βγάζει διαθέσιμο locker για να το αφήσω ή πάω όπου βρω ? (δεν αναφέρομαι σε locker που αφορά τον παραλήπτη) σε οποιο βρεθει μπροστα σου το αφηνεις... εαν ειναι γεματο θα σου βγαλει μυνημα (μου ετυχε 1 φορά μολις) 1
korakios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, paylidis είπε σε οποιο βρεθει μπροστα σου το αφηνεις... σίγουρα ? Σαν μπούφος περιμένω απο χθες βράδυ να φανεί κάποιο διαθέσιμο 😁 3 λεπτά πριν, paylidis είπε εαν ειναι γεματο θα σου βγαλει μυνημα (μου ετυχε 1 φορά μολις) θα σε βάλω να το παραδώσεις ο ίδιος αν φάω άκυρο 😂
csontheline Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 14 minutes ago, korakios said: σίγουρα ? Σαν μπούφος περιμένω απο χθες βράδυ να φανεί κάποιο διαθέσιμο 😁 θα σε βάλω να το παραδώσεις ο ίδιος αν φάω άκυρο 😂 1
korakios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Μόλις τώρα, csontheline είπε μη δίνετε σημασία , έχω καεί 😁 _______________ επίσης ενώ στο site δε δείχνει κανένα εύκαιρο , αν πατήσω το σύνδεσμο για να επιλέξω κοντά μου locker αποστολής , δείχνει τα διαθέσιμα @paylidis
paylidis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 9 λεπτά πριν, korakios είπε επίσης ενώ στο site δε δείχνει κανένα εύκαιρο , αν πατήσω το σύνδεσμο για να επιλέξω κοντά μου locker αποστολής , δείχνει τα διαθέσιμα @paylidis γενικα ειναι λιγο μπερδεμενη η ιστορια... ακομα κ γεματο να φαινεται καποιο, εαν πας λογικα θα εχει κενο...
korakios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, paylidis είπε γενικα ειναι λιγο μπερδεμενη η ιστορια... ακομα κ γεματο να φαινεται καποιο, εαν πας λογικα θα εχει κενο... σίγουρα δε θα είναι ακριβείας , αλλά τουλάχιστον δε θα ρισκάρω να πάω σε αυτό που σκόπευα μιας και δε το δείχνει διαθέσιμο , βέβαια αν φάω άκυρο σε αυτό που δείχνει , όντως θα ξενερώσω Πάντως στο Βόλο έχουν μπουκώσει εδώ και καιρό
paylidis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, korakios είπε σίγουρα δε θα είναι ακριβείας , αλλά τουλάχιστον δε θα ρισκάρω να πάω σε αυτό που σκόπευα μιας και δε το δείχνει διαθέσιμο , βέβαια αν φάω άκυρο σε αυτό που δείχνει , όντως θα ξενερώσω Πάντως στο Βόλο έχουν μπουκώσει εδώ και καιρό σε πολλες περιοχές μπουκωσε, προχθες δεν ειχε κενο (για να παραλαβω) σε ακτινα 2 χλμ (με 4-5 ΒΟΧ) κ το πηγανε κυριολεκτικα σε άλλο δημο... Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2024 από paylidis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα