Προς το περιεχόμενο

PS5 Portal

dimitrissa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

57 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δεν μπορω να βρω καποια σχεση του portal (που λειπουν πχ bt και δυνατοτητες απο το usb-c), με το psvr2 που ειναι μια ολοκληρωμενη προταση χωρις καποιον περιορισμο (παρα μονο και στα 2 στην πλατφορμα). Αλλα anyway, θα παμε οφφτοπικ.

Δεν θεωρώ ότι έχει επαρκή υποστήριξη σε software. Στο μυαλό μου το VR θα έπρεπε είτε να αλλάξει τον τρόπο που παίζονται τα παιχνίδια ή να μην υπάρχει. Αυτή τη στιγμή έχει την αξία μιας τιμονιέρας. Δηλαδή απλά παίζεις κάποια-ελάχιστα παιχνίδια με διαφορετικό τρόπο. Εκεί κολλάει το half-assed στα δικά μου μάτια.

27 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δηλαδή σπατάλησαν R&D χρόνο και χρήμα για να πουλήσουν κανά 2m συσκευές; Ωραία, θα τζιράρουν μισό δισεκατομμύριο παραπάνω, big deal. Δεν παίζει αυτό το σενάριο, κάπου αλλού στοχεύουν.

Δυστυχώς δε βλέπω πώς μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό από αυτό που λες. ΑΝ ήταν ανοιχτό το cloud-gaming και με την προϋπόθεση ότι θα ήταν και ευχάριστο τότε ναι θα μπορούσαμε να μιλάμε για κάτι άλλο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε

Απο αξεσουάρ έχετε πετύχει τίποτα;  θα με ενδιέφερε, τζαμακι, σκληρή θήκη μεταφοράς και ίσως από αυτά που βάζουν επάνω στα L3 R3 για καλύτερο πιάσιμο/πάτημα 

Εδώ κάποια από τα αξεσουάρ που έχω. Παρόλο που έχω 3 τζαμάκια, σκέφτομαι να μην του περάσω για να μην χάσω στις επιδόσεις της οθόνης. Συν τον ψυχαναγκασμό μου που δεν θέλει να βλέπει κάτω από το τζαμάκι ούτε χνουδάκι.20240112_215624_resized.jpg.b0349547ee22d1c036fd292e89f33b68.jpg

Και εδώ που το καίω στη δουλειά. 😁

20240115_134557_resized.jpg.bdd0b5455296beffb756b0bb5d24a050.jpg

Επεξ/σία από -WISE-
  • Like 3

41 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Εδώ κάποια από τα αξεσουάρ που έχω. Παρόλο που έχω 3 τζαμάκια, σκέφτομαι να μην του περάσω για να μην χάσω στις επιδόσεις της οθόνης. Συν τον ψυχαναγκασμό μου που δεν θέλει να βλέπει κάτω από το τζαμάκι ούτε χνουδάκι.20240112_215624_resized.jpg.b0349547ee22d1c036fd292e89f33b68.jpg

Και εδώ που το καίω στη δουλειά. 😁

20240115_134557_resized.jpg.bdd0b5455296beffb756b0bb5d24a050.jpg

Πολύ ωραία από που φίλε μου ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, dimitrissa είπε

Πολύ ωραία από που φίλε μου ;

Ευχαριστώ!

Εδώ και εδώ τα grips.

Εδώ το βαλιτσάκι.

BTW υπάρχει ελληνικό group στο FB για το Portal.

Επεξ/σία από -WISE-
  • Like 1

6 ώρες πριν, Malthador είπε

Θα πείτε μικρό το κακό μεν, αλλά από την άλλη αν εγώ θέλω στις διακοπές μου να πάρω το Portal -μαζί με το PS5 και το router- στο χωριό της γυναίκας μου στην ορεινή Αρκαδία, που ούτε broadband έχει στο σπίτι, αλλά ούτε σήμα έχει στο κινητό μου, τότε πρακτικά μου είναι άχρηστη σαν συσκευή.

Ποιο είναι το χωριό που δεν έχει έρθει ακόμα ο πολιτισμός;  γιατί εγώ εδώ στην " πεδινή " Αρκαδία, είμαστε κομπλέ (μπορεί να το χει μονοπώλιο ο ΟΤ€ και να περιμένουμε την οπτική ίνα) αλλά τα βασικά τα έχουμε απο το 2010

3 ώρες πριν, bffrom04 είπε

Αυτό που με αγχώνει λίγο είναι κάποιο πιθανό stick drift στο μέλλον.

Σε ένα video που είδα έλεγε οτι το controller ειναι το ίδιο με το edge. Αν ισχύει αυτό τότε μπορεις να τ' αλλάξεις.

• Moderators
23 minutes ago, Eddy_Gordo said:

Ποιο είναι το χωριό που δεν έχει έρθει ακόμα ο πολιτισμός;  γιατί εγώ εδώ στην " πεδινή " Αρκαδία, είμαστε κομπλέ (μπορεί να το χει μονοπώλιο ο ΟΤ€ και να περιμένουμε την οπτική ίνα) αλλά τα βασικά τα έχουμε απο το 2010

Το Βαλτεσινίκο είναι, αλλά δεν είπα ποτέ ότι δεν έχει internet το χωριό, το σπίτι δεν έχει, γιατί είναι εξοχικό και δεν μένει κανείς εκεί μόνιμα. Επιπλέον δεν έχει σήμα το κινητό, όπως δεν έχουν τα μισά σπίτια στα ορεινά χωριά της Ελλάδας (ειδικά όταν είναι αμφιθεατρικά χτισμένα).

Παιδιά να ρωτήσω επειδή το σκέφτομαι και γω ένα bundle μεταχειρισμένου ps5 με αυτό , καθώς είναι ο μόνος τρόπος για ν παίξω ps5, το έχει δοκιμάσει κανείς σε απλή πενηντάρα σύνδεση ? Δουλεύει καλά η όχι ?

• Moderators
4 minutes ago, Choronzoon said:

Παιδιά να ρωτήσω επειδή το σκέφτομαι και γω ένα bundle μεταχειρισμένου ps5 με αυτό , καθώς είναι ο μόνος τρόπος για ν παίξω ps5, το έχει δοκιμάσει κανείς σε απλή πενηντάρα σύνδεση ? Δουλεύει καλά η όχι ?

Δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι θα μπορέσεις να το σετάρεις χωρίς τηλεόραση.

Με την σύνδεση δεν θα έχεις πρόβλημα πάντως.

9 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι θα μπορέσεις να το σετάρεις χωρίς τηλεόραση.

Με την σύνδεση δεν θα έχεις πρόβλημα πάντως.

Ευχαριστώ !

2 hours ago, Malthador said:

Το Βαλτεσινίκο είναι, αλλά δεν είπα ποτέ ότι δεν έχει internet το χωριό, το σπίτι δεν έχει, γιατί είναι εξοχικό και δεν μένει κανείς εκεί μόνιμα. Επιπλέον δεν έχει σήμα το κινητό, όπως δεν έχουν τα μισά σπίτια στα ορεινά χωριά της Ελλάδας (ειδικά όταν είναι αμφιθεατρικά χτισμένα).

Να πηγαίνεις Λαγκάδια που έχει σήμα το κινητό! 😝

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά σας παραθέτω το setup μου ώστε να μου δώσετε κάποιες συμβουλές! Αρχικά , έχω Cosmote οπτική ίνα 300αρα ταχύτητα. Το router είναι σε άλλο χώρο από το ps5 και δυστυχώς δε μπορούν να συνδεθούν ενσύρματα. Παρ όλα αυτά, θυμήθκα ότι η Cosmote με την εγκατάσταση μου είχε δώσει δώρο το "speed home wifi" το οποίο σύνδεσα δίπλα στο ps5 και αυτή τη στιγμή έχω συνδέσει μέσω καλωδίου το ps5 με τη συσκευή speed home wifi. Μετά απο speed test μέσω της κονσόλας, μου βγάζει περίπου 280 mbps και 10 mbps upload ενώ προηγουμένως που το ps5 ήταν ασύρματα συνδεδεμένο με το wifi, έβλεπα τις μισές ταχύτητες. Να σημειώσω πως έχω επιλέξει 5gHZ κανάλι στο wifi.

Γενικότερα, παίζω αρκετά καλά, αν και το τεστάρω ακόμα και θα επανέλθω. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι, θεωρείτε πως το όλο setup μου με την έξτρα συσκευή της COSMOTE βοηθάει; Επίσης, υπάρχει καλύτερη επιλογή καναλιού (μέσω εφαρμογής της COSMOTE , απλά επιλέγεις επόμενο κανάλι) ; Και τέλος, θα μπορούσα να κάνω κάτι περισσότερο πχ στο δωμάτιο να προσθέσω μια συσκευή για αύξηση σήματος; 

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :) 

8CB8173C-ADD3-47EB-BE8C-887103C2479B.jpeg

6CF5087A-9E67-4BD0-BC55-D3A71A2608B2.jpeg

E09D98FE-FC2A-4582-A074-8C6D72FE04EA.jpeg

Επεξ/σία από dimitrissa

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dimitrissa είπε

έχω Cosmote οπτική ίνα 300αρα ταχύτητα.....μου βγάζει περίπου 280 mbps και 10 mbps upload ενώ προηγουμένως που το ps5 ήταν ασύρματα συνδεδεμένο με το wifi, έβλεπα τις μισές ταχύτητες.

Δηλαδη, ποσο παραπανω βελτιωσεις θες να δεις. Ηδη σχεδον το download το τερματιζεις. Το upload ειναι οντως παραξενο, ετυχε να συζητηθει και στο ps portal θεμα (τωρα ειδα οτι ειμαστε στο portal θεμα, δεν εκανες ξεκαθαρο οτι ρωτας σχετικα με την βελτιωση πανω στην συνδεση με το πορταλ), αλλα αν κανεις την δουλεια σου χωρις θεμα (stream), τοτε δεν υπαρχει λογος να το ψαχνεις. 

Επεξ/σία από SabotazNic

• Moderators
2 hours ago, NickTG said:

Να πηγαίνεις Λαγκάδια που έχει σήμα το κινητό! 😝

Λαγκάδια πάω για φαγητό, τρώμε μέχρι αηδίας κάθε φορά. :P

1 hour ago, dimitrissa said:

Το router είναι σε άλλο χώρο από το ps5 και δυστυχώς δε μπορούν να συνδεθούν ενσύρματα.

Το άλφα και το ωμέγα του streaming είναι αυτό, να συνδέεται η κονσόλα επάνω στο router. Θα διευκολυνθεί πάρα πολύ η ζωή σου αν τραβήξεις ένα καλώδιο μέσα σε κανάλι από το router μέχρι ένα switchάκι πίσω από την τηλεόρασή σου και τα συνδέσεις όλα ενσύρματα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...