Προς το περιεχόμενο

PS5 Portal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Chrysostomos είπε

Μωρέ το ίδιο σκέφτομαι και εγώ,δεν παίζω που δεν παίζω συχνά,αλλά όταν θέλω η τηλεόραση θα είναι "απασχολημένη" ...οπότε το σκέφτομαι..

Σε καταλαβαινω, εγω το ελυσα παιζοντας μονο οταν ολοι κοιμουνται ή νωρις το πρωι μιας που ξυπναω νωριτερα απο ολους. 

Ακομη και το switch το πουλησα γιατι επαιζα πιο πολυ docked οποτε ισχυε η συνθηκη "θελω μεγαλη οθονη". 

Σαν γκατζετακιας μαλλον θα το παρω το portal αλλα θα φυγει αγγελια συντομα 

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Αληθεύει ότι με το τελευταίο update πλέον μπορεί κάποιος να παίξει πολύ καλύτερα και ασύρματα?

Στόχος είναι να παίξω το star wars outlaws (3rd person).

Έχω 500αρα fiber, και εξαιρετικό ασύρματο δίκτυο ac/ax.

To PS5 δυστυχώς είναι συνδεδεμένο ασύρματα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, vadergr είπε

Καλησπέρα σας.

Αληθεύει ότι με το τελευταίο update πλέον μπορεί κάποιος να παίξει πολύ καλύτερα και ασύρματα?

Ότι και να σου πει κάποιος θα είναι εικασίες. Θεωρητικά δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα. 

Αν έχεις πολύ traffic και congestion ασύρματα τότε θα έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, vadergr είπε

Καλησπέρα σας.

Πρώτος κανόνας για όσο το δυνατόν ομαλότερη χρήση του Portal είναι το PS5 κουμπωμένο στο router. Παρόλα αυτά κάνε τη δοκιμή σου με το remote play σε κινητο να δεις πως συμπεριφερεται.

Δημοσ.
On 29/12/2024 at 14:06, vadergr said:

Καλησπέρα σας.

Καλησπερα, με hotspot το κινητο μου (Samsung S23 Ultra) και συδεδεμενα επανω το PS5 και το PORTAL επαιξα απροβληματιστα απο ACE COMBAT 7, FC25, NBA 25 μεχρι GT7, EA WRC και STREET FIGHTER 6!!! οποτε φανταζομαι οτι ανετα θα μπορεις να παιξεις και εσυ το OUTLAWS...

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Το έχει αγοράσει κανείς με τιμολόγιο αποφορολογηση? Σήμερα πήγα στο Γερμανό που έχω πάρει τηλεόραση, ps5, ps vr2 και μου λένε δεν γίνεται σε αυτό το προϊόν αποφορολογηση. Περίεργο μου φάνηκε γιαυτό ρωτάω.. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, james9tito είπε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Το έχει αγοράσει κανείς με τιμολόγιο αποφορολογηση? Σήμερα πήγα στο Γερμανό που έχω πάρει τηλεόραση, ps5, ps vr2 και μου λένε δεν γίνεται σε αυτό το προϊόν αποφορολογηση. Περίεργο μου φάνηκε γιαυτό ρωτάω.. 

Δες και σε αλλο καταστημα, αλλα νομιζω οτι πεφτει στην κατηγορια "αξεσουαρ", οπως δλδ το βρισκεις και στα online καταστηματα. 

Ωστοσο μπορεις τιμολογιο με εκπτωση στον φπα στην αντιστοιχη οικονομικη περιοδο 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δες και σε αλλο καταστημα, αλλα νομιζω οτι πεφτει στην κατηγορια "αξεσουαρ", οπως δλδ το βρισκεις και στα online καταστηματα. 

Ωστοσο μπορεις τιμολογιο με εκπτωση στον φπα στην αντιστοιχη οικονομικη περιοδο 

Θα το κοιτάξω κ στο public ή στον κωτσοβολο! Πάντως θυμάμαι κ το ps vr2 λέγανε δεν περνάει 39Α κ το πήρα μια χαρά με αποφορολογηση. Θα επανέλθω μόλις μάθω anyway 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...