Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το θέμα είναι όταν χτυπάει ο ήλιος από απέναντι (ή σχεδόν από απέναντι), να μη φαίνονται σημάδια απ' το πανάκι.

Γιατί στις υπόλοιπες περιπτώσεις δε φαίνονται και νομίζεις ότι είναι πεντακάθαρο.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Αν πάρεις σωστό και καλό πανάκι δε χρειάζεται τίποτα παραπάνω από σκέτο νερό.

Εάν κάνεις ταξίδι καλοκαίρι ή βράδυ τα διάφορα έντομα πως θα ξεκολλήσουν όμως; 

Εκεί το Azax κάνει δουλειά. 

Το καλύτερο που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ήταν αυτό https://www.skroutz.gr/s/11703960/Meguiar-s-Ygro-Katharismou-gia-Tzamia-Perfect-Clarity-Glass-Cleaner-710ml.html

Άριστο αποτέλεσμα όμως λόγω κόστους δεν το προτείνω. 

• Like 2
Δημοσ.

Πάρε ενα καθαριστικό υγρό για τζάμια αυτοκινήτου και άπλωσε το με πανάκι μικροϊνών. Εταιρίες υπάρχουν πολλές (autoglym, meguiar, k2, carpro κ.ά.).

Δημοσ.

Εγώ στα τζάμια, καθαρίζω την σκόνη με 1 βαμβακερό πανί να φύγει η πολύ βρωμιά και έπειτα με εφημερίδες και azax.

Αν είναι να πληρώνουμε και καθαριστικά για τα τζάμια...

Στο δοχείο νερού για τους υαλοκαθαριστήρες, συνήθως βάζω σκέτο νερό.Πρόσφατα αγόρασα 4 λίτρα καθαριστικό υγρό αραιωμένο έτοιμο κάπου 3-4€ απο τα Jumbo και το άδειασα όλο.Σε βενζινάδικο, είχε τα 2 λίτρα 7€.

Σε συνεργείο μου είχαν πεί νερό και ξύδι.

Το θέμα είναι τα υγρά καθαρισμού για τους υαλοκαθαριστήρες να μην τους φθείρουν πιο γρήγορα, αυτό δεν το γνωρίζω.

Για τις κουτσουλιές σκέτο νερό σε σφουγγάρι κουζίνας πάντα απο την μαλακή πλευρά.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Εγώ στα τζάμια, καθαρίζω την σκόνη με 1 βαμβακερό πανί να φύγει η πολύ βρωμιά και έπειτα με εφημερίδες και azax.

Αν είναι να πληρώνουμε και καθαριστικά για τα τζάμια...

Στο δοχείο νερού για τους υαλοκαθαριστήρες, συνήθως βάζω σκέτο νερό.Πρόσφατα αγόρασα 4 λίτρα καθαριστικό υγρό αραιωμένο έτοιμο κάπου 3-4€ απο τα Jumbo και το άδειασα όλο.Σε βενζινάδικο, είχε τα 2 λίτρα 7€.

Σε συνεργείο μου είχαν πεί νερό και ξύδι.

Το θέμα είναι τα υγρά καθαρισμού για τους υαλοκαθαριστήρες να μην τους φθείρουν πιο γρήγορα, αυτό δεν το γνωρίζω.

Για τις κουτσουλιές σκέτο νερό σε σφουγγάρι κουζίνας πάντα απο την μαλακή πλευρά.

και μονο οτι παιρνεις azax παλι πληρωνεις καθαριστικο για τζαμια...καντα ολα με σκετο νερο να μην πληρωνεις τιποτα!!

οσον αφορα το νερο για τα πιτσιλιστιρια...μην βαζεις σκετο νερο γιατι θα μπουκωσει το συστημα και θα πρεπει να παει για αλλαγη...τωρα τον χειμωνα(δεν ξερω που μενεις) βαζε κανα σοβαρο υγρο αντιπαγωτικο τζαμιων γιατι θα πας να χρησιμοποιησεις υαλοκαθαριστηρες και δεν θα πεταει τιποτα και θα λες,γιατι δεν πεταει ρε συ;

υπαρχουν και τα καλοκαιρινα υγρα τζαμιων που ειναι για να καθαριζουν μυγακια κουνουπια κτλ...καλο ειναι να μαθαινουμε και την χρηση των προιοντων!!

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε

οσον αφορα το νερο για τα πιτσιλιστιρια...μην βαζεις σκετο νερο γιατι θα μπουκωσει το συστημα και θα πρεπει να παει για αλλαγη..

Ανάποδα τα λες. Με το απλό νεράκι δεν μπουκώνει τίποτα. Τα χημικά που περιέχουν τα καθαριστικά μπουκώνουν

Δημοσ.

Από το lidl είχα πάρει ένα πολύ φθηνό πεντάλιτρο... για θερμοκρασίες -30.

Το αραιώνω με απεσταγμένο νερό γιατί δεν είναι απαραίτητο για Ελλάδα το -30...

Δημοσ.

Σκέτο νερό δεν καθαρίζει τα τζάμια,θέλει και κάποιο καθαριστικό μέσα.Ασε που το σκέτο νερό παγώνει ευκολα τωρα τον χειμώνα ,μπορεί να σπάσει το μοτεράκι ή να καεί.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Θα μπουκώσουν από άλατα τα μπεκ.

Εκτός ίσως αν χρησιμοποιεί απιονισμένο.

1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Ανάποδα τα λες. Με το απλό νεράκι δεν μπουκώνει τίποτα. Τα χημικά που περιέχουν τα καθαριστικά μπουκώνουν

Η απάντηση απο τν phanispal...δεν ειναι ολα τα καθαριστικά χάλια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε

Η απάντηση απο τν phanispal...δεν ειναι ολα τα καθαριστικά χάλια...

Έβαζα καθαριστικά και μπούκωναν τα πιτσιλιστήρια. Μου είπε ο μάστορας νερό βρύσης. Εδώ και σχεδόν 10 χρόνια δεν ξαναείχα θέμα. 

Άμα θέλετε καθαριστικά βάλτε τα σε ένα ψεκαστήρι και ψεκάστε όποτε θέλετε να καθαρίσετε καλά. 

Επεξ/σία από Nabuko
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Έβαζα καθαριστικά και μπούκωναν τα πιτσιλιστήρια. Μου είπε ο μάστορας νερό βρύσης. Εδώ και σχεδόν 10 χρόνια δεν ξαναείχα θέμα. 

Άμα θέλετε καθαριστικά βάλτε τα σε ένα ψεκαστήρι και ψεκάστε όποτε θέλετε να καθαρίσετε καλά. 

ξανα λεω...δε ειναι ολα τα καθαριστικα το ιδιο... υπάρχουν εξω πολυ μαπα καθαριστικα...επισης τωρα τον χειμωνα ειναι πολυ ευκολο να παγωσουν τα πιτσιλιστιρια σου..

Δημοσ.

Οντως μπουκώνουν οι τρύπες απο τα πιτσιλιστήρια απο τα άλατα νερού σπάνια, αλλά ξεμπουκώνουν με 1 βελόνα, με την οποία επίσης ρυθμίζουμε πού θα ρίχνουν νερό τα πιτσιλιστήρια.Δεν χρειάζεται να ρίχνουν το νερό μέχρι το πάνω μέρος του παρμπρίζ, γιατί το νερό πηγαίνει και στον ουρανό του αυτοκινήτου.Σίγουρα θα έχετε προσέξει σε κάποια αυτοκίνητα που το νερό φεύγει ψηλά και πηγαίνει και στους πίσω που οδηγούν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...