Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, csontheline είπε

Όχι μόνο προς εσένα, αλλά προς όλους : Λαρώστε λίγο. Ούτε μαύρο, ούτε άσπρο. Για αυτό προτιμάς έναν ασφαλιστή/ασφαλιστική που συμπεριλαμβάνει και τέτοιες υπηρεσίες/διευκολύνσεις. Βάζεις και μία πάγια εντολή και τέλος. Γιατί θέλεις να έρχεται η ώρα και να μην χρειάζεται τίποτα περισσότερο από το "πληρώνω και τελειώνω". Και κάπως έτσι θα έπρεπε να μπορείς να αποδείξεις ότι δεν είναι δικό σου σφάλμα (εντελώς) και ότι φέρει ευθύνη και κάποιος παρακάτω. Από την άλλη, 1,5 μήνας χωρίς να το πάρει χαμπάρι; Άντε, 1-2 εβδομάδες, μέχρι να δεις το email σου, να χτυπήσει καμιά υπενθύμιση, οκ. Και για αυτό είναι τα πρόστιμα. Για να σε αποτρέπει και να φροντίζεις να μην ξεχνιέσαι (ή "ξεχνιέσαι").

To αμάξι το είχα σε ακινησία όλο αυτό το διάστημα. Επίσης δεν μου ήρθε κανένα απολύτως email

Επεξ/σία από Axpanos
  • Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Stratosnis είπε

μα δεν απαντάς κιόλας, αν ήσουν ανασφάλιστος την ημέρα του συμβάν δεν νομίζω ότι δικαιούσαι κάτι και τυχερός είσαι που δεν έφαγες πρόστιμο

μην εχεις αποψη για θεματα που εχεις μαυρα μεσανυχτα. Δεν ειναι κακο να λες "δεν ξερω".

4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

To ότι ειναι ανασφάλιστος δεν παίζει κανένα ρόλο στο αν θα αποζημιωθεί.Απο την στιγμή που δεν είναι υπαίτιος για το ατύχημα πρέπει να αποζημιωθεί,έχει δεν έχει ασφάλεια ο ίδιος.Ναι θα έπρεπε να δεχτεί   πρόστιμο και να του πάρουν πινακίδες και άδεια για 2 χρόνια.

με κανεναν. Θα παει να πληρωθει στην ασφαλιστική εταιρια του αλλου.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 10/01/2024 at 11:01, Axpanos said:

Επίσης μετά απο μερικές μέρες κάλεσα την ασφαλιστική που είχα τοτε (groupama) και ο υπάλληλος που μιλήσαμε μου είπε οτι δεν βλέπει να υπάρχει ενεργή σύμβαση με τον αριθμό κυκλοφορίας που του έλεγα. Πήρα αμέσως τον ασφαλιστή και αυτός φανήκε πολύ ταραγμένος μου έδωσε στο τηλέφωνο την γραμματέα του (ή οτι σκατά είναι) και μου είπε "Εγω είμαι πιο ταραγμένη απο εσένα με αυτο που μου λές", μετά προσπάθησαν να φορτώσουν σε εμένα την ευθύνη, οτι εγώ έφταιγα που είχα μείνει χωρίς ασφάλεια 1μιση μήνα κοντά επειδή αυτοί τσακώθηκαν με έναν συνεργάτη τους που είχε τα συμβόλαια της Groupama (εγώ εντωμεταξύ τον συνεργάτη τους δεν το ξέρω, δεν έχω επικοινωνήσει ποτέ μαζί του) κάθε 3 μήνες λίγο πριν την λήξη του συμβολαίου μου με την ασφαλιστική με έπαιρναν απο το αφαλίστικο γραφείο για να τους κάνω κατάθεση τα ασφάλιστρα για ανανέωση, τώρα όμως δεν με κάλεσε κανένας και έτσι είχα μείνει ανασφάλιστος χωρίς να το γνωρίζω.

1 hour ago, Axpanos said:

To αμάξι το είχα σε ακινησία όλο αυτό το διάστημα. Επίσης δεν μου ήρθε κανένα απολύτως email

Λογικό να μην σου έρθει email με το ασφαλιστήριο, αφού το είχες σε ακινησία. Έτσι, δεν χρειαζόταν ούτε λεφτά να μεταφέρεις, ούτε να τρέχει ο ασφαλιστής σου.

Αν τα έγραφες πιο ξεκάθαρα, θα βοηθούσες την ετυμηγορία. Μας έχεις μπουρδουκλώσει χειρότερα και από κόκκινο γύφτικο τσαντίρι.

Edit : Άλλο πράγμα το "δεν το κινώ γιατί ΧΥΖ λόγος" και άλλο το "έχω καταθέσει πινακίδες και άρα δεν υποχρεούμαι σε ασφάλεια και τέλη κυκλοφορίας". Για να μην μπερδευτούμε περισσότερο.

Επεξ/σία από csontheline
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Axpanos είπε

Έχω βάλει ήδη μια υπενθύμιση στο κινητό μου ώστε 1 βδομάδα πριν απο την λήξη του συμβολαίου μου με την ασφαλιστική που είμαι τώρα να κάτσω και να ασφαλίσω το όχημα μου μέσω κάποιας online πλατφόρμας να ηρεμήσω.

μετα θα ανοιγεις αλλα thread! :)

54 λεπτά πριν, Axpanos είπε

Την σκουπιδιαρα στην εστειλε ο θεος! για να παρεις χαμπαρι οτι εισαι ανασφαλιστος. Τιποτα δεν επαθες! Θα ειχες παθει αν ειχες φαει κανεναν ανθρωπο. Τωρα θα εκλαιγες και θα ειχες καταστραφει δια παντος. Οποτε πηγαινε να αναψεις ενα κερακι που σε χτυπησε η σκουπιδιάρα.

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, csontheline είπε

Λογικό να μην σου έρθει email με το ασφαλιστήριο, αφού το είχες σε ακινησία. Έτσι, δεν χρειαζόταν ούτε λεφτά να μεταφέρεις, ούτε να τρέχει ο ασφαλιστής σου.

Αν τα έγραφες πιο ξεκάθαρα, θα βοηθούσες την ετυμηγορία. Μας έχεις μπουρδουκλώσει χειρότερα και από κόκκινο γύφτικο τσαντίρι.

Σε ακινησία έπρεπε να το έχει εκτός δρόμου ,σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.10Κ το πρόστιμο.

58 λεπτά πριν, Axpanos είπε

Πως τα έχεις μπερδεψει τόσο πολύ τα πράγματα................

• Like 3
Δημοσ.
Στις 9/1/2024 στις 12:56 ΜΜ, Axpanos είπε

είναι σε κατάσταση που δεν μπορώ να το κινήσω και δεν έχω όχημα να κάνω την δουλεία μου εδώ και 1 μήνα. Τι μπορώ να κάνω; Βοήθεια!

2 ώρες πριν, Axpanos είπε

To αμάξι το είχα σε ακινησία όλο αυτό το διάστημα.

Όσο πας το κάνεις και καλύτερο!

Ενώ το είχες σε ακινησία, ξαφνικά φωνάζεις βοήθεια γιατί στο τράκαραν και δεν μπορείς να κινήσεις το όχημα που είχες σε ακινησία…

Καλά θα πάει και αυτό…

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, csontheline είπε

Edit : Άλλο πράγμα το "δεν το κινώ γιατί ΧΥΖ λόγος" και άλλο το "έχω καταθέσει πινακίδες και άρα δεν υποχρεούμαι σε ασφάλεια και τέλη κυκλοφορίας". Για να μην μπερδευτούμε περισσότερο

Επεξ/σία από Axpanos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...