Προς το περιεχόμενο

Μπλέξιμο με Δήμο/Ασφαλιστική, ΒΟΗΘΕΙΑ !

Axpanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οταν ειχε πεσει επανω μου σκουπιδιαρικο , μου αφησε χαρτι και πηρα τηλ και μου ειπαν οτι εχουν κανει την δηλωση ηδη κτλ κτλ. 

Δηλαδή ακριβως το ιδιο. Οι δικοι μου επισης δεν εβρισκαν την δηλωση, οπως ακριβως δηλαδη και εδω, και τελικα ολο αυτο τραβηξε κοντα ενα μηνα ( ζημια 1500€). 

Η ολη αυτη αργοπορία συμβαινει γιατι απο τους δημους εχουν καθημερινα πολλα τρακαρισματα και τα προωθούν ολα μαζι μαζικα και οχι ενα ενα, αρα μπορεί και να κανει 20 μερες να την στειλουν και ας εχει γινει θετικη δηλωση απο μερους τους.

Αρα με λιγα λογια αν σου ειπαν οτι εχει γίνει και σου εδωσαν τον αριθμό φακελου (που τον εχουν ηδη) τοτε ολα ειναι οκ, με την προϋπόθεση να επικοινωνεις με την ασφαλιστική σου δινοντας τους τον αριθμό για να κανουν αναζητηση συνεχώς.

Τωρα βέβαια εσυ ησουν ανασφαλιστος, οποτε οπως προειπαν καλη τύχη....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

29 λεπτά πριν, Axpanos είπε

Δηλαδή συγγνώμη λίγο ρε παιδιά γιατι θα με βγάλετε τρελό εδω μέσα, ο ασφαλιστής μου εδώ και πόσα χρόνια με έχει μονίμως στα τηλέφωνα και τις ενημερώσεις όταν λήγει η ασφάλεια μου, ήμουν ανασφάλιστος 1μιση μήνα και ο ίδιος με κατηγορούσε και έλεγε οτι δεν ήμουν ασφαλισμένος σε αυτόν αλλά σε έναν άλλον του που πλέον δεν συνεργάζονται τον οποίο δεν τον γνώριζα κάν εγώ, δεν με είχαν ενημερώσει ποτέ, ούτε όταν τον πήρα την ημέρα που έγινε το συμβάν μου ανέφερε κάτι αυτός. Επίσης το όχημα ήταν παρκαρισμένο, δεν ήμουν εγώ ο υπαίτιος ούτε το είχα παρκάρει παρανόμως. Τι πέφτετε όλοι με τα μούτρα; Δηλαδή αξίζει να πάθει μόνιμη ζημιά το αμάξι μου και να μείνω χωρίς αποζημίωση απο την απροσεξία ενός κακού οδηγού και ενός ασφαλιστή που δεν κάνει την δουλειά για την οποία πληρώνεται;

Δεν θα μεινεις χωρις αμαξι, επειδη ηταν ανασφαλιστο το παρκαρισμενο.
Η δουλεια του ασφαλιστη σου δεν ειναι γραμματειακη υποστηριξη να σου υπενθυμιζει τις υποχρεωσεις σου, ασχετα αν στην συντριπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεων κανουμε και αυτη την δουλεια.
Ο λογιστης σου φανταζομαι οτι δεν σε παιρνει τηλεφωνο την τελευταια μερα της προθεσμίας να σου πει να πληρωσεις τον φορο σου.

Ξερεις εσυ ποτε πρεπει να πληρωσεις. Σου προτεινω να βαζεις υπενθυμιση , και να κανεις το ασφαλιστηριο σου ετησιο. 4 πληρωμες τον χρονο ειναι πολλες για ενα ασφαλιστηριο αυτοκινητου.

• Like 2

1 ώρα πριν, dpolal είπε

Μπορεί μεν αλλά μέσω δικηγόρου και με τρέξιμο, συν ότι μπορεί να φάει και πρόστιμο.

Έκτος το αυτονόητο πρόστιμο ο κώδικας τι προβλέπει; 

Υπάρχει περίπτωση να τον καλύψει η ασφαλιστική του αν ήταν ανασφαλιστος;

Με ποιο σκεπτικό;

Αφού δεν είναι πελάτης τους όταν έγινε το συμβάν,δεν έχει συμβόλαιο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Axpanos είπε

Δηλαδή συγγνώμη λίγο ρε παιδιά γιατι θα με βγάλετε τρελό εδω μέσα, ο ασφαλιστής μου εδώ και πόσα χρόνια με έχει μονίμως στα τηλέφωνα και τις ενημερώσεις όταν λήγει η ασφάλεια μου, ήμουν ανασφάλιστος 1μιση μήνα και ο ίδιος με κατηγορούσε και έλεγε οτι δεν ήμουν ασφαλισμένος σε αυτόν αλλά σε έναν άλλον του που πλέον δεν συνεργάζονται τον οποίο δεν τον γνώριζα κάν εγώ, δεν με είχαν ενημερώσει ποτέ, ούτε όταν τον πήρα την ημέρα που έγινε το συμβάν μου ανέφερε κάτι αυτός. Επίσης το όχημα ήταν παρκαρισμένο, δεν ήμουν εγώ ο υπαίτιος ούτε το είχα παρκάρει παρανόμως. Τι πέφτετε όλοι με τα μούτρα; Δηλαδή αξίζει να πάθει μόνιμη ζημιά το αμάξι μου και να μείνω χωρίς αποζημίωση απο την απροσεξία ενός κακού οδηγού και ενός ασφαλιστή που δεν κάνει την δουλειά για την οποία πληρώνεται;

Το ότι ο ασφαλιστής σου δεν έκανε καλά τη δουλειά του δεν σε απαλλάσσει από καμιά ευθύνη. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για τις υποχρεώσεις μας. 

Δεν ξέρω αστικά μπορείς να τον πας στα διδακτήρια αλλά αυτό δεν έχει σχέση με το ότι το αυτοκίνητο ήταν ανασφάλιστο

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

42 minutes ago, Axpanos said:

εχεις υπογραψει καποιο συμβολαιο με τον ασφαλιστη που αναφερει οτι εχει αυτη την υποχρεωση; το οτι σου παρειχε αυτη την υπηρεσια που στην ουσια απλα μαζευε τα λεφτα του δεν σημανει οτι ειναι και υποχρεωση του να σου θυμιζει τις υποχρεωσεις σου;

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τους ασφαλιστές πολλά γινοντε 

Πριν λίγα χρόνια σταματημένος σε φανάρι κλασικά με μηχανή πήγε να με προσπεράσει αναβάτης για να βρεθεί πρώτος στο φανάρι. Του γλίστρησε η μηχανή και έπεσε πάνω μου με ζημιά κάτι κατοστάρικα. 

Μου είπε ότι δεν είχε μαζί του την ασφάλεια και μαλάκια μου δεν κάλεσα ούτε την ασφαλιστική μου ούτε την  τροχαία 

Ευτυχώς αυτός που τελικά δεν ειχε ανανεώσει μέσω του ασφαλιστή του το συμβόλαιο αλλά το έκανε με αρχή δύο ώρες πριν το ατύχημα. 

Δεν ξέρω πως το έκανε μιας και από ότι ξέρω όλα τα συμβόλαια ξεκινάνε η τα μεσάνυχτα ή το μεσημέρι. 

Τελικά με κάλυψε η ασφάλεια μου μέσω φιλικού διακανονισμου ευτυχώς. 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Προφανώς έγινε κάποιο μπέρδεμα στο ασφαλιστικό γραφείο και δεν σε ενημερώσανε (ή ο συνεργάτης βάρεσε κανόνι και δεν το κατάλαβαν).

Αλλά ξέρεις τι λέει ο νόμος του Μέρφυ για αυτά.

Τώρα στο πρακτικό του θέματος, εφόσον δεν κινήθηκες γρήγορα να ασφαλιστείς, και η ασφαλιστική του δήμου σε βρήκε ανασφάλιστο ζώρικα τα πράγματα.

Τώρα θα χρειαστείς είτε ένα καλό δικηγόρο είτε ένα οικονομικό επισκευαστή (και ίσως και νέο ασφαλιστή).

Βάτα κάτω και ζύγισε τα...

• Like 2

2 ώρες πριν, agnostos13 είπε

Προφανώς έγινε κάποιο μπέρδεμα στο ασφαλιστικό γραφείο και δεν σε ενημερώσανε (ή ο συνεργάτης βάρεσε κανόνι και δεν το κατάλαβαν).

Αλλά ξέρεις τι λέει ο νόμος του Μέρφυ για αυτά.

Τώρα στο πρακτικό του θέματος, εφόσον δεν κινήθηκες γρήγορα να ασφαλιστείς, και η ασφαλιστική του δήμου σε βρήκε ανασφάλιστο ζώρικα τα πράγματα.

Τώρα θα χρειαστείς είτε ένα καλό δικηγόρο είτε ένα οικονομικό επισκευαστή (και ίσως και νέο ασφαλιστή).

Βάτα κάτω και ζύγισε τα...

Μια χαρά δικαιούμαι αποζημίωση

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, tutuyo είπε

Υπάρχει περίπτωση να τον καλύψει η ασφαλιστική του αν ήταν ανασφαλιστος;

Με ποιο σκεπτικό;

Αφού δεν είναι πελάτης τους όταν έγινε το συμβάν,δεν έχει συμβόλαιο 

Τι σχέση έχει η ασφαλιστική του θύματος με την αποζημίωση;

Επεξ/σία από Ukforthemoment

10 ώρες πριν, Axpanos είπε

Ο λόγος που δεν έφερα επιτόπου την ασφαλιστική ήταν επειδή ο Ασφαλιστής μου και η κυρία που μου απάντησε στο τηλέφωνο του Δήμου μου είπαν οτι δεν χρειάζεται και πως είναι δικιά τους διαδικασία. Επίσης μετά απο μερικές μέρες κάλεσα την ασφαλιστική που είχα τοτε (groupama) και ο υπάλληλος που μιλήσαμε μου είπε οτι δεν βλέπει να υπάρχει ενεργή σύμβαση με τον αριθμό κυκλοφορίας που του έλεγα. Πήρα αμέσως τον ασφαλιστή και αυτός φανήκε πολύ ταραγμένος μου έδωσε στο τηλέφωνο την γραμματέα του (ή οτι σκατά είναι) και μου είπε "Εγω είμαι πιο ταραγμένη απο εσένα με αυτο που μου λές", μετά προσπάθησαν να φορτώσουν σε εμένα την ευθύνη, οτι εγώ έφταιγα που είχα μείνει χωρίς ασφάλεια 1μιση μήνα κοντά επειδή αυτοί τσακώθηκαν με έναν συνεργάτη τους που είχε τα συμβόλαια της Groupama (εγώ εντωμεταξύ τον συνεργάτη τους δεν το ξέρω, δεν έχω επικοινωνήσει ποτέ μαζί του) κάθε 3 μήνες λίγο πριν την λήξη του συμβολαίου μου με την ασφαλιστική με έπαιρναν απο το αφαλίστικο γραφείο για να τους κάνω κατάθεση τα ασφάλιστρα για ανανέωση, τώρα όμως δεν με κάλεσε κανένας και έτσι είχα μείνει ανασφάλιστος χωρίς να το γνωρίζω. Αν καλούσα τότε την ασφάλεια ή την τροχαία πιθανότατα να το μάθαινα πιο νωρίς και ίσως να μου έκοβαν και κλήση. 

Ήσουν παρκαρισμένος… ένα απορριμματοφόρο σου κατέστρεψε το όχημα…

Σου άφησε χαρτί και έκανε δήλωση, αλλά εσύ ήσουν ανασφάλιστος και φταίει ο ασφαλιστής σου γιατί δεν τον πλήρωσες για να σου ασφαλίσει το αυτοκίνητο…;

Ρε παιδιά είναι Παρασκευή απόψε;;;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 hours ago, Γιάννης Platano said:

Αν και δεν ειχα οτε προβλημα να μην με ενημερωση η anytime παντα στο κινητο γραφω σε σημειωματαριο γεγονοτα που πρεπει να θυμαμαι και βαζω ημερομνιες λιγες μερες πριν . 

Το "ξεχασα" δεν στεκει σε τετοια .

+1

Τα κινητά από το 3310 και ίσως πιο πίσω έχουν ημερολόγιο/υπενθυμίσεις, αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους γι' αυτές τις λειτουργίες, βάζεις υπενθύμιση ένα μήνα και δεκαπέντε μέρες πριν τη λήξη της ασφάλειας και δεν υπάρχει ποτέ το ξέχασα

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Like 2

Τα τελευταία πολλά χρόνια σε όλες τις ασφαλιστικές μου έρχεται ειδοποίηση ότι λήγει το συμβόλαιο μου. Και μου έρχεται ειδοποίηση ΚΑΙ από τον ασφαλιστή μου. Ούτε υπενθύμιση ούτε τίποτα. Επίσης όπως είπε κάποιος πριν, κάνε ετήσια να το θυμάσαι ότι πχ κάθε Χριστούγεννα με το δώρο έχεις ετήσια ασφάλεια. Και πιο άνετος οικονομικά θα είσαι και δε ξεχνιέται εύκολα και πιο φθηνή βγαίνει έτσι η ασφάλεια. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...