Προς το περιεχόμενο

Μπλέξιμο με Δήμο/Ασφαλιστική, ΒΟΗΘΕΙΑ !

Axpanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 hours ago, Axpanos said:

Ο λόγος που δεν έφερα επιτόπου την ασφαλιστική ήταν επειδή ο Ασφαλιστής μου και η κυρία που μου απάντησε στο τηλέφωνο του Δήμου μου είπαν οτι δεν χρειάζεται και πως είναι δικιά τους διαδικασία. Επίσης μετά απο μερικές μέρες κάλεσα την ασφαλιστική που είχα τοτε (groupama) και ο υπάλληλος που μιλήσαμε μου είπε οτι δεν βλέπει να υπάρχει ενεργή σύμβαση με τον αριθμό κυκλοφορίας που του έλεγα. Πήρα αμέσως τον ασφαλιστή και αυτός φανήκε πολύ ταραγμένος μου έδωσε στο τηλέφωνο την γραμματέα του (ή οτι σκατά είναι) και μου είπε "Εγω είμαι πιο ταραγμένη απο εσένα με αυτο που μου λές", μετά προσπάθησαν να φορτώσουν σε εμένα την ευθύνη, οτι εγώ έφταιγα που είχα μείνει χωρίς ασφάλεια 1μιση μήνα κοντά επειδή αυτοί τσακώθηκαν με έναν συνεργάτη τους που είχε τα συμβόλαια της Groupama (εγώ εντωμεταξύ τον συνεργάτη τους δεν το ξέρω, δεν έχω επικοινωνήσει ποτέ μαζί του) κάθε 3 μήνες λίγο πριν την λήξη του συμβολαίου μου με την ασφαλιστική με έπαιρναν απο το αφαλίστικο γραφείο για να τους κάνω κατάθεση τα ασφάλιστρα για ανανέωση, τώρα όμως δεν με κάλεσε κανένας και έτσι είχα μείνει ανασφάλιστος χωρίς να το γνωρίζω. Αν καλούσα τότε την ασφάλεια ή την τροχαία πιθανότατα να το μάθαινα πιο νωρίς και ίσως να μου έκοβαν και κλήση. 

Οποτε ησουν ανασφαλιστος, δεν ειναι δικαιολογια το δεν με ενημρωσε ο ασφαλιστης, κανονικα θα επρεπε να φας και ενα ωραιο προστιμο, αλλα αυτα γινονται μονο σε σοβαρες χωρες!

• Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Axpanos είπε

τώρα όμως δεν με κάλεσε κανένας και έτσι είχα μείνει ανασφάλιστος χωρίς να το γνωρίζω. Αν καλούσα τότε την ασφάλεια ή την τροχαία πιθανότατα να το μάθαινα πιο νωρίς και ίσως να μου έκοβαν και κλήση. 

Αν και δεν ειχα οτε προβλημα να μην με ενημερωση η anytime παντα στο κινητο γραφω σε σημειωματαριο γεγονοτα που πρεπει να θυμαμαι και βαζω ημερομνιες λιγες μερες πριν . 

Το "ξεχασα" δεν στεκει σε τετοια .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

14 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αν ησουν ανασφαληστος τοτε καλή τύχη 

Επειδή ήταν ανασφάλιστος δεν σημαίνει ότι δεν θα αποζημιωθεί.Το σωστό φυσικά ειναι να του πάρουν πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας για 2 χρόνια και 500€ πρόστιμο,επειδή συμμετέχει σε ατύχημα.Αν δεν έχει κληθεί τροχαία όμως δεν βλεπω πως μπορεί να τιμωρηθεί.

• Like 1

11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Επειδή ήταν ανασφάλιστος δεν σημαίνει ότι δεν θα αποζημιωθεί.Το σωστό φυσικά ειναι να του πάρουν πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας για 2 χρόνια και 500€ πρόστιμο,επειδή συμμετέχει σε ατύχημα.Αν δεν έχει κληθεί τροχαία όμως δεν βλεπω πως μπορεί να τιμωρηθεί.

Καλη τυχη ειπα😁

• Like 1

21 hours ago, Axpanos said:

Μου έστειλαν την δήλωση απο τον Δήμο (συμπληρωμένη σε χαρτί της ΕΘΝΙΚΗΣ) απο τον οδηγό του απορριματοφόρου, αυτός στην αναφορά γράφει με ύφος σαν να φέρω εγώ την ευθύνη που έπεσε πάνω μου (δεν είχε χώρο να κινηθεί, άσχετα που εγώ ήμουν νόμιμα παρκαρισμένος και όχι πάνω σε στροφή), επίσης ισχυρίζεται οτι χτύπησε μόνο το μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου μου ενώ στην πραγματικότητα έχει χτυπήσει όλο το αριστερό τμήμα, δεν μπορώ καν να ανοίξω την πόρτα του οδηγού απο την ζημιά. Η ασφαλιστική μου (Interlife) με την ασφαλιστική του Δήμου (Εθνική) βρίσκεται στον φιλικό διακανονισμό απ' όσο γνωρίζω, θα μπορέσω να βγάλω άκρη; Θα καταφέρω να αποζημιωθώ για όλη την βλάβη του αυτοκινήτου μου;

1) Όταν έγινε το περιστατικό, κάλεσες τη φροντίδα ατυχύματος της ασφάλειας σου ώστε να καταγράψει το συμβάν και να βγάλει φωτογραφίες;

2) Κάλεσες τη τροχαία;

3) Μάρτυρες, κάμερες υπάρχουν;

4) Η δήλωση του Δήμου στην Εθνική είναι θετική (το απορριματοφόρο έφταιγε) ή δηλώνουν πως φταίτε και 2 δύο; Αν έχουν δηλώσει πως φταίτε και οι 2 δυο, θα πρέπει να το τραβήξεις νομικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, ekrepali είπε

1) Όταν έγινε το περιστατικό, κάλεσες τη φροντίδα ατυχύματος της ασφάλειας σου ώστε να καταγράψει το συμβάν και να βγάλει φωτογραφίες;

2) Κάλεσες τη τροχαία;

4) Η δήλωση του Δήμου στην Εθνική είναι θετική (το απορριματοφόρο έφταιγε) ή δηλώνουν πως φταίτε και 2 δύο; Αν έχουν δηλώσει πως φταίτε και οι 2 δυο, θα πρέπει να το τραβήξεις νομικά.

Την ενημέρωση ότι ήταν ανασφάλιστος ο TS δεν την είδες μάλλον.

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ην ασφαλιστική με έπαιρναν απο το αφαλίστικο γραφείο για να τους κάνω κατάθεση τα ασφάλιστρα για ανανέωση, τώρα όμως δεν με κάλεσε κανένας και έτσι είχα μείνει ανασφάλιστος χωρίς να το γνωρίζω

αν ο ασφαλιστης σου πεθαινε, εσυ δεν θα ξαναασφαλιζοσουν ποτέ?

Δεν αντιλεγω οτι οι ασφαλιστες ειδοποιουμε τους πελατες, επειδη το θελουμε βασικα, γιατι σου ερχεται και εντυπο πληρωμης απο την ασφαλιστικη εταιρια, αλλα ο ασφαλιστης εχει 1000 ! να ειδοποιησει, εσυ εχεις ενα ασφαλιστηριο. Αν πεθανει ο ασφαλιστης, αν αρρωστησει, αν μπει στο νοσοκομειο?

Και εντωμεταξυ... γαμω την γκαντεμια μου! σημερα εσκασε ζημια , και με ανοιχτη πορτα κιολας, και εγκαταλειψη και γυναικα φιλου, και δυστυχως... ΕΘΝΙΚΗ ο εμπλεκομενος! Δεν ετρωγα σκατά καλύτερα!

Επεξ/σία από andreaspA

9 λεπτά πριν, dpolal είπε

Την ενημέρωση ότι μάλλον ήταν ανασφάλιστος ο TS δεν την είδες μάλλον.

Δεν ξερω αν ανασφαλιστος μπορει να αξιωσει αποζημειωση απο τον υπευθυνο .

Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Δεν ξερω αν ανασφαλιστος μπορει να αξιωσει αποζημειωση απο τον υπευθυνο .

Μπορεί μεν αλλά μέσω δικηγόρου και με τρέξιμο, συν ότι μπορεί να φάει και πρόστιμο.

• Like 1

19 λεπτά πριν, ekrepali είπε

2) Κάλεσες τη τροχαία;

20 ώρες πριν, dpolal είπε

Βράδυ έγινε, κοιμόταν ο άνθρωπος.

😁

21 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Κανονικα επρεπε να παρεις την ασφαλεια σου να έρθει επι τόπου να καταγράψει και να φωτογραφίσει το αυτοκίνητο σου και να γράψει και το ιστορικό.

............τώρα όμως δεν με κάλεσε κανένας και έτσι είχα μείνει ανασφάλιστος χωρίς να το γνωρίζω. Αν καλούσα τότε την ασφάλεια ή την τροχαία πιθανότατα να το μάθαινα πιο νωρίς και ίσως να μου έκοβαν και κλήση. 

🫢

14 minutes ago, andreaspA said:

αν ο ασφαλιστης σου πεθαινε, εσυ δεν θα ξαναασφαλιζοσουν ποτέ?

Δεν αντιλεγω οτι οι ασφαλιστες ειδοποιουμε τους πελατες, επειδη το θελουμε βασικα, γιατι σου ερχεται και εντυπο πληρωμης απο την ασφαλιστικη εταιρια, αλλα ο ασφαλιστης εχει 1000 ! να ειδοποιησει, εσυ εχεις ενα ασφαλιστηριο. Αν πεθανει ο ασφαλιστης, αν αρρωστησει, αν μπει στο νοσοκομειο?

Και εντωμεταξυ... γαμω την γκαντεμια μου! σημερα εσκασε ζημια , και με ανοιχτη πορτα κιολας, και εγκαταλειψη και γυναικα φιλου, και δυστυχως... ΕΘΝΙΚΗ ο εμπλεκομενος! Δεν ετρωγα σκατά καλύτερα!

Υπαρχει και η ανασταση οπου ελπιζουμε.....

Δηλαδή συγγνώμη λίγο ρε παιδιά γιατι θα με βγάλετε τρελό εδω μέσα, ο ασφαλιστής μου εδώ και πόσα χρόνια με έχει μονίμως στα τηλέφωνα και τις ενημερώσεις όταν λήγει η ασφάλεια μου, ήμουν ανασφάλιστος 1μιση μήνα και ο ίδιος με κατηγορούσε και έλεγε οτι δεν ήμουν ασφαλισμένος σε αυτόν αλλά σε έναν άλλον του που πλέον δεν συνεργάζονται τον οποίο δεν τον γνώριζα κάν εγώ, δεν με είχαν ενημερώσει ποτέ, ούτε όταν τον πήρα την ημέρα που έγινε το συμβάν μου ανέφερε κάτι αυτός. Επίσης το όχημα ήταν παρκαρισμένο, δεν ήμουν εγώ ο υπαίτιος ούτε το είχα παρκάρει παρανόμως. Τι πέφτετε όλοι με τα μούτρα; Δηλαδή αξίζει να πάθει μόνιμη ζημιά το αμάξι μου και να μείνω χωρίς αποζημίωση απο την απροσεξία ενός κακού οδηγού και ενός ασφαλιστή που δεν κάνει την δουλειά για την οποία πληρώνεται;

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...