Axpanos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους, Γύρω στις 12-13 του Δεκέμβρη ένα απορριματοφόρο του δήμου έπεσε τα ξημερώματα πάνω στο αυτοκίνητο μου το οποίο ήταν σταθμευμένο, μου άφησαν ένα χαρτί με ένα σταθερό του Δήμου. Κάλεσα και μου είπαν οτι δεν θα χρειαστεί να κάνω Εγω κάτι, αυτοί μένει μόνο να κάνουν δήλωση στην ασφαλιστική τους, μου είπαν όμως οτι η κυρία που είναι υπεύθυνη για τα οχήματα του Δήμου βρίσκεται σε άδεια και θα γυρίσει σε μιερκές μέρες, έτσι οι μέρες πέρασαν και στην βδόμαδα των Χριστουγέννων επικοινώνησα μαζί της και μου είπε οτι έκανε δήλωση, η ασφαλιστική στην οποία είναι ασφαλισμένο το απορριματοφόρο είναι η ΕΘΝΙΚΗ, στον τηλέφωνο δεν μου απαντάνε όσες φορές και να καλέσω, γιαυτό ζήτησα βοήθεια απο τον Ασφαλιστή μου, εκείνος εδώ και μέρες λέει οτι όταν επικοινωνεί μαζί τους λένε οτι δεν έχουν καμία δήλωση, η υπεύθυνη του Δήμου ισχυρίζεται οτι έχει στείλει την δήλωση, συνολικά λέει έχει στείλει την δήλωση 4 φορές, δεν ξέρω πλέον τι θα κάνω και αν θα καταφέρω ποτέ να φτιάξω το αυτοκινητό μου, είναι σε κατάσταση που δεν μπορώ να το κινήσω και δεν έχω όχημα να κάνω την δουλεία μου εδώ και 1 μήνα. Τι μπορώ να κάνω; Βοήθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Νομικη δεν εχεις ? χρησιμοποίησε την Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axpanos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 17 λεπτά πριν, villasg είπε Νομικη δεν εχεις ? χρησιμοποίησε την Τι εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 20 λεπτά πριν, Axpanos είπε Τι εννοείς; Αν εχεις νομικη καλυψη στο συμβολαιο σου επικοινωνησε με την ασφαλιστικη σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 21 λεπτά πριν, Axpanos είπε Τι εννοείς; νομική προστασία λέγεται που μάλλον για να μην το ξέρεις δε θα το έχεις επιλέξει αν και πλέον είναι απαραίτητο (και το ποσό μικρό) 1 ώρα πριν, Axpanos είπε Τι μπορώ να κάνω; Βοήθεια! Ίσως Συνήγορο του Πολίτη κατά του Δήμου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Να σου πουν contact person που μίλησαν στην Εθνική, να μιλήσεις μαζί του και να το δρομολογήσεις να ενημερωθεί η ασφάλεια σου. Στη χειρότερη, μίλα με τον ασφαλιστή σου, τι χαρτιά πρέπει να συμπληρώσετε, να πας στο δημο, να τα συμπληρώσετε να τελειώνεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, korakios είπε νομική προστασία λέγεται που μάλλον για να μην το ξέρεις δε θα το έχεις επιλέξει αν και πλέον είναι απαραίτητο (και το ποσό μικρό) Ίσως Συνήγορο του Πολίτη κατά του Δήμου Σωστα Νομική προστασία αλλά ας διαβάσει το συμβόλαιο του για σίγουρια ότι δεν την έχει 5 λεπτά πριν, korakios είπε νομική προστασία λέγεται που μάλλον για να μην το ξέρεις δε θα το έχεις επιλέξει αν και πλέον είναι απαραίτητο (και το ποσό μικρό) Ίσως Συνήγορο του Πολίτη κατά του Δήμου Αυτό θα πάρει πολύ χρόνο όμως για τον Συνήγορο Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αυτό θα πάρει πολύ χρόνο όμως για τον Συνήγορο ή τα σκάει σε δικηγόρο (αν δεν έχει νομική κάλυψη απο την ασφαλιστική) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, korakios είπε ή τα σκάει σε δικηγόρο (αν δεν έχει νομική κάλυψη απο την ασφαλιστική) Κι αυτό θέλει χρόνο και χρήμα για αυτό πιο καλά ας εξαντλήσει κάθε άλλη δυνατότητα αν βέβαια έχει. Πολλοί έχουν νομική προστασία χωρίς να το ξέρουν και το κόστος είναι πολύ μικρό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Νομική κάλυψη να βάζετε παιδιά λίγα χρήματα + αλλα σου λύνει τα χέρια σε περίπτωση ατυχήματος. Είχα το καλοκαίρι με κάποιον ανεκδιήγητο που δεν ηθελε να κάνει δήλωση μικρή η ζημιά μου και αν δεν είχα νομική προστασία θα τη γλύτωνε έτσι. Πήρα την ασφαλιστική έβαλαν δικηγόρο η οποία ανέλαβε όλη τη διαδικασία με τα χαρτιά που της έστειλα και ότι βγάλω.Της είπα και το 10% δικό της να δωσει μεγαλύτερη σημασία.😝 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 1 hour ago, Axpanos said: η υπεύθυνη του Δήμου ισχυρίζεται οτι έχει στείλει την δήλωση, συνολικά λέει έχει στείλει την δήλωση 4 φορές, Aν δεν έχεις νομική προστασία, ξεκινάς από αυτή τη κυρία... ζήτα αντίγραφο της δήλωσης και αντίγραφο (print) του απεσταλμένου mail στην Eθνική Ασφαλιστική. Αν δεν σου τα δώσει, ρώτα ποιο είναι το email της... στείλε αίτημα (να αναγράφονται όλα τα στοιχεία σου και να επισυνάψεις ταυτότητα) και ζήτα τα παραπάνω με γραπτή απάντηση. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Γράφεις ότι έγινε 12-13/12. Επειδή τέλος του μήνα ορκίστηκαν οι νέοι δήμαρχοι, στον Δήμο που αναφέρεσαι, παρέμεινε η ίδια Δημοτική Αρχή? Η κυρία παρέμεινε στη θέση της ή την διαδέχτηκε κάποιος άλλος? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Κανονικά η ασφαλιστική του παθοντος είναι υποχρεωμένη να κάνει 3 ερωτήματα στην ασφαλιστική του υπαίτου με χρονική διαφορά αν θυμάμαι καλά 8 ημέρες. Το εχει κανει η δική σου ασφάλεια; Είναι στον φιλικό διακανονισμό όπως η Εθνική του Δήμου; Αν δεν είναι δυστυχώς από μόνος σου θα βγάλεις άκρη αν και πότε θα βγάλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axpanos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Μου έστειλαν την δήλωση απο τον Δήμο (συμπληρωμένη σε χαρτί της ΕΘΝΙΚΗΣ) απο τον οδηγό του απορριματοφόρου, αυτός στην αναφορά γράφει με ύφος σαν να φέρω εγώ την ευθύνη που έπεσε πάνω μου (δεν είχε χώρο να κινηθεί, άσχετα που εγώ ήμουν νόμιμα παρκαρισμένος και όχι πάνω σε στροφή), επίσης ισχυρίζεται οτι χτύπησε μόνο το μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου μου ενώ στην πραγματικότητα έχει χτυπήσει όλο το αριστερό τμήμα, δεν μπορώ καν να ανοίξω την πόρτα του οδηγού απο την ζημιά. Η ασφαλιστική μου (Interlife) με την ασφαλιστική του Δήμου (Εθνική) βρίσκεται στον φιλικό διακανονισμό απ' όσο γνωρίζω, θα μπορέσω να βγάλω άκρη; Θα καταφέρω να αποζημιωθώ για όλη την βλάβη του αυτοκινήτου μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Καποια ακρη θα βγαλεις σιγουρα,μην τρελαινεσαι. Τωρα οτι μπορει να μην καλυφθεις στο 100% ειναι παντα ενα υπαρκτο ζητημα Θα πρεπει να πας με τα νερα της ασφαλιστικης,να δεχτεις τα συνεργεια της,εξοπλισμο ιμιτασιον αν χρειαστει κτλ προκειμενου να παρεις το max απο αυτους Αν αρχισεις τα :ο καθρεπτης θελω να ειναι γνησιος-καινουριος και να τον βαλει το Χ συνεργειο κτλ μπορει να μην τελειωσεις ποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις