Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ego tha simfoniso me ton filo javanidh. Episis tha prostheso kai to eksis. Exo ena gnosto o opoios mpike sto AIT me ptixio agglias kai me bathmo 2.2, xoris proficiency kai xoris eksetaseis. Mono mia sinenteuksi tou ekanan kai auti itan gia ton poutso. Opote kalitera na kaneis aitisi se kapoio kseno panepistimio. To mono kalo einai oti an teleioseis to AIT tha se paroun stin INTRACOM kateutheian (auto mou eipe o gnostos mou) an kai to na doulebeis gia autin tin etairia den einai kai to kalitero pragma ston kosmo (rotiste ton janavanidh kai tha sas eksigisei).

Δημοσ.

Μου φαίνεται δεν έχετε καταλάβει ότι έχει δύο μεταπτυχιακά προγράμματα το ΑΙΤ και ότι αυτό που κάνει με συνεργασία με το Carnegie Mellon είναι σαν να παίρνεις πτυχίο από το Carnegie Mellon ( όπου και αυτό θα γράφει το πτυχίο και όχι ΑΙΤ ). Αμα δεν έχετε ιδέα τώρα ποιο είναι το Carnegie Mellon google.com .

Δημοσ.

ειναι σαν να λεμε... MSc απο το Cambridge αλλα θα το κανετε στο ΙΕΚ Ξυνη...μην πεφτεις στην παγιδα...του Carnegie Mellon. ειναι ενα μεγιστο ιδρυμα...τους εχουν δωσει 14 lecture Notes απο τα μαθηματα τα οποια πιστευω οτι θα ειναι υψηλης ποιοτητας..αλλα ..το σπουδαζεις στο Carnegie αγαπητε..γιατι για να σπουδασεις εκει περα θελεις πολλα μα παααααρα πολλα λεφτα....αλλο κοκκαλισταν και αλλο CM μηπως φερανε και καθηγητες απο το CM να διδαξουν..οπως και να εχει...οι αποψεις..ειναι διαφορετικες!

Δημοσ.

Η συζητηση σας μου κινησε το ενδιαφερον,παρολο που δεν ενδιαφερομαι για μεταπτυχιακο στο εξωτερικο.Ειμαι τριτοετης φοιτητης πληροφορικης,και οπως ειναι λογικο,εχω αρχισει να ενδιαφερομαι για το μεταπτυχιακο που θα ακολουθησω.Προσπαθω να γινω Μηχανικος Πληροφοριακων και Επικοινωνιακων Συστηματων στο πανεπιστημιο Αιγαιου...Το μεταπτυχιακο που σκοπευω να ακολουθησω ειναι "Ασφάλεια Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων".Οποιος ενδιαφερεται ας κοιταξει στο http://www.icsd.aegean.gr/news/ann005.htm Θα με ενδιαφερε να ακουσω τα οποιαδηποτε σχολια σας.

Δημοσ.

javanidhs, άμα μιλάμε για το πόσο καλοί είναι οι καθηγητές σε σχέση με του CM αυτό είναι άλλο θέμα. Εγώ μιλάω για το πόσο μετράει το χαρτί αυτό και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς και στην τελική, τουλάχιστον , θα έχουν μάθει κάποια πράγματα όσοι το πήραν και όχι σαν τα ελληνικά πανεπιστήμια/ΤΕΙ/κτλ που μπορεί να έχει πτυχίο από COPYwrite και να μην ξέρει τίποτα. Τελως πάντων, μην τα ισοπεδώνουμε όλα γιατί το ΑΙΤ είναι κάτι πολύ καλό στην Ελλάδα και κάνει και αρκετά καλή δουλειά.

Δημοσ.

μα εδω χανεις την ουσια..γιατι το χαρτι δεν το κανει μονο ...ο πακος απο τα lecture notes ...του Carnegie Melllon. Αν ηταν ετσι..θα επερνα απο το Open Course Program του MIT τα μαθηματα για Software Engineering ..και θα ανοιγα και εγω...ενα δικο μου σχολειο με την υπογραφη MIT...

Οπως και να εχει για να μην δημιουργουντε εντυπωσεις νομιζω πως εκανα την θεση κατανοητη ..επισης και η αντιθετη αποψη εγινε κατανοητη..δεν εχει νοημα να συνεχισουμε την διαφωνια μας...ο καθενας..μπορει να κανει τις επιλογες του και ο χρονος θα δειξει...μπορει να βγω πολυ λαθος

.Απλα η δικη μου εμπειρια απο την Ιντρακομ σαν εταιρια..για την εζησα σαν εργαζομενος..ειναι ΚΑΚΙΣΤΗ...και δυστηχως οι περισσοτεροι εκει μεσα..δεν εχουν να πουν και κανενα καλο λογο!

Αυτα..απο μενα!

Δημοσ.

Συμφωνώ με javanidh (μάλλον όχι "συμφωνώ" αλλά δέχομαι αυτά που λέει, λόγω της εμπειρίας του στην Ιντρακομ) αλλά καλύτερα να μη σχολιάσουμε την ποιότητα και το επίπεδο των ελληνικών πανεπιστημίων. Αν εξαιρέσει κανείς ορισμένα τμήματα στην Πάτρα και την Κρήτη το τι γίνεται εκει μέσα, το τι τρώγεται, το τι καθηγητές έχει, το πως κινείται κλπ κλπ ορισμένες φορές είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα.

Αν είναι να κάνεις μεταπτυχιακό σε ελληνικό πανεπιστήμιο εγώ θα έλεγα μην πετάξεις την ευκαιρία σου για το ΑΙΤ, αν και το καλύτερο απ' όλα είναι να πας και λίγο έξω για 1.000.000 λόγους

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ρε παιδιά,εγώ έχω να πώ το εξής!φίλε μου να πάς στο ΑΙΤ!!οι καθηγητές που διδάσκουνε εκεί είναι στην αφρόκρεμα της ευρωπής που ο κάθε ένας έχει ένα βιογραφικό πολλών σελίδων!με΄τα βέβαια δεν θα σου πρότεινα να πάς να δουλέψεις στον κόκκαλη γιατί όντως δεν αξίζει,αλλά θα έχεις ένα msc από το νούμερο ένα πανεπιστήμιο στον κόσμο!!!!και μετά θα είσαι άρχοντασ!!

Δημοσ.

Pisteyw gia kapoion pou ergazetai ston xwro ton thlepikoinwniwn kai den ton pairnei pia na stamathsei th douleia, na fortwthei gia alli mia fora stous dikous tou kai na to paixei foititaras, to MsITT einai mia kali lysi.

H anagnwrisi tou gia thn Ellada einai san Bachellor (kalitero apo to tipota pou exeis apo ta xena Panepistimia).

Twra an axizei tha sas to pw tou xronou tetoio kairo pou tha exei kleisie ton 1o xrono leitourgias tou. Pantws oi dilowseis symetoxis einai para poles , sigoura poly para panw apo ta 45 atoma pou pernei.

Endeiktika pantws anaferw oti h Stet kai h Voivaphone exoun kanei aitisi na steiloun anthrwpous tous gia ekpaidefsi...

Filika ,

Mentzik

• 9 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ψάχνομαι εδώ και καιρό να κάνω ένα μεταπτυχιακό στην πληροφορική και μου πρότειναν δύο γνωστοί μου το ΑΙΤ. Άκουσα λοιπόν ότι έχει ένα είδος μεταπτυχιακού λεγόμενο MSITT και μου φαίνεται αρκετά δυνατό αν δει κάποιος από την ιστοσελίδα του http://www.ait.gr/ait_web_site/MSITT.jsp. Παρατήρησα και από τα βιογραφικά τους παρότι μου το αναφέρανε ότι οι καθηγητές είναι καταξιωμένοι και γνωστοί. Κάτι τέτοιο φαίνεται και από τα βιογραφικά αλλά και από τις διαλέξεις τους. Θα ήθελα την γνώμη σας πάνω σε αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...