DarkNGrimm Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Έχω πχ Xiaomi. Όπου Xiaomi βάλτε οποιαδήποτε Κινεζική εταιρεία. Τραβάω φωτογραφία. Την κρατάω στο κινητό. Μετά από x χρονικό διάστημα, (1 sec μέχρι 1 χρόνο...) φυσικά την σβήνω. Ή πριν την σβήσω, την στέλνω σε κάποιον τρίτο, χωρίς ΟΜΩΣ να χρησιμοποιήσω app της εταιρίας. Την στέλνω με Viber, messenger, mail, κλπ. Δεν κάνω sync με κανένα cloud, forum, app της εταιρίας. Δεν έχω αδειοδοτήσει κανένα παρεμφερές permission σε app της εταιρίας από το android. Υπάρχει πιθανότητα η Xiaomi να μπορεί να δει/"πάρει" την φωτογραφία; Προσοχή. Δεν ρωτάω αν μπορεί να την δει το Viber/messenger/Google/Android, κλπ. Ρωτάω ΜΟΝΟ για την Xiaomi. Επίσης να διευκρινίσω ότι δεν αναφέρομαι στην ΚΙΝΑ ως τον τόπο κατασκευής των συσκευών. Αλλά ως προέλευση της εταιρείας. Ευχαριστώ. 1
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 1 hour ago, DarkNGrimm said: Έχω πχ Xiaomi. Όπου Xiaomi βάλτε οποιαδήποτε Κινεζική εταιρεία. Τραβάω φωτογραφία. Την κρατάω στο κινητό. Μετά από x χρονικό διάστημα, (1 sec μέχρι 1 χρόνο...) φυσικά την σβήνω. Ή πριν την σβήσω, την στέλνω σε κάποιον τρίτο, χωρίς ΟΜΩΣ να χρησιμοποιήσω app της εταιρίας. Την στέλνω με Viber, messenger, mail, κλπ. Δεν κάνω sync με κανένα cloud, forum, app της εταιρίας. Δεν έχω αδειοδοτήσει κανένα παρεμφερές permission σε app της εταιρίας από το android. Υπάρχει πιθανότητα η Xiaomi να μπορεί να δει/"πάρει" την φωτογραφία; Προσοχή. Δεν ρωτάω αν μπορεί να την δει το Viber/messenger/Google/Android, κλπ. Ρωτάω ΜΟΝΟ για την Xiaomi. Επίσης να διευκρινίσω ότι δεν αναφέρομαι στην ΚΙΝΑ ως τον τόπο κατασκευής των συσκευών. Αλλά ως προέλευση της εταιρείας. Ευχαριστώ. θεωρητικα οχι.πρακτικα κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει τιποτα. και δεν λεω με την xiaomi αλλα οποιαδηποτε. 5
milos_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Γιαυτό προσόχή τι φωτογραφίες - βίντεο τραβάτε.... 1
koutsis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 3 hours ago, DarkNGrimm said: Έχω πχ Xiaomi. Όπου Xiaomi βάλτε οποιαδήποτε Κινεζική εταιρεία. Τραβάω φωτογραφία. Την κρατάω στο κινητό. Μετά από x χρονικό διάστημα, (1 sec μέχρι 1 χρόνο...) φυσικά την σβήνω. Ή πριν την σβήσω, την στέλνω σε κάποιον τρίτο, χωρίς ΟΜΩΣ να χρησιμοποιήσω app της εταιρίας. Την στέλνω με Viber, messenger, mail, κλπ. Δεν κάνω sync με κανένα cloud, forum, app της εταιρίας. Δεν έχω αδειοδοτήσει κανένα παρεμφερές permission σε app της εταιρίας από το android. Υπάρχει πιθανότητα η Xiaomi να μπορεί να δει/"πάρει" την φωτογραφία; Προσοχή. Δεν ρωτάω αν μπορεί να την δει το Viber/messenger/Google/Android, κλπ. Ρωτάω ΜΟΝΟ για την Xiaomi. Επίσης να διευκρινίσω ότι δεν αναφέρομαι στην ΚΙΝΑ ως τον τόπο κατασκευής των συσκευών. Αλλά ως προέλευση της εταιρείας. Ευχαριστώ. Θεωρητικά δεν τις έχουν εφοσον δεν αναβαίνουν στο cloud. Επίσης ακόμα κι αν ανέβουν στο cloud θεωρητικά δεν μπορούν να τις δουν εφόσον είναι ποσωπικά δεδομένα και είναι κλειδωμένες . Τώρα στην πράξη τι γίνεται κανείς δεν ξέρει... 1
sattack Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Τώρα τι ρωτάς? Άμα δουλεύεις σε ευαισθητους τομείς που κινδυνεύουν από βιομηχανική ή στρατιωτική κατασκοπεία, μακριά από οτιδήποτε κινέζικο. Άμα δεν δουλεύεις σε τέτοιες υποθέσεις, τι σκας? Μη δει κανένας Κινέζος τη φωτογραφία της Μαρίας που τράβηξες? 😅 2 1
DarkNGrimm Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 20 ώρες πριν, sattack είπε Τώρα τι ρωτάς? Άμα δουλεύεις σε ευαισθητους τομείς που κινδυνεύουν από βιομηχανική ή στρατιωτική κατασκοπεία, μακριά από οτιδήποτε κινέζικο. Άμα δεν δουλεύεις σε τέτοιες υποθέσεις, τι σκας? Μη δει κανένας Κινέζος τη φωτογραφία της Μαρίας που τράβηξες? 😅 Για το πρώτη περίπτωση ρωτάω προφανώς. Η Μαρία τον δείχνει τον πισινό της και μόνη της....
sattack Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 5 ώρες πριν, DarkNGrimm είπε Για το πρώτη περίπτωση ρωτάω προφανώς. Η Μαρία τον δείχνει τον πισινό της και μόνη της.... Τώρα θα σε στενοχωρήσω, αλλά δεν δείχνει καλό εκ μέρους σου να είσαι στην 1η περίπτωση και να ρωτάς κι ολας! Ούτε για αστείο μην χρησιμοποιείς κινέζικα πράγματα! Το πολύ χρησιμοποίησε iphone. Αν είναι να σου κλέψει βιομηχανικά ή στρατιωτικά μυστικά κάποιος, ας είναι τουλάχιστον οι ΗΠΑ. Που ετσι κι αλλιως θα τα ξέρουν ηδη εκ των προτέρων. 😆 Αλλιώς καλύτερα πάρε μια φωτογραφική μηχανή, και φρόντισε η κάρτα μνήμης να μην μπει ποτέ σε PC που εχει σύνδεση με ίντερνετ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα