Georgebek2 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Μετά το αρχικό σοκ του απολυτου κενου, έχουμε και λεμε: -ξαφνικα χαθηκαν ολα -τελευταιο backup που βλεπω εντος viber, δυστυχως αρχες 2023 -τελευταιο icloud viber χθες -το viber app πιανει καπου 6gb (καπου δλδ εχουν κρατηθει ολα), αλλα δεν εχω καμια συνομιλια μεσα. Καμια ιδεα τι να κανω; -Αν επαναφερω viber backup (το πιο ευκολο) θα χασω μνμ τελευταιου χρονου -Αν επαναφερω icloud backup (το εχω χωρις φωτο) θα πρεπει να σωσω φωτογραφιες και μετα να τις επαναφερω στο αλμπουμ καπως αφου θα τις σωσω στο pc? Για πειτε καμια γνωμη...
zourman1981 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 πες μας τι πείραξες και έγινε αυτό ? ενδεχομένως και με ένα restart η ακόμα και update της εφαρμογής να στρώσουν όλα τέτοια συμπεριφορά μπορεί να έχεις πχ όταν κάνεις login απο άλλη συσκευή
Georgebek2 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Οχι δε πειραξα τιποτα, εκανα restart, ηρθε και update αλλα τπτ. Αν googlareis ειναι common στο φανταστικο viber. Αν επαναφερω απο icloud δε ξερω αν θα επανελθει κατι, αλλα θα χασω το album του iphone που δε ειναι μεσα στο icloud backup..
tsoukalasKaminia Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και σβησε αυτή τη σάπια εφαρμογή και πες το ίδιο σε όσους ξέρεις. 3
Georgebek2 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 12 minutes ago, tsoukalasKaminia said: Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και σβησε αυτή τη σάπια εφαρμογή και πες το ίδιο σε όσους ξέρεις. Σαπια συμφωνουμε, αλλα ελλαδα=viber...
tsoukalasKaminia Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 13 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε Σαπια συμφωνουμε, αλλα ελλαδα=viber... Εδώ Ελλάδα 41% στο viber λες να κολλήσουν. 1
CheOnWeb Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 14 hours ago, Georgebek2 said: Δυσκολο ε; Εγώ θα δοκίμαζα να κάνω offload (όχι delete) την εφαρμογή και μετά πάλι install. Επίσης, αν έχεις κλειστό το iCloud photos, τότε θα περιλαμβάνονται στο iCloud backup, εκτός αν τις έχεις απενεργοποιήσει. 1
Georgebek2 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 21 minutes ago, CheOnWeb said: Εγώ θα δοκίμαζα να κάνω offload (όχι delete) την εφαρμογή και μετά πάλι install. Επίσης, αν έχεις κλειστό το iCloud photos, τότε θα περιλαμβάνονται στο iCloud backup, εκτός αν τις έχεις απενεργοποιήσει. Το ειχα δοκιμασει το offload χωρις αποτελεσμα.. Το αλλο με το icloud δε το καταλαβα. Εχω backup που περιλαμβανει viber αλλα οχι φωτος του κινητου. Ειναι δλδ καπου 2gb μονο ενω στο ιφον εχω αλλα 90gb φωτος.
CheOnWeb Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 On 09/01/2024 at 22:21, Georgebek2 said: Το ειχα δοκιμασει το offload χωρις αποτελεσμα.. Το αλλο με το icloud δε το καταλαβα. Εχω backup που περιλαμβανει viber αλλα οχι φωτος του κινητου. Ειναι δλδ καπου 2gb μονο ενω στο ιφον εχω αλλα 90gb φωτος. Αν δεν έχεις το iCloud photos ενεργοποιημένο, μπορείς να κάνεις backup τις φωτό μέσω του iCloud backup. Settings>AppleID>iCloud>(DEVICE BACKUPS) iCloud backup>επιλέγεις συσκευή (αν έχεις πάνω από μία) και βλέπεις τι περιλαμβάνει το backup. Αν κρίνω απ' τα μεγέθη που αναφέρεις, προφανώς τις έχεις κλειστές τις φωτό. 1
Georgebek2 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 10 minutes ago, CheOnWeb said: Αν δεν έχεις το iCloud photos ενεργοποιημένο, μπορείς να κάνεις backup τις φωτό μέσω του iCloud backup. Settings>AppleID>iCloud>(DEVICE BACKUPS) iCloud backup>επιλέγεις συσκευή (αν έχεις πάνω από μία) και βλέπεις τι περιλαμβάνει το backup. Αν κρίνω απ' τα μεγέθη που αναφέρεις, προφανώς τις έχεις κλειστές τις φωτό. To icloud backup μου δεν ειχε φωτος μεσα, αλλα προσπαθουσα να επαναφερω τις συνομιλιες του viber... Επανεφερα τελικα το περσινο backup, μιας και ουτε απο το support viber ηξεραν τι να κανω...
CheOnWeb Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 4 hours ago, Georgebek2 said: To icloud backup μου δεν ειχε φωτος μεσα, αλλα προσπαθουσα να επαναφερω τις συνομιλιες του viber... Επανεφερα τελικα το περσινο backup, μιας και ουτε απο το support viber ηξεραν τι να κανω... Κρίμα. Βάλε κι εσύ το auto backup να είσαι ήσυχος, τσάμπα είναι. 🙂 2
nikosgnr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Το παραπάνω είναι ένα ακόμη παράδειγμα στο γιατί πρέπει να υπάρχει Backup τοπικά μέσω iTunes ΠΑΝΤΑ. Είχα πάθει κάτι αντίστοιχο πρίν κάποια χρόνια με το επίσης άθλιο Whats App, όπου απο δική μου υπαιτιότητα "χάλασα" το Backup που έκανε στο iCloud μέσα απο την εφαρμογή. Ουσιαστικά όταν το κατέβαζες μετά, έμενε κολλημένο στο 99% και ήταν όλα κενά. Για καλή μου τύχη κάνω πάντα Backup μέσω iTunes. Έτσι έκανα Restore From Backup στη συσκευή, αφού πρώτα διαγραφή το κατεσταμμένο. Όλα μετά ήταν εκεί όπως πρίν. Πλέον έχω πετάξει Viber, Whats App, Messenger κ.ο.κ.και ασχολούμαι μόνο με Session, Telegram & Signal. Κουράστηκα στα τόσα χρόνια να προσπαθώ να πείσω κόσμο να πετάξει τα γνωστά σκουπίδια πιο πάνω. Όποιος θέλει να με βρεί, ας βάλει τα πιο πάνω Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2024 από nikosgnr 2
Georgebek2 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2024 59 minutes ago, nikosgnr said: Το παραπάνω είναι ένα ακόμη παράδειγμα στο γιατί πρέπει να υπάρχει Backup τοπικά μέσω iTunes ΠΑΝΤΑ. Είχα πάθει κάτι αντίστοιχο πρίν κάποια χρόνια με το επίσης άθλιο Whats App, όπου απο δική μου υπαιτιότητα "χάλασα" το Backup που έκανε στο iCloud μέσα απο την εφαρμογή. Ουσιαστικά όταν το κατέβαζες μετά, έμενε κολλημένο στο 99% και ήταν όλα κενά. Για καλή μου τύχη κάνω πάντα Backup μέσω iTunes. Έτσι έκανα Restore From Backup στη συσκευή, αφού πρώτα διαγραφή το κατεσταμμένο. Όλα μετά ήταν εκεί όπως πρίν. Πλέον έχω πετάξει Viber, Whats App, Messenger κ.ο.κ.και ασχολούμαι μόνο με Session, Telegram & Signal. Κουράστηκα στα τόσα χρόνια να προσπαθώ να πείσω κόσμο να πετάξει τα γνωστά σκουπίδια πιο πάνω. Όποιος θέλει να με βρεί, ας βάλει τα πιο πάνω Και με το backup μεσω icloud ισως το παλευα αλλα βαρεθηκα να σου πω την αληθεια... Παντως η πατατα που εκανε το viber ηταν περσυ το Σεπτεμβρη που πηρα το 14αρι και τοβαλα διπλα-διπλα με το παλιο για μεταφορα, εκλεισε το διακοπτη του αυτοματου backup!! Φυσικα δε το καταλαβα ποτε και ετσι το τελευταιο backup ηταν περσυ το σεπτεμβρη και το οποιο επανεφερα τελικα... Το θεμα ειναι αν θελω εγω να βρω κοσμο που ειναι μονο στο viber, συν καμποσες ομαδες φιλων... Τεσπα προχωραμε μεγαλυτερη προσοχη, ο,τι θελω το σωζω κατευθειαν, τιποτα χρησιμο εντος viber..
nikosgnr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Δεν αναφέρομαι σε Backup στο iCloud, αλλά μέσω iTunes. Εκεί έχεις τη δυνατότητα με ππρογράμματα τύπου iMazing, να κάνεις Export ο,τι εσύ θες μέσα απο το Backup. Π.χ. το Viber που πάλευες. Ήταν και είναι η καλύτερη λύση για τέτοια προβλήματα. Γιατί πολύ απλά τα έχεις τοπικά μέσω του PC σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα