Mythoplasths Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, labrosviz είπε Αυτό που γράφουν μερικοι εδώ μέσα οτι εγώ που πήρα την 4070 ti η την 4080 είμαι κορόιδο τώρα είναι πραγματικά να γελάς …απολαύστε ρε τις κάρτες σας μια χαρά είναι και σταματήστε κάθε φορά που βγαίνει κάτι καινούργιο να έχετε μια λογική ότι αυτό που έχετε πάλιωσε ….στο pc η εξέλιξη είναι συνεχής είναι αδύνατον να έχεις συνέχεια την τελευταία κάρτα …εγώ αλλάζω ανά δυο η τρεις γενιές και ποτέ δεν έχασα κάτι στα παιχνίδια η δεν έπαιζε κάτι …πάντα μέσα στα πράγματα ήμουν…χαλαρώστε λίγο δεν έχει νόημα αυτό το πραγμα…έχω φίλους που έχουν 3060 και μια χαρά παίζουν και την απολαμβάνουν Το μόνο που μάθαμε μετά από 20 χρόνια στον χώρο είναι αυτό... Πάντα κάτι νέο θα βγει... Και ότι και να πάρεις αργά ή γρήγορα πάλιωσε. Νομοτελειακα.μην πω τις παντρεύεσαι... Ωπος είπες. Απόλαυσε την κάρτα σου. Εξάλλου αυτές οι κάρτες πλέον έχουν 6 χρόνια ζωή πλέον. Ή αν έχεις βρει κάνα καράβι ευρώ... Κυνηγά τις επιδώσεις ωπος το κουτάβι την ουρά του.. Κι αν ποτέ την προλάβεις... Με 6650 μέχρι να μην τραβάει... ( ήμασταν κι εμείς πιτσιρικάρια που κάναμε τα ίδια) 7 ώρες πριν, Sakis_Geo είπε "βασίζεται στο ίδιο πυρίτιο" Μετάφραση google!? Θα μπωρουσε να ήταν κι από το ίδιο γερμάνιο... Αστειάκι
Psyber Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Αν και θελκτικές είναι όντως πανάκριβες. Και συγνώμη τα σχόλια του Insomnia δεν αφορούν κανένα πέρα από εμάς. Πάλι σαν τρελές θα πουλήσουν και πάλι ξυγκι από τη μύγα θα βγει γιατί κακά τα ψέματα, η Nvidia προσφέρει το καλύτερο προϊόν. 1
thecoolstefanos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Θα έλεγα γελάει ο κόσμος αλλα έχει ήδη πεθάνει απ τα γέλια... 1
Mythoplasths Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, el_toro είπε SUPER TI RTX SUPER PLUS MAX SUPER 6090 ti super max 128GB ddr 9 90.000mhz σε agp παρακαλω για το ρετρο pc μου. Σε agp x8 δυσκολακι η ddr9 Τώρα δεν ξέρω αν είναι εφικτό σε agp χ16.. Πάρεα με 2 WD raptor se sata 0
Koopas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, Diavolos666 είπε Εγώ κατάφερα να πάρω μία 3070 όταν ήταν ακόμα το mining στα forte του στην προνομοιακότατη τιμή των 800 ευρώ, και θα μείνω με αυτήν γιατί απλά δεν παίζει να δώσω χρήματα ξανά για κάρτα γραφικών και δεν με ενδιαφέρει να παίζω παιχνίδια στα double-wow-yes-awesome-ultra-high ποιότητα τα παιχνίδια. Όπως είπαν και οι πιο πάνω ή θα πάρω μία 5090 ή μία 6090 ώστε να βγάζω 240Hz σε καλά γραφικά στην Odyssey G9 που έχω και κάπου εκεί τελειώνει και το μοχαμπέτι! Τώρα αν τα παιχνίδια θέλουν να βάλουν και randomization στο πως πέφτουν οι σταγόνες της βροχής στα super-awesome-tripple-ultra-big-high settings θα πάω πάσο και θα παίξω στα high settings και ας με πουν και πλέμπα, θα το αντέξω. Πλέμπα.
jimagas99 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Αν με τις τσιμπημενες τιμές ( γιατί στην Ελλάδα, θα είναι τσιμπημενες περισσότερο), είναι λυμένα τα ολοκαυτώματα με τους ανταπτορες τροφοδοσίας, τότε απλά πληρώνουμε παραπάνω, για τις μη αναφλέξεις?
jmirko15 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Άμα είσαι με 3070 για 1440p αξίζει να αλλάξεις ή απλά περιμένεις;
Arkin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, jmirko15 είπε Άμα είσαι με 3070 για 1440p αξίζει να αλλάξεις ή απλά περιμένεις; Εχει να κανει με την αναλυση που εισαι τι cpu εχεις και στα ποσα hertz σκοπευεις. Συν τα παιχνιδια αν θελεις να παιζεις τα πιο βαρια παιχνιδια ΑΑΑ με max settings σε αναλυσεις 2560x1440 και πανω και πανω απο 60hz σιγουρα αξιζει μια 4070 super θα δεις μεγαλη διαφορα ειδικα και με το DLSS 3. 1
kostasfalcon Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Βάσιμες φήμες λένε ότι τις σούπερ θα αντικαταστήσουν σύντομα οι ντουπερ οπότε και θα υπάρχει το σχετικό σλόγκαν πήρα την σούπερ και μετά την ντουπερ...και θα σου λένε ωωωω είσαι σούπερ ντουπερ εσύ !
Tlykog Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 56 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Βάσιμες φήμες λένε ότι τις σούπερ θα αντικαταστήσουν σύντομα οι ντουπερ οπότε και θα υπάρχει το σχετικό σλόγκαν πήρα την σούπερ και μετά την ντουπερ...και θα σου λένε ωωωω είσαι σούπερ ντουπερ εσύ ! Μετά θα αντικατασταθούν από τις special. Super duper special…
thunderc8 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Περίμενα να δω την vram αν και είχα δει leak μήπως έχει πιο πολύ από 16gb αλλά τελικά έμεινε στα 16gb. Έκανα σήμερα παραγγελία την sapphire 7900xtx nitro +, δεν τα ξανά πατάω όπως με την 3080 και τα 10gb vram που όλοι έλεγαν πως θα είναι αρκετά. Ήδη σε μερικά παιχνίδια όπως το RE village μπουκώνει λόγο vram. Θα πάει στο pc του μικρού και ο μπαμπάς θα αναβαθμιστεί 😆.
Diavolos666 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 15 hours ago, Koopas said: Πλέμπα. Ναι αλλα όλο το pc μου κόστισε αρκετές χιλιάδες ευρώπουλα. Threadripper για όλες τις δουλειές, rendering, gaming, coding, simulation κτλ. Αλλά όντως να έχω 5120x1440 240Hz οθόνη και να έχω 3070 είναι λίγο πλεμπίτιδα, θα το υποστώ ακόμα λίγο. Δεν θα σπαταλήσω χρήματα για κάτι που δεν χρειάζομαι και οι επόμενες κάρτες θα είναι αρκετά καλύτερες για την οθόνη μου. Μόνο το τροφοδοτικό κόστισε περίπου 450 ευρώ όταν το πήρα, η μητρική τα ίδια, μνήμη 128GB. Πάντως η 3070 τα έβγαλε τα λεφτά της τότε που έκανα κι εγώ λίγο mining, ήταν οι original που είχαν κανονικό hash rate. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου από Diavolos666 1
Koopas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, Diavolos666 είπε Ναι αλλα όλο το pc μου κόστισε αρκετές χιλιάδες ευρώπουλα. Threadripper για όλες τις δουλειές, rendering, gaming, coding, simulation κτλ. Αλλά όντως να έχω 5120x1440 240Hz οθόνη και να έχω 3070 είναι λίγο πλεμπίτιδα, θα το υποστώ ακόμα λίγο. Δεν θα σπαταλήσω χρήματα για κάτι που δεν χρειάζομαι και οι επόμενες κάρτες θα είναι αρκετά καλύτερες για την οθόνη μου. Μόνο το τροφοδοτικό κόστισε περίπου 450 ευρώ όταν το πήρα, η μητρική τα ίδια, μνήμη 128GB. Πάντως η 3070 τα έβγαλε τα λεφτά της τότε που έκανα κι εγώ λίγο mining, ήταν οι original που είχαν κανονικό hash rate. Σαρκασμός ήταν. 😁
Diavolos666 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου On 10/01/2024 at 09:52, Koopas said: Σαρκασμός ήταν. 😁 όχι εγώ σοβαρά τον δέχομαι τον τίτλο του πληβείου σε ότι αφορά την κάρτα. Οι σειρές χ070 της Nvidia πάντα είχαν μπόλικο gossip, όλο κάτι λάθος έκαναν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα