xakerofxanthi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Στις 8/1/2024 στις 9:29 ΜΜ, SabotazNic είπε Και ομως, ειναι κατι που ουτε οι πιο προχω χωρες δεν το εχουν καν. Ειχε ερθει ο θειος μου τις προαλλες απο Αμερικα, και του εκανε εντυπωση που μπορουσα να το κανω αυτο (δλδ σε ελεγχο να δειξω το κινητο για διπλωμα κτλ). Δεν γινεται να αναφερομαστε σε ψηφιακα πορτοφολια για πληρωμες, αλλα να πρεπει να εχουμε χαρτια και ταυτοτητες πανω μας και αρα οπως και να εχει πορτοφολι Στην τραπεζα εισαι επικαιροποιημενος? Ναι ειμαι. Παλιοτερα εμπαινα με ΤΑΧΙΣ εχει κατι μηνες που δεν μπορω
gousias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Για την χρήση των ταυτοτήτων, διπλωμάτων και της πρόσφατης προσθήκης των στοιχείων οχημάτων, όταν καταχωρούνται στο wallet, όχι gov.gr wallet, αλλά iOS και Google (μέσω τρόπου που αναφέρθηκε παραπάνω), πως χρησιμοποιούνται μετέπειτα, σε ποιες περιπτώσεις, πχ σε κάποιον έλεγχο απλώς σκανάρει κάποιος το αντίστοιχο qr-code; Κάτι άλλο; Αν χρειαστεί να διαγραφούν ή να ακυρωθούν αυτά όταν είναι περασμένα στα αντίστοιχα wallet των λειτουργικών συστημάτων που προαναφέρθηκαν, πως γίνεται ανάκληση; Το τελευταίο ως μία απορία για θέμα ασφάλειας.
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 On 08/01/2024 at 21:29, SabotazNic said: Και ομως, ειναι κατι που ουτε οι πιο προχω χωρες δεν το εχουν καν. Ειχε ερθει ο θειος μου τις προαλλες απο Αμερικα, και του εκανε εντυπωση που μπορουσα να το κανω αυτο (δλδ σε ελεγχο να δειξω το κινητο για διπλωμα κτλ). Δεν γινεται να αναφερομαστε σε ψηφιακα πορτοφολια για πληρωμες, αλλα να πρεπει να εχουμε χαρτια και ταυτοτητες πανω μας και αρα οπως και να εχει πορτοφολι Στην τραπεζα εισαι επικαιροποιημενος? το καλο ειναι οτι πλεον γινονται καλα βηματα εστω και με καθυστερηση τοσα χρονια. ενας covid χρειαζοταν.το κακο ειναι οτι το δημοσιο απορω αν μικρυνε ή αν τα ατομα που περισσεψαν πηγαν σε ολα ποστα που ειχαν ελλειψη ατομων. ναι ειναι τραγικο να κουβαλας πλεον ταυτοτητεςκτλ μαζι.
Arkin Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Μια χαρα το ολο εγχειρημα που οπως ειπα πρεπει να βαλουν αμεσα να μπορουμε να εχουμε και αλλα αμαξια αλλου δικαιουχου. Τα γραφει ολα πολυ αναλυτικα κτεο ασφαλεια αδεια κτλ. Σε ενα αμαξι το ΚΤΕΟ δεν ειχε μπορεσει να διαβασει τον αριθμο πλαισιου απο το αμαξι περσι και ενω το βγαζει δεν σε αφηνει να το προσθεσεις. Απο οτι εμαθα ομως σε καθε ΚΤΕΟ εδω και λιγο καιρο τους επιβαλλουν να γραφουν τον αριθμο πλαισιου αν δεν φαινεται καλα στο αμαξι το τριβουν με συρματοβουρτσα λογικα για αυτο το λογο ωστε να μπαινουν ολα τα αυτοκινητα στο myauto. Ο μονος κλαδος που παει καλα εχω αφησει ταυτοτητες διπλωμα καρτες στο σπιτι και μονο με το κινητο τα εχω ολα σε 1.
Shinji ikari Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 33 minutes ago, Arkin said: Ο μονος κλαδος που παει καλα εχω αφησει ταυτοτητες διπλωμα καρτες στο σπιτι και μονο με το κινητο τα εχω ολα σε 1. Μονο που δε χρειαζεται καν αυτο, με τη φατσα σου και το ονομα σου, τα βλεπουν και μονοι τους ολα, οπως στην Αμερικη που σου σκαναρει και πινακιδα απο μακρια και καποιοι νομιζουν οτι τους περναμε... Πρεπει εχεις και τα χαρτια μαζι σου για να μην σε γραψουν. Οποτε για σκεψου που παει η μπαλα...
billskor Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Πέρασα ΚΤΕΟ πριν ένα μήνα και στο cov δεν το δείχνει φαίνεται η ημερομηνία που έληξε. Χρειάζεται να κάνω κάτι για να δείξει την σωστή ημερομηνία?
trelosokin Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) εμενα ρε παιδια ενω σκανάρω το QR code για να παρει τα στοιχεία της άδειας του αυτοκινήτου, μου ζητάει εναν κωδικό επιβεβαίωσης ο οποίος ειναι μόνο αριθμοί. Μιλάω για το mycar και την εφαρμογή gov wallet παιδιά ήθελε ενημέρωση η εφαρμογή ωστε πατώντας το + επανω δεξία στην εφαρμογή, να σου εμφανίζει την επιλογή "Το όχημά μου (MyAuto)" Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2024 από trelosokin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα