AristidisZ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 ωραία κίνηση για να γκρινιάξω και λίγο (δε ξέρω βέβαια αν γράφτηκε) στο apple wallet δε γίνεται να βάλεις 2 οχήματα (το ένα αντικαθιστά το άλλο) 3 ώρες πριν, WaveExDare είπε Ολα καλά φακελωμένοι και με επίσημη στάμπα. σωστά, γιατί πριν δεν είμασταν...
ovidius80 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Και φυσικά ως συνήθως δεν έχει γίνει πρόβλεψη για τους παρίες της Ελληνικής κοινωνίας, τους στρατιωτικούς. Επειδή έχουμε διαφορετικές ταυτότητες, δεν μπορούμε να έχουμε ταυτότητα στο Wallet. Επειδή δεν έχουμε ταυτότητα δεν μπορούμε να έχουμε ούτε το δίπλωμα και φυσικά καμία άλλη από τις υπηρεσίες που προσφέρονται από το Wallet
villasg Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 7 λεπτά πριν, ovidius80 είπε Και φυσικά ως συνήθως δεν έχει γίνει πρόβλεψη για τους παρίες της Ελληνικής κοινωνίας, τους στρατιωτικούς. Επειδή έχουμε διαφορετικές ταυτότητες, δεν μπορούμε να έχουμε ταυτότητα στο Wallet. Επειδή δεν έχουμε ταυτότητα δεν μπορούμε να έχουμε ούτε το δίπλωμα και φυσικά καμία άλλη από τις υπηρεσίες που προσφέρονται από το Wallet καποια στιγμη θα γινει και αυτο ........ εγω να δεις πως ενιωσα οταν μετα απο 35 χρονια παρεδωσα υπηρεσιακη και εβγαλα κανονικη ταυτοτητα ..... wallet κλπ ........
ovidius80 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, villasg είπε καποια στιγμη θα γινει και αυτο ........ εγω να δεις πως ενιωσα οταν μετα απο 35 χρονια παρεδωσα υπηρεσιακη και εβγαλα κανονικη ταυτοτητα ..... wallet κλπ ........ Πότε? Ταυτότητα και δίπλωμα σαν μέρος του wallet υπάρχουν σχεδόν 2 χρόνια τώρα. Πόσο δύσκολο είναι πια? Καθόλου δεν είναι αλλά κάποιοι μάλλον δεν το θεωρούν αρκετά σημαντικό για να ασχοληθούν.
Klausx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Πάλι καλά έχουμε την εφαρμογή μην τυχών και τα αφήσουμε απλήρωτα και γεμίσουν οι δρόμοι λακκούβες ή μας καταργήσουν τα δημόσια πάρκινγκ 🤣 1
gousias Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 11 ώρες πριν, vastegial_74 είπε Σε android δεν γινεται οπως στα iphone δυστυχως. Δεν μπορεις να το περασεις στο google wallet. Αυτό γνωρίζεις ή και όποιος άλλος, γιατί δεν προκύπτει; Απλώς ενημερωτικά για να καταλάβω, επειδή σε Android γινόταν προσπάθεια προσθήκης στο Google Wallet της ταυτότητας από Gov.gr αλλά χωρίς επιτυχία. Οπότε και στο όχημα τώρα το ίδιο;
vastegial_74 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, gousias είπε Αυτό γνωρίζεις ή και όποιος άλλος, γιατί δεν προκύπτει; Απλώς ενημερωτικά για να καταλάβω, επειδή σε Android γινόταν προσπάθεια προσθήκης στο Google Wallet της ταυτότητας από Gov.gr αλλά χωρίς επιτυχία. Οπότε και στο όχημα τώρα το ίδιο; Ναι το ίδιο. Δεν συνεργάζεται το wallet του gov.gr με το google wallet.
nukeUlater Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, Infinitas είπε Το myauto δουλεύει και χωρίς ταυτότητα. Πώς γίνεται αυτό;;
Tamtiriri Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 23 ώρες πριν, Haris1977 είπε Δεν μιλω για το οχημα. Μιλω για την ταυτοτητα και την αδεια οδηγησης. Προσπαθω να την περασω απ το gov.gr wallet στο πορτοφολι του android μου και δεν γινεται (δεν μου το εμφανιζει καν). Μηπως δεν ειναι συμβατο με ολα τα default android πορτοφολια? Στο ios το βαζε κανονικα παντως Έχουν φτιάξει μόνο επιλογή για iphone Μπορείς να το περάσεις με την εφαρμογή pass2pay. Σε γενικές γραμμές κατεβάζεις το αρχείο σε κάποιο χώρο (πχ GDrive) , ανοίγεις το pkpass με την εφαρμογή pass2pay και εκει έχει κουμπί να το κάνεις add στο google wallet. Μετά διαγράφεις την εφαρμογη. Μπακάλικη μέθοδος αλλά οκ 1
Haris1977 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tamtiriri είπε Σε γενικές γραμμές κατεβάζεις το αρχείο σε κάποιο χώρο (πχ GDrive) , ανοίγεις το pkpass με την εφαρμογή pass2pay και εκει έχει κουμπί να το κάνεις add στο google wallet. Μετά διαγράφεις την εφαρμογη. Μπακάλικη μέθοδος αλλά οκ Πως ακριβως γινεται το "κατεβασμα" του αρχειου πχ της ταυτοτητας σε pkpass? Οι επιλογες στο gov gr wallet ειναι η προσθηκη στο wallet (που εμφανιζει το pass2pay αλλα οταν το πατω δεν κανει τπτ), το quick scan και η προβολη qr κωδικου Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2024 από Haris1977
Infinitas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Κατεβάζεις το wallet και προσθέτεις το myauto κατευθείαν, χωρίς να κατεβάσεις πριν ταυτότητα ή δίπλωμα. Η γυναίκα μου είναι αλλοδαπή και τις δούλεψε κανονικά.
kokos23 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 προσπαθούσα να βάλω τα οχήματα στο gov.wallet αλλά δεν εμφάνιζε πουθενά (το όχημά μου my auto) στην προσθήκη εγγράφων, όμως με την ενημέρωση της εφαρμογής μου το εμφάνισε κανονικά...
Tamtiriri Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, Haris1977 είπε Πως ακριβως γινεται το "κατεβασμα" του αρχειου πχ της ταυτοτητας σε pkpass? Οι επιλογες στο gov gr wallet ειναι η προσθηκη στο wallet (που εμφανιζει το pass2pay αλλα οταν το πατω δεν κανει τπτ), το quick scan και η προβολη qr κωδικου Πατάς το "προσθήκη στο wallet" και σου βγάζει επιλογή εφαρμογής για κοινοποιηση. Εκεί πατάς ένα χώρο (εγω πχ το έβαλα στο onedrive) πατάς αποθήκευση και μετά έχεις ενα άρχει .pkpass Ανοίγεις την εφαρμογή,πατας άνοιγμα pkpass αρχείου, βρίσκεις και ανοίγεις το αρχειο, έχει αν θες κάποιες επιλογές να γράψεις τι θα δείχνει και μετά πατάς εισαγωγή στο google wallet 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα