panathatube Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Ένα ακόμη βήμα μπροστά προς τη σωστή κατεύθυνση. Λειτουργεί απροβλημάτιστα. Σε μερικά πράγματα είμαστε μπροστά συγκριτικά με άλλες δυτικές χώρες, δεν χρειάζεται συνεχές αυτομαστίγωμα. Αλλά σε άλλα πολλά είμαστε πίσω και υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος να καλύψουμε. 2 1
Haris1977 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Έχω κατεβάσει το gov.gr wallet και έχω μέσα ταυτότητα και άδεια κυκλοφορίας. Όταν πάω να τα κάνω "προσθήκη στο wallet" ομως, δεν μου εμφανίζει την επιλογή απ' το πορτοφόλι μου για να τα περάσω (είμαι σε android) Κάνω κάτι λάθος;
Socratis_g Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, Haris1977 είπε Έχω κατεβάσει το gov.gr wallet και έχω μέσα ταυτότητα και άδεια κυκλοφορίας. Όταν πάω να τα κάνω "προσθήκη στο wallet" ομως, δεν μου εμφανίζει την επιλογή απ' το πορτοφόλι μου για να τα περάσω (είμαι σε android) Κάνω κάτι λάθος; Πανω δεξιά έχει ένα + απο εκεί τα προσθέτεις
ntosko Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Μια χαρά η εφαρμογή. πέρασα το μηχανάκι μου. έχω όμως και στην χρήση μου ένα αυτοκίνητο που είναι στο όνομα του πατέρα μου. Αυτό υπάρχει τρόπος να το περάσω για να μην πρέπει να κουβαλάω τα χαρτιά μαζί μου αλλα να τα έχω όλα το κινητό μου ? 1
alexioannou Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Το κράτος ζει και υπάρχει απ ο τα χαρατσια τύπου τέλη κυκλοφορίας που ήταν.......εκτακτό μέτρο κάποτε ..... Αφού πληρώνεις 75% φόρους στην βενζίνη έτσι και αλλιώς καθημερινά....... Αν τα ακινητοπιουσαμε 1 μήνα θα είχαμε ραγδαίες εξελίξεις..... Αλλά ο Έλληνας δεν μπορεί...... Το αμάξι είναι προέκταση των πάντων του ..... 1 2
Haris1977 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 33 λεπτά πριν, Socratis_g είπε Πανω δεξιά έχει ένα + απο εκεί τα προσθέτεις Αυτό εδώ εννοω Όταν το πατω δεν μου εμφανίζει το πορτοφόλι μου. Είχα iphone και εκεί δούλευε κανονικά
agipaok Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Μόλις τώρα, Haris1977 είπε Αυτό εδώ εννοω Όταν το πατω δεν μου εμφανίζει το πορτοφόλι μου. Είχα iphone και εκεί δούλευε κανονικά Στο iphone πατουσες το + και σου εβγαζε να προσθεσεις οχημα ?
Haris1977 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Δεν μιλω για το οχημα. Μιλω για την ταυτοτητα και την αδεια οδηγησης. Προσπαθω να την περασω απ το gov.gr wallet στο πορτοφολι του android μου και δεν γινεται (δεν μου το εμφανιζει καν). Μηπως δεν ειναι συμβατο με ολα τα default android πορτοφολια? Στο ios το βαζε κανονικα παντως Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2024 από Haris1977 1
sarakinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Σε περίπτωση που σε κάποιον δεν ανοίγει με το σφάλμα Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα, δοκιμάστε να μπείτε από το web πρώτα και να κάνετε μια έκδοση των στοιχείων του οχήματος. Μετά από αυτό έπαιξε κανονικά και στο app για εμένα
Shinji ikari Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Θα μας πει κάποιος αν τα δέχεται η τροχαία στο δρόμο; αλλιώς όχι μόνο είναι άχρηστα αλλά δημιουργούν και ντράβαλα... Δε ρωτάω τι νόμος ισχύει, αν τους έχουν πει να τα δέχονται λέω. 1
megapaixtaras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 44 λεπτά πριν, alexioannou είπε Το κράτος ζει και υπάρχει απ ο τα χαρατσια τύπου τέλη κυκλοφορίας που ήταν.......εκτακτό μέτρο κάποτε ..... Αφού πληρώνεις 75% φόρους στην βενζίνη έτσι και αλλιώς καθημερινά....... Αν τα ακινητοπιουσαμε 1 μήνα θα είχαμε ραγδαίες εξελίξεις..... Αλλά ο Έλληνας δεν μπορεί...... Το αμάξι είναι προέκταση των πάντων του ..... μεγαλη κουβεντα αυτο.φοροδιαφυγη,αδικη φορολογια ,προυπολογισμος μονο απο κρατικους φορους,ανυπαρκτες ιδιωτικες επενδυσεις,κ.λ.π. πολλα πρεπει να συμβουν για να αφησουν ησυχα τα αυτοκινητα απο περιτους φορους...το ιδιο τωρα με τα σπιτια.δεν φταιει ο κοσμος και δεν πρεπει ολα να λυνονται απο εμας.σε ολο τον δυτικο πλανητη το αυτοκινητο και το σπιτι ειναι τα υλικα που ειμαστε συνεδεμενοι σαν πολιτες,οχι μονο στην ελλαδα.αλλα εκει υπαρχουν ψηλα ισταμενοι που προσπαθουν να λυσουν το θεμα προς αλλες πηγες.εκει δεν το ελυσαν οι πολιτες με ακινητοποιησεις..
agipaok Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 23 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε Θα μας πει κάποιος αν τα δέχεται η τροχαία στο δρόμο; αλλιώς όχι μόνο είναι άχρηστα αλλά δημιουργούν και ντράβαλα... Δε ρωτάω τι νόμος ισχύει, αν τους έχουν πει να τα δέχονται λέω. Εγω παντως που ειχα παει σε αστυνομικο τμημα με ταυτοτητα στο wallet , η απαντηση ηταν ... ωχ δεν την εχεις στα χερια σου ? πως να την δεχτω αυτη ..... βγαλε ακρη τωρα στην μπανανια
vastegial_74 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, Haris1977 είπε Δεν μιλω για το οχημα. Μιλω για την ταυτοτητα και την αδεια οδηγησης. Προσπαθω να την περασω απ το gov.gr wallet στο πορτοφολι του android μου και δεν γινεται (δεν μου το εμφανιζει καν). Μηπως δεν ειναι συμβατο με ολα τα default android πορτοφολια? Στο ios το βαζε κανονικα παντως Σε android δεν γινεται οπως στα iphone δυστυχως. Δεν μπορεις να το περασεις στο google wallet. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2024 από vastegial_74 1
Haris1977 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε Θα μας πει κάποιος αν τα δέχεται η τροχαία στο δρόμο; αλλιώς όχι μόνο είναι άχρηστα αλλά δημιουργούν και ντράβαλα... Δε ρωτάω τι νόμος ισχύει, αν τους έχουν πει να τα δέχονται λέω. Είναι υποχρεωμένοι εκ του νόμου να τα δεχτούν. Από κει και πέρα αν πέσεις σε κανά περίεργο αστυνομικό (και κάνεις και μανούρα) από πείσμα και εγωισμό θα σε τρέξει Εγώ επειδή δουλεύω σαν οδηγός, έχω για σιγουριά και τα 2 πάντως 15 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε Σε android δεν γινεται οπως στα iphone δυστυχως. Δεν μπορεις να το περασεις στο google wallet. Σ ευχαριστώ φίλε Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2024 από Haris1977
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα