GamingMaster424 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Σε Android κινητό πήρε την ενημέρωση από το πρωί και με ένα tap "τράβηξε" όλα τα στοιχεία. Εύγε στο συγκεκριμένο υπουργείο που ίσως είναι από τα ελάχιστα που καθημερινά εδώ και χρόνια παράγει έμπρακτο έργο και δεν μένει στα "θα". 4 1
Asevastos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Και σε μένα παίζει κανονικά. Βολική προσθήκη, εις ανώτερα!
SabotazNic Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Ναι, φαίνεται να το έφτιαξαν. Αλλά όπως το περίμενα, αφού δεν είναι στο όνομα μου, δεν μπορώ να το προσθέσω. Κρίμα
X4Tz1S Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Μόλις έκανα update που έβγαλε το playstore έπαιξαν όλα μια χαρά! Pixel 8 pro
TechnoState Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 .... επιβεβαιώνω, δουλεύει σωστά κ σε μένα τώρα.
sotirisl Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 παιδιά εμένα αρνείται πεισματικά να λειτουργήσει.... βάζω κωδικούς taxisnet και μου πετάει σφάλμα...
Xristaras12 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 τι έγινε μπήκαν όλοι να προσθέσουν τα στοιχεία και έπεσε το σύστημα; πατάω το οχημα μου, μου εμφανίζει την πινακίδα και το VIΝ και οταν το επιλέγω μετά απο μερικά δευτερόλεπτα γράφει για τεχνικό πρόβλημα.😂 3
geomrk Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε τι έγινε μπήκαν όλοι να προσθέσουν τα στοιχεία και έπεσε το σύστημα; πατάω το οχημα μου, μου εμφανίζει την πινακίδα και το VIΝ και οταν το επιλέγω μετά απο μερικά δευτερόλεπτα γράφει για τεχνικό πρόβλημα.😂 ακριβως το ιδιο 1
basilis_k6 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 @nchatz ξερουμε αν αντικαθιστα τα φυσικα χαρτια και εχει ισχυ σε πιθανο έλεγχο της τροχαιας? ξερουμε αν εκτος απο κατασταση οχηματος δινει και επολογες πληρωμης τελων, ακινησιας κτλ?
geomrk Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, kyriakos96 είπε Διορθώθηκε το σφάλμα που έβγαζε. επιβεβαιωνω 2
SabotazNic Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 3 ώρες πριν, nchatz είπε Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι πολίτες μπορούν πλέον να δουν ενημερωτικά στοιχεία όπως άδεια κυκλοφορίας, τεχνικούς ελέγχους, τέλη κυκλοφορίας και ασφάλισης. Το επόμενο διάστημα, αυτά τα στοιχεία θα είναι διαθέσιμα και σε ελεγκτικές αρχές μέσω της πλατφόρμας AuditCar, ώστε να μην απαιτείται προσκόμισή τους. 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε @nchatz ξερουμε αν αντικαθιστα τα φυσικα χαρτια και εχει ισχυ σε πιθανο έλεγχο της τροχαιας? ξερουμε αν εκτος απο κατασταση οχηματος δινει και επολογες πληρωμης τελων, ακινησιας κτλ?
freegr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Όλα μαζεμένα σε ένα πακέτο όποτε να τα δούμε στην πράξη
Seaside Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Σε εμένα λειτουργεί κανονικά. Και δείχνει σχεδόν ολες τις πληροφορίες απο KTEO,ασφάλεια, τέλη κτλπ. Χιλιόμετρα ΚΤΕΟ τελευταίου ελέγχου,λήξη KTEO, αν έχεις αλλάξει πινακίδες. Μπορώ να πω οτι είναι αρκετά πρακτικό. Ολα μαζεμένα. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2024 από Seaside 3
dhm21911 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 7 ώρες πριν, Diavolos666 είπε Το gov.gr (taxis) είναι ότι καλύτερο έχει κάνει ποτέ το Ελληνικό κράτος (ίσως και το μοναδικό καλό). Ελπίζω σε κάποια χρόνια να μπουν εκεί μέσα ΟΛΕΣ οι δημόσιες υπηρεσίες και να μειώσουμε και το ελληνικό δημόσιο από προσωπικό ειδικά αυτούς που δεν ξέρουν ούτε πως ανοίγει ο υπολογιστής. Και μετά ξύπνησα φυσικά. Σαν αυτους που εχω στη γειτονια μου και ολη μερα πινουν καφε ενω θα επρεπε να βρισκονται σε καποιο γραφειο. Φαντασματα υπαλληλοι για δεκαετιες ολοκληρες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα