Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε Android κινητό πήρε την ενημέρωση από το πρωί και με ένα tap "τράβηξε" όλα τα στοιχεία. Εύγε στο συγκεκριμένο υπουργείο που ίσως είναι από τα ελάχιστα που καθημερινά εδώ και χρόνια παράγει έμπρακτο έργο και δεν μένει στα "θα".

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

παιδιά εμένα αρνείται πεισματικά να λειτουργήσει.... βάζω κωδικούς taxisnet και μου πετάει σφάλμα...

Δημοσ.

τι έγινε μπήκαν όλοι να προσθέσουν τα στοιχεία και έπεσε το σύστημα;

πατάω το οχημα μου, μου εμφανίζει την πινακίδα και το VIΝ και οταν το επιλέγω μετά απο μερικά δευτερόλεπτα γράφει για τεχνικό πρόβλημα.😂

• Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

τι έγινε μπήκαν όλοι να προσθέσουν τα στοιχεία και έπεσε το σύστημα;

πατάω το οχημα μου, μου εμφανίζει την πινακίδα και το VIΝ και οταν το επιλέγω μετά απο μερικά δευτερόλεπτα γράφει για τεχνικό πρόβλημα.😂

ακριβως το ιδιο

• Like 1
Δημοσ.

@nchatz

ξερουμε αν αντικαθιστα τα φυσικα χαρτια και εχει ισχυ σε πιθανο έλεγχο της τροχαιας?

ξερουμε αν εκτος απο κατασταση οχηματος δινει και επολογες πληρωμης τελων, ακινησιας κτλ?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nchatz είπε

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι πολίτες μπορούν πλέον να δουν ενημερωτικά στοιχεία όπως άδεια κυκλοφορίας, τεχνικούς ελέγχους, τέλη κυκλοφορίας και ασφάλισης. Το επόμενο διάστημα, αυτά τα στοιχεία θα είναι διαθέσιμα και σε ελεγκτικές αρχές μέσω της πλατφόρμας AuditCar, ώστε να μην απαιτείται προσκόμισή τους. 

1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

@nchatz

ξερουμε αν αντικαθιστα τα φυσικα χαρτια και εχει ισχυ σε πιθανο έλεγχο της τροχαιας?

ξερουμε αν εκτος απο κατασταση οχηματος δινει και επολογες πληρωμης τελων, ακινησιας κτλ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε εμένα λειτουργεί κανονικά.

Και δείχνει σχεδόν ολες τις πληροφορίες απο KTEO,ασφάλεια, τέλη κτλπ. Χιλιόμετρα ΚΤΕΟ τελευταίου ελέγχου,λήξη KTEO, αν έχεις αλλάξει πινακίδες.

Μπορώ να πω οτι είναι αρκετά πρακτικό. Ολα μαζεμένα.

Επεξ/σία από Seaside
  • Like 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Diavolos666 είπε

Το gov.gr (taxis) είναι ότι καλύτερο έχει κάνει ποτέ το Ελληνικό κράτος (ίσως και το μοναδικό καλό). Ελπίζω σε κάποια χρόνια να μπουν εκεί μέσα ΟΛΕΣ οι δημόσιες υπηρεσίες και να μειώσουμε και το ελληνικό δημόσιο από προσωπικό ειδικά αυτούς που δεν ξέρουν ούτε πως ανοίγει ο υπολογιστής.

Και μετά ξύπνησα φυσικά.

Σαν αυτους που εχω στη γειτονια μου και ολη μερα πινουν καφε ενω θα επρεπε να βρισκονται σε καποιο γραφειο. Φαντασματα υπαλληλοι για δεκαετιες ολοκληρες.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...